Lentoerikoistarjoukset kohteesta Charlottesville-Albemarlen lentoasema (CHO)

Suoria lentoja kohteeseen 6 tarjoaa 3 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu Charlottesville-Albemarlen lentoasema

Tiedot koskien Charlottesville-Albemarlen lentoasema

Lentokentän nimi Charlottesville-Albemarlen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi CHO
Kaupunki Charlottesville
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Charlottesville-Albemarlen lentoasema
Leveysaste 38.139384
Pituusaste -78.449275
Näytä kartalla Google maps

Charlottesville-Albemarlen lentokentän tilat ja palvelut

Charlottesville-Albemarlen lentokenttä, joka sijaitsee Albemarlen piirikunnassa Virginiassa, on alueellinen lentokenttä, joka palvelee Virginian keskustaa, mukaan lukien Charlottesvillen kaupunkia. Se tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat mukavan ja mukavan kokemuksen matkustajille.

Palvelut:

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, joka tarjoaa mukavan ympäristön matkustajille. Se sisältää erilaisia mukavuuksia, kuten oleskelutiloja, wc-tiloja ja latauspisteitä.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: matkustajat voivat nauttia erilaisista vähittäiskaupoista, mukaan lukien lehtikioskista ja lahjatavaraliikkeestä, joista he voivat ostaa matkamuistoja, kirjoja ja matkustustarpeet. Lentokentällä on myös ruokailuvaihtoehtoja nopeista välipaloista täyden palvelun ravintoloihin.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on saatavilla koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä odottaessaan heidän lentonsa.
 • Pysäköinti: Lentoasema tarjoaa käteviä pysäköintivaihtoehtoja, mukaan lukien lyhytaikaiset, pitkäaikaiset ja säästöt. Kaikki pysäköintialueet ovat hyvin hoidettuja ja tarjoavat helpon pääsyn terminaalirakennukseen.
 • Autonvuokraus: Useilla suurilla autovuokraamoilla on lentoasemalla tiskit, joten matkustajien on kätevää vuokrata ajoneuvo saapuessaan ja tutustua asiaan. ympäröivät alueet.
 • Maaliikenne: Lentokenttä tarjoaa erilaisia maakuljetusvaihtoehtoja, kuten taksit, sukkulat ja kyytien jakopalvelut, jotta matkustajat pääsevät helposti haluamaansa määränpäähän.

Palvelut:

 • matkatavarapalvelut: Matkustajat voivat hyödyntää matkatavaroiden noutopalveluita, kuten matkatavarakärryjä ja matkatavara-apua, helpottaakseen sujuvaa ja vaivatonta saapumista tai lähtöä.
 • Löydetyt ja kadonneet: Lentokentällä on löydetty-osasto, joka auttaa matkustajia löytämään kadonneita tavaroita. Vierailijat voivat ilmoittaa kadonneista tavaroistaan tai tiedustella kadonneista tavaroista lentokentän infopisteestä.
 • Erityistapu: Charlottesville-Albemarlen lentoasema pyrkii majoittaakseen vammaisia tai erityistarpeita omaavia matkustajia. Se tarjoaa pyörätuoliapua, esteettömiä wc-tiloja ja muita palveluita, jotka takaavat mukavan kokemuksen kaikille matkustajille.
 • Kokous- ja kokoushuoneet: Lentoasema tarjoaa konferenssi- ja kokoushuoneita, joissa on audiovisuaaliset tilat. Nämä huoneet voidaan vuokrata liiketapaamisia, esityksiä tai muita kokoontumisia varten.
 • Matkustajatiedot: Tietopisteet ovat käytettävissä kaikkialla terminaalissa auttamaan matkustajia tiedusteluissa, kuten lentotietojen, reittiohjeiden ja yleisen avun kanssa.
 • Julkinen taide: Lentokentällä on vaikuttava kokoelma julkisia taideteoksia, jotka lisäävät paikallista kulttuuria ja luovuutta terminaaliympäristöön.

Yhteenveto Charlottesville-Albemarlen lentoasema tarjoaa hyvin varusteltu terminaalirakennus erilaisilla mukavuuksilla ja palveluilla matkustajien matkustuselämyksen parantamiseksi. Olipa kyse kätevistä pysäköintimahdollisuuksista, luotettavasta maakuljetuksesta tai lukuisista vähittäiskaupan ja ruokailumahdollisuuksista, lentoasema pyrkii tarjoamaan miellyttävän ja tehokkaan matkan kaikille sen porttien kautta kulkeville matkustajille.


Charlottesville-Albemarlen lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Charlottesville-Albemarlen lentoasema?

Koodi CHO on myönnetty Charlottesville-Albemarlen lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Charlottesville-Albemarlen lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Charlottesville-Albemarlen lentoasema ja O'Hare International Airport (ORD) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 5m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Charlottesville-Albemarlen lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Charlottesville-Albemarlen lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista American Airlines, Delta Air Lines, United Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Charlottesville?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Charlottesville, suosivat usein Charlottesville-Albemarlen lentoasema (CHO)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Charlottesvillein läheisyydessä?

Charlottesville läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella