Jatkuva lento kohteesta Cheng Xianin lentokenttä (LNL)

Suoria lentoja kohteeseen 12 tarjoaa 8 lentoyhtiötä.

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Cheng Xianin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
PKX Pekingin Daxing

1 lentoja päivässä

2h 30m Näytä hinta
LHW Zhongchuan

1 lentoja päivässä

1h 5m Näytä hinta
KWE Guiyang

1 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta
XIY Xi'an

1 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta
INC Yinchuan

1 lentoja päivässä

1h 20m Näytä hinta
TFU Chengdu Tianfu

1 lentoja päivässä

1h 20m Näytä hinta
PVG Shanghai

1 lentoja päivässä

2h 25m Näytä hinta
SZX Shenzhen
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 35m Näytä hinta
HAK Haikou
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 50m Näytä hinta
NKG Nanjing
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 15m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Cheng Xianin lentokenttä

Lentokentän nimi Cheng Xianin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi LNL
Kaupunki Longan
Maa China (CN)
Täysi sijainti Cheng Xianin lentokenttä
Leveysaste
Pituusaste
Näytä kartalla Google maps

Cheng Xianin lentokentän tilat ja palvelut

Kiinan sydämessä sijaitseva Cheng Xianin lentoasema ei ole vain kätevä liikennekeskus, vaan se tarjoaa myös valikoiman huippuluokan tiloja ja palveluita matkakokemuksen parantamiseksi. matkustajia varten. Olitpa lähdössä, saapuessasi tai matkalla, Cheng Xianin lentoasema varmistaa, että matkasi on mukava ja stressitön alusta loppuun.

Palvelut

 • Modernit terminaalit: Cheng Xianin lentokentällä on huippuluokan terminaalit, jotka on varustettu edistyneillä mukavuuksilla suuren matkustajamäärän käsittelemiseksi. Terminaalit on suunniteltu tarjoamaan saumaton ja tehokas matkustuskokemus.
 • Aulatilat: Matkustajat voivat rentoutua mukavissa oleskelutiloissa, jotka tarjoavat rauhallisen ilmapiirin kaukana vilkkaasta väkijoukosta. Ota hetki rentoutumiseen, töihin tai nauti valikoimasta virvokkeita.
 • Ostokset ja ruokailut: Lentokentällä on useita vähittäiskauppoja, joissa matkustajat voivat tehdä verovapaita ostoksia ja selata muodikkaita putiikkeja. tai ostaa matkamuistoja. Tarjolla on lukuisia ruokailuvaihtoehtoja kansainvälisestä ruoasta paikallisiin herkkuihin.
 • Matkalaukkupalvelut: Cheng Xianin lentoasema tarjoaa luotettavat matkatavarapalvelut matkustajien tavaroiden turvallisuuden ja mukavuuden varmistamiseksi. Matkatavarakärryt, suojakääre ja löytötavarat ovat saatavilla auttamaan matkustajia matkatavaroiden tarpeissa.
 • Wi-Fi-yhteys: Pysy yhteydessä koko matkan ajan luotettavan Wi-Fi-yhteyden avulla, joka on saatavilla kaikilla terminaalialueilla. Halusitpa sitten lukea sähköposteja, surffata netissä tai pysyä yhteydessä sosiaalisessa mediassa, Cheng Xianin lentoasema pitää sinut yhteydessä.
 • Lasten leikkialue: Jos matkustat pienten kanssa, Cheng Xianin lentoasema on omat leikkipaikat lapsille. Nämä turvalliset ja viihdyttävät tilat, joissa on leluja, pelejä ja aktiviteetteja, pitävät lapset kiireisinä ja onnellisina.
 • Lääkintäpalvelut: Lentoasema tarjoaa lääkintäpalveluja ja ensiapupisteitä kaikkiin hätätilanteisiin. Matkustajat voivat olla varmoja siitä, että heidän hyvinvointinsa on etusijalla matkustaessaan Cheng Xianin lentokentän kautta.

Palvelut

 • Lentotiedot: Saat helposti tarkat ja korkeammat tiedot. -Ajantasaiset lentotiedot lentoaseman tietopisteiden ja terminaaleissa sijaitsevien elektronisten näyttötaulujen kautta.
 • Kuljetus: Cheng Xianin lentoasema tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja matkustajien yhdistämiseksi kätevästi heidän haluttuihin kohteisiin. Taksit, autonvuokraus- ja julkisen liikenteen palvelut ovat helposti saatavilla.
 • Valuutanvaihto: Matkustajat voivat hyödyntää lentokentän valuutanvaihtopalveluita varmistaakseen paikallisen valuutan ennen seikkailujen aloittamista.
 • Palvelut liikuntarajoitteisille: Cheng Xianin lentoasema on sitoutunut varmistamaan esteettömyyden kaikille matkustajille. Lentokenttä tarjoaa liikuntarajoitteisille tiloja, kuten ramppeja, hissejä ja pysäköintialueita vammaisten matkustajien majoittamiseksi.
 • Matkailutietoa: Asiantunteva henkilökunta on valmiina tarjoamaan apua ja arvokasta tietoa paikallisista nähtävyyksistä, hotelleista, kuljetukset ja paljon muuta.
 • Yrityspalvelut: niille, jotka tarvitsevat työtä tien päällä, Cheng Xianin lentoasema tarjoaa bisneskeskuksia, joissa on kokoushuoneet, tulostustilat ja internetyhteys, jotka vastaavat yritysten tarpeisiin matkailijoille.

Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Cheng Xianin lentokenttä?

Ilmailualalla Cheng Xianin lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, LNL, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Cheng Xianin lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Ürümqi Diwopu International Airport (URC), ja sen arvioitu kesto on 3h 30m lennettäessä koneella Boeing 737-800 Passenger.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Cheng Xianin lentokenttä?

Yhteensä 8 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Cheng Xianin lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Hebei Airlines, Sichuan Airlines, Juneyao Airlines, Air Guilin, Urumqi Airline

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Longan?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Longan, suosivat usein Cheng Xianin lentokenttä (LNL)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Longan sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella