Jatkuva lento kohteesta Cheong Jun kansainvälinen lentokenttä (CJJ)

Jatkuvat lennot 2 kohteeseen 6 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Cheong Jun kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
CJU Jeju

27 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta
DAD Da Nang

1 lentoja päivässä

5h 5m Näytä hinta

Tiedot koskien Cheong Jun kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Cheong Jun kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi CJJ
Kaupunki Cheong ju
Maa Korea (KR)
Täysi sijainti Cheong Jun kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 36.715357
Pituusaste 127.497025
Verkkosivusto Airport.co.kr
Näytä kartalla Google maps
Cheong Jun kansainvälinen lentokenttä
Cheong Jun kansainvälinen lentokenttä
Cheong Jun kansainvälinen lentokenttä
Cheong Jun kansainvälinen lentokenttä
Cheong Jun kansainvälinen lentokenttä
Cheong Jun kansainvälinen lentokenttä

Cheong Jun kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Cheong Jun kansainvälinen lentokenttä on moderni ja hyvin varusteltu lentokenttä, joka sijaitsee Cheong Jussa Etelä-Koreassa. Huippuluokan varustelunsa ja laajan palveluvalikoimansa ansiosta se tarjoaa saumattoman matkustuskokemuksen matkustajille.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on tilava ja hyvin suunniteltu terminaalirakennus, jossa on useita tasoja ja joka tarjoaa mukavan ja mukavan ympäristön matkustajille.
 • Sisäänkirjautumistiskit: Käytettävissä on useita lähtöselvitystiskiä, jotka hoitavat lähtöselvityksen tehokkaasti ja varmistavat sujuvan toiminnot.
 • Matkalaukkujen käsittely: Lentokentällä on tehokkaat matkatavaroiden käsittelyjärjestelmät, jotka mahdollistavat nopean ja vaivattoman matkatavaroiden käsittelyn.
 • Vähittäiskaupat ja verovapaat kaupat: erilaisia vähittäiskauppoja. ja tax-free-myymälät sijaitsevat terminaalissa, ja ne tarjoavat laajan valikoiman tuotteita muodista ja kosmetiikasta paikallisiin matkamuistoihin.
 • Ravintolat ja kahvilat: Matkustajat voivat nauttia erilaisista ruokailumahdollisuuksista lentoasemalla. useita ravintoloita ja kahviloita, joissa tarjoillaan sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia.
 • Aulatilat: Lentokentällä on mukavat oleskelutilat, joissa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoa. Näissä oleskelutiloissa on usein mukavuuksia, kuten ilmainen Wi-Fi, virvokkeita ja mukavat istuimet.
 • Lasten leikkialue: Lasten kanssa matkustavat perheet voivat hyödyntää lentokentän leikkialuetta, jossa on interaktiivisia pelejä ja viihdettä. nuoret matkailijat sitoutuneet.
 • Bisnes- ja konferenssitilat: Liikematkailijoille lentoasema tarjoaa hyvin varustetut kokoustilat ja konferenssitilat. Nämä tilat sopivat ihanteellisesti kokousten tai yritystapahtumien järjestämiseen.

Palvelut

 • Tiedotiskit: Matkustajat voivat löytää infopisteistä ystävällisen ja asiantuntevan henkilökunnan, joka voi auttaa tiedusteluissa, lentotiedoissa ja muissa palveluissa.
 • Kuljetusvaihtoehdot: Lentokenttä tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja kaupungin keskustaan ja sieltä pois, mukaan lukien bussit, taksit ja autonvuokrauspalvelut.
 • Lääkintäpalvelut: Hätätilanteissa lentokentällä on lääkintäpalvelut ja koulutettu henkilökunta, joka antaa välitöntä lääketieteellistä apua.
 • Erityistapu: Jotta kaikille matkustajille olisi mukava kokemus, lentoasema tarjoaa erityisapupalveluita yksittäisille henkilöille. liikuntarajoitteisille tai vammaisille.
 • Ilmainen Wi-Fi: matkustajat voivat nauttia ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä koko terminaalirakennuksessa, mikä pitää heidät yhteydessä matkan aikana.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: kätevästi Pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopisteet ovat matkustajien käytettävissä pankkipalveluihin ja valuutan vaihtoon.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos tavarat kadonneet tai kadonneet, matkustajat voivat ottaa yhteyttä lentoaseman löydetty-osastoon saadakseen apua.
 • Pysäköintipalvelut: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa yksityisille ajoneuvoille, mikä takaa kätevät vaihtoehdot autolla matkustaville.

Nämä ovat vain muutamia monista palveluista. ja palvelut Cheong Jun kansainvälisellä lentokentällä. Lentokenttä on sitoutunut matkustajien mukavuuteen, joten se on edelleen ensisijainen valinta Etelä-Koreassa vieraileville tai sieltä lähteville matkailijoille.


Cheong Jun kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Cheong Jun kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Cheong Jun kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, CJJ, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Cheong Jun kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Cheong Jun kansainvälinen lentokenttä ja Đà Nẵng International Airport (DAD) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 5h 5m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Cheong Jun kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 6 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Cheong Jun kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: T´Way Air, Jin Air, Jeju Air, Korean Ai

Cheong ju kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Cheong Jun kansainvälinen lentokenttä (CJJ) on matkustajien suosiossa kaupungista Cheong ju sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Cheong ju sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu: Cheong Jun kansainvälinen lentokenttä (CJJ)

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella