Edulliset lennot kohteesta Cold Bayn lentokenttä (CDB)

Suoria lentoja kohteeseen 2 tarjoaa 1 lentoyhtiötä.

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Cold Bayn lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ANC Ankkuri
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 30m Näytä hinta
SDP Hiekkapiste

1 lentoja päivässä

0h 45m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Cold Bayn lentokenttä

Lentokentän nimi Cold Bayn lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi CDB
Kaupunki Kylmälahti
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Cold Bayn lentokenttä
Leveysaste 55.203921
Pituusaste -162.724445
Näytä kartalla Google maps

Cold Bayn lentokenttä

Cold Bayn lentokentän tilat ja palvelut

Cold Bayn lentoasema, joka sijaitsee Cold Bayssä Alaskassa, on tärkeä liikenteen solmukohta, joka palvelee sekä kaupallista että yleisilmailua. Lentokenttä tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita varmistaakseen matkustajien sujuvan ja mukavan matkakokemuksen.

Palvelut

Cold Bayn lentokentällä on modernit ja hyvin hoidetut tilat, jotka vastaavat tarpeisiin matkustajista. Lentokentän tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

  • Terminaalirakennus: Lentokentällä on tilava ja viihtyisä terminaalirakennus, jossa on modernit mukavuudet. Matkustajilla on pääsy wc-tiloihin, odotustiloihin ja istumatiloihin.
  • Tavaratavarapalvelut: Cold Bayn lentoasema varmistaa matkatavaroiden tehokkaan käsittelyn ja toimituksen. Matkustajat voivat käyttää matkatavarakärryjä ja löytää matkatavaroiden noutoalueet kätevästi lähellä terminaalin uloskäyntiä.
  • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun. Matkustajilla on mahdollisuus pysäköidä ajoneuvonsa turvallisesti matkustaessaan.
  • Ruoka ja juoma: Matkustajat voivat nauttia lentokentällä erilaisista ruokailumahdollisuuksista. Terminaalissa on kahviloita ja ravintoloita, joissa matkustajat voivat napata purtavaa tai nauttia aterian ennen lentoa.

Palvelut

Vaikuttavien tilojensa lisäksi Cold Bay Airport tarjoaa valikoima palveluita matkustajien matkakokemuksen parantamiseksi. Näitä palveluita ovat:

  • Lennon tiedot: Lentokenttä tarjoaa päivitetyt lentotiedot näyttöruutujen ja ilmoitusten kautta. Matkustajat voivat helposti saada tietoja lennoistaan, mukaan lukien lähtöportit ja lähtöajat.
  • Wifi- ja latausasemat: Cold Bayn lentoasema tarjoaa ilmaisen wifin koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä. Käytettävissä on myös latauspisteitä elektronisten laitteiden lataamiseen.
  • Löydetyt ja kadonneet: Jos matkustajat hukkaavat esineen matkansa aikana, lentoasemalla on löydetty ja löydetty -palvelu, joka auttaa ihmisiä yhdistämään heidän omaisuutensa.
  • Autonvuokraus: Lentokenttä tarjoaa autonvuokrauspalveluita niille, jotka haluavat tutustua Cold Bayhin ja sen ympäristöön. Matkustajat voivat vuokrata ajoneuvon suoraan lentokentältä aloittaakseen matkansa kätevästi.
  • Duty-Free Shopping: Lentokentällä on tax-free-myymälöitä, joista matkustajat voivat ostaa erilaisia tax-free-tuotteita, kuten matkamuistoja ja vaatteita., ja kosmetiikkaa.

Erittäin varustetun Cold Bayn lentoasema takaa mukavan ja vaivattoman kokemuksen sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille. Olipa joku saapumassa Cold Baylle tai lähtemässä sieltä, lentoasema pyrkii tarjoamaan korkeatasoista palvelua tehden siitä alueen keskeisen liikenteen solmukohdan.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Cold Bayn lentokenttä?

Ilmailualalla Cold Bayn lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, CDB, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Cold Bayn lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC), ja sen arvioitu kesto on 2h 30m lennettäessä koneella De Havilland (Bombardier) DHC-8 Dash 8.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Cold Bayn lentokenttä?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Cold Bayn lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Ravn Alask

Kylmälahti kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Cold Bayn lentokenttä (CDB) on matkustajien suosiossa kaupungista Kylmälahti sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Kylmälahti sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella