Edulliset lennot kohteesta Charif Al ldrissin lentoasema (AHU)

Non-stop-lentoja 4 kohteeseen 3 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Charif Al ldrissin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
CMN Casablanca
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta
RTM Rotterdam
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 55m Näytä hinta
TNG Tanger
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta
TTU Tétouan
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Charif Al ldrissin lentoasema

Lentokentän nimi Charif Al ldrissin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi AHU
Kaupunki Al Hoceima
Maa Morocco (MA)
Täysi sijainti Charif Al ldrissin lentoasema
Leveysaste 35.179557
Pituusaste -3.839891
Verkkosivusto Onda.ma
Näytä kartalla Google maps

Charif Al Idrissin lentoaseman tilat ja palvelut

Charif Al Idrissi Airport on moderni ja hyvin varusteltu lentoasema, joka sijaitsee erinomaisella paikalla ja palvelee suurta määrää kotimaisia ja kansainvälisiä matkustajia. Lentoasema tarjoaa laajan palvelu- ja palveluvalikoimansa ansiosta saumattoman ja kätevän matkakokemuksen kaikille matkustajille.

Terminaalipalvelut

Lentokentän terminaali on suunniteltu vastaamaan matkustajien tarpeisiin., joka tarjoaa erilaisia palveluita, mukaan lukien:

 • Sisäänkirjautumistiskit: Matkustajille on tarjolla useita lähtöselvitystiskiä, jotka voivat suorittaa lähtöselvityksensä kätevästi.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailumahdollisuudet: Terminaalissa on valikoima kauppoja, putiikkeja ja ravintoloita, jotka tarjoavat matkailijoille valikoiman vähittäiskauppa- ja ruokailuvaihtoehtoja.
 • Aulatilat: Matkustajille on tarjolla useita loungeja rentoutumiseen tai työskentelyyn mukavassa ja hiljaisessa tilassa. ympäristöön. Näissä lounge-tiloissa on mukavuuksia, kuten ilmaisia virvokkeita, Wi-Fi-yhteys ja latauspisteitä.
 • Matkalaukkujen käsittely: Lentoasema varmistaa tehokkaat matkatavaroiden käsittelypalvelut ja varmistaa, että matkustajien matkatavarat käsitellään huolellisesti ja toimitetaan nopeasti molemmille. lähtö- ja saapumislennot.

Kuljetuspalvelut

Lentoasema tarjoaa matkustajille erilaisia kuljetusvaihtoehtoja matkan helpottamiseksi:

 • Taksipalvelut: Taksit ovat helposti saatavilla terminaalin ulkopuolella, mikä tarjoaa matkustajille kätevän kulkuvälineen haluamiinsa kohteisiin.
 • Autonvuokrauspalvelut: Matkustajat voivat helposti vuokrata autoja lentokentän vuokra-autotiskistä, jolloin he voivat tutustua ympäröivälle alueelle sopivasti.
 • Julkinen liikenne: Lentoasemalta on hyvät yhteydet kaupungin joukkoliikenneverkkoon, ja bussit ja junat tarjoavat matkustajille edullisia kulkuvälineitä.

Lisäpalvelut erityistarpeita varten

Charif Al Idrissin lentoasema asettaa etusijalle saavutettavuuden ja mukavuuden erityistarpeita omaaville matkustajille. Seuraavat tilat ovat käytettävissä vastaamaan heidän tarpeitaan:

 • Pyörätuoliapu: Koulutetut henkilökunnan jäsenet ovat valmiita antamaan pyörätuoliapua, mikä varmistaa, että liikuntarajoitteiset matkustajat voivat navigoida lentokentällä helposti.
 • Esteetön tilat: Lentokentällä on esteettömiä wc-tiloja, hissejä ja ramppeja, jotka varmistavat sujuvan pääsyn koko terminaaliin.
 • Erityisapupalvelut: Erityisapua tarvitsevat matkustajat voivat pyytää sitä etukäteen, mikä mahdollistaa lentoaseman henkilökunnan tarjota henkilökohtaista tukea ja hoitoa.

Turvallisuustoimenpiteet

Charif Al Idrissin lentoasema asettaa etusijalle kaikkien matkustajien turvallisuuden ja toteuttaa tiukkoja toimenpiteitä, mukaan lukien:

 • Matkalaukkujen turvatarkastus: Kaikille kirjatuille ja käsimatkatavaroille tehdään perusteellinen turvatarkastus kaikkien matkustajien ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi.
 • Valvontajärjestelmät: Lentoasemalla on kehittyneet CCTV-järjestelmät valvoa kaikkia alueita lisäämällä turvallisuutta ja tarjoamalla turvallisen ympäristön.
 • Hätäpalvelut: Lentokentällä on koulutettuja ammattilaisia, jotka ovat valmiita vastaamaan kaikkiin hätätilanteisiin ja varmistamaan kaikkien lentoasemalla olevien henkilöiden hyvinvoinnin. tilat.

Charif Al Idrissin lentoasema tarjoaa laajan valikoiman maailmanluokan tiloja ja palveluita, jotka takaavat miellyttävän ja tehokkaan matkakokemuksen. Lentokenttä on sitoutunut matkustajien tyytyväisyyteen ja turvallisuuteen, joten se on paras valinta kotimaisille ja kansainvälisille matkustajille.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Charif Al ldrissin lentoasema?

Koodi AHU on myönnetty Charif Al ldrissin lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Charif Al ldrissin lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Rotterdam The Hague Airport (RTM), ja sen arvioitu kesto on 3h 5m lennettäessä koneella Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Charif Al ldrissin lentoasema?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Charif Al ldrissin lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Royal Air Maroc, Transavi

Al Hoceima kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Charif Al ldrissin lentoasema (AHU) on matkustajien suosiossa kaupungista Al Hoceima sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Al Hoceimain läheisyydessä?

Al Hoceima läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella