Edulliset lennot kohteesta Clintonin kansallinen lentokenttä (LIT)

Matkusta 14 paikkoihin 6 avulla

Tiedot koskien Clintonin kansallinen lentokenttä

Lentokentän nimi Clintonin kansallinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi LIT
Kaupunki Pieni kivi
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Clintonin kansallinen lentokenttä
Leveysaste 34.730705
Pituusaste -92.221653
Verkkosivusto Fly-lit.com
Näytä kartalla Google maps
Clintonin kansallinen lentokenttä
Clintonin kansallinen lentokenttä
Clintonin kansallinen lentokenttä
Clintonin kansallinen lentokenttä
Clintonin kansallinen lentokenttä
Clintonin kansallinen lentokenttä

Clintonin kansallinen lentokenttä

Clintonin kansallisen lentokentän tilat ja palvelut

Clintonin kansallinen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Bill ja Hillary Clintonin kansallinen lentoasema, sijaitsee Little Rockissa, Arkansasissa. Tämä vilkas lentokenttä on osavaltion ensisijainen kaupallinen lentokenttä, ja se tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita varmistaakseen sujuvan ja nautinnollisen matkakokemuksen matkustajilleen. Katsotaanpa tarkemmin, mitä lentoasemalla on tarjottavanaan.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentän moderni terminaalirakennus tarjoaa matkustajille tilavan ja kutsuvan ympäristön.

 • Porttialueet: On useita porttialueita, joissa on mukavat istuimet, latauspisteet elektronisille laitteille ja ilmainen Wi-Fi.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokentällä on useita vähittäiskauppoja., verovapaita liikkeitä ja ravintoloita, joissa matkustajat voivat tehdä ostoksia tai nauttia herkullisen aterian ennen lentoa.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkiautomaatit sijaitsevat kätevästi koko terminaalissa, ja valuutanvaihtopalvelu on saatavilla. kansainvälisille matkailijoille.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentokenttä tarjoaa matkatavarapalveluita, mukaan lukien matkatavarakärryt ja käärintätilat, varmistaakseen tavaroiden turvallisen käsittelyn.

Kuljetus ja pysäköinti

 • Autonvuokraus: Matkustajat voivat helposti vuokrata auton yhdeltä monista hyvämaineisista lentoasemalla sijaitsevista autovuokraamoista.
 • Taksit ja kyytit: Taksit ja kyytipalvelut ovat helposti saatavilla Matkustajille, jotka eivät halua ajaa itse.
 • Pysäköinti: Lentoasema tarjoaa lyhyt-, pitkäaikais- ja economy-pysäköintivaihtoehtoja eri matkustajien tarpeisiin. Kaikki pysäköintialueet sijaitsevat kätevästi lähellä terminaalia, ja kuljetuspalvelu on saatavilla Economy-alueelle pysäköityille.

Erityisapu

 • Vammaiset: Lentokenttä on varustettu esteettömillä mukavuuksilla, kuten rampeilla, hisseillä ja vammaisille tarkoitetuilla pysäköintipaikoilla.
 • Pyörätuolipalvelut: Matkustajat voivat pyytää pyörätuoliapua lentoaseman henkilökunnalta navigoidakseen terminaalin läpi.
 • Löydetyt ja kadonneet: Erillinen löytö- ja löytöosasto auttaa matkustajia löytämään kadonneet tavaransa lentokentän tiloista.

Turvallisuus ja maahanmuutto

 • Turvatarkastus: Lentoasema noudattaa tiukkoja turvallisuusprotokollia varmistaakseen kaikkien matkustajien turvallisuuden ja hyvinvoinnin.
 • Tulli ja maahanmuutto: Kansainväliset matkustajat käyvät läpi tulli- ja maahanmuuttotarkastukset noudattaakseen tarvittavia matkustusmääräyksiä.

Kattavalla palvelu- ja palveluvalikoimallaan Clinton National Airport pyrkii tekemään jokaisen matkustajan matkasta mahdollisimman saumattoman ja nautinnollisen. Viihtyisistä porttialueista tehokkaisiin kuljetusvaihtoehtoihin lentoasema palvelee sekä kotimaisten että kansainvälisten matkustajien tarpeita ja tarjoaa miellyttävän matkakokemuksen alusta loppuun.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Clintonin kansallinen lentokenttä?

Ilmailualalla Clintonin kansallinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, LIT, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Clintonin kansallinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Clintonin kansallinen lentokenttä ja McCarran International Airport (LAS) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 22m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Clintonin kansallinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Clintonin kansallinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 6 eri lentoyhtiötä, joista American Airlines, United Airlines, Southwest Airlines, Delta Air Lines, Frontier Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Pieni kivi?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Pieni kivi, suosivat usein Clintonin kansallinen lentokenttä (LIT)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Pieni kiviin läheisyydessä?

Pieni kivi läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella