Lennot lähtevät kohteesta Changzhou Benniun lentoasema (CZX)

Matkusta 35 paikkoihin 16 avulla

Tiedot koskien Changzhou Benniun lentoasema

Lentokentän nimi Changzhou Benniun lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi CZX
Kaupunki Changzhou
Maa China (CN)
Täysi sijainti Changzhou Benniun lentoasema
Leveysaste 31.912048
Pituusaste 119.783935
Verkkosivusto Czjc.czjt.gov.cn
Näytä kartalla Google maps

Changzhou Benniun lentoaseman tilat ja palvelut

Changzhou Benniun lentoasema, joka sijaitsee Changzhoun kaupungissa Jiangsun maakunnassa Kiinassa, on moderni ja hyvin varusteltu lentokenttä, joka palvelee sekä kotimaan että kansainvälisiä lentoja. Monien palvelujen ja palvelujen ansiosta matkustajat voivat odottaa mukavaa ja mukavaa matkakokemusta.

Palvelut

Terminaalirakennus

Lentokentän terminaalirakennuksessa on runsaasti tilaa varmistaen sujuvan matkustajavirran koko laitoksessa. Se on varustettu moderneilla mukavuuksilla ja mukavilla istuinalueilla, joissa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoaan.

Vähittäiskauppa ja ruokailu

Changzhou Benniun lentoasema tarjoaa erilaisia vähittäiskauppoja ja ruokailumahdollisuuksia. Matkustajat voivat selata verovapaita liikkeitä, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, mukaan lukien kosmetiikkaa, elektroniikkaa ja paikallisia erikoisuuksia. Lentokentällä on myös valikoima ravintoloita ja kahviloita, joissa matkustajat voivat nauttia aterian tai napata välipalaa.

Aulatilat

Lentokentällä on mukavat oleskelutilat, jotka tarjoavat rauhallisen ja seesteisen ympäristön matkustajat, jotka haluavat rentoutua tai työskennellä rauhallisessa ympäristössä. Näissä loungeissa on ilmainen Wi-Fi, virvokkeita ja bisnespalvelut matkustajien avuksi.

Pysäköinti

Changzhou Benniun lentoasema tarjoaa kätevät pysäköintimahdollisuudet autolla matkustaville matkustajille. Pysäköintialue on turvallinen ja hyvin hoidettu ja tarjoaa sekä pitkäaikaisia että lyhytaikaisia pysäköintiratkaisuja.

Palvelut

Information Desk

Lentokentällä on omistettu tietopiste, jossa on ystävällinen henkilökunta, joka on valmis auttamaan matkustajia kaikissa heillä olevissa tiedusteluissa tai huolenaiheissa. Olipa kyseessä lentotiedot, reittiohjeet tai yleiset lentoasemapalvelut, infopiste on arvokas resurssi matkustajille.

Matkatavaroiden käsittely

Tehokkaat matkatavaroiden käsittelypalvelut ovat saatavilla lentokentällä, mikä varmistaa että matkustajien matkatavarat saapuvat määränpäähänsä nopeasti ja turvallisesti. Terminaalissa on myös matkatavarakärryjä ja vaunuja käyttömukavuuden lisäämiseksi.

Kuljetus

Julkiset liikennevaihtoehdot, kuten bussit ja taksit, ovat helposti saatavilla lentoaseman terminaalin ulkopuolella, mikä tarjoaa kätevän ja edullinen kuljetus eri kohteisiin Changzhoussa. Autonvuokrauspalveluita on saatavilla myös matkustajille, jotka haluavat ajaa autolla itse.

Erityisapu

Lentoasema pyrkii tarjoamaan miellyttävän kokemuksen kaikille matkustajille, myös niille, joilla on erityistarpeita. Pyörätuoliapua, etuoikeuslennolle pääsyä ja muita tukipalveluita on saatavilla pyynnöstä.

WiFi

Ilmainen nopea Wi-Fi on saatavilla koko lentoasemalla, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetissä ollessaan lentokentällä.

Valuutanvaihto

Kansainvälisten matkustajien avuksi Changzhou Benniun lentoasema tarjoaa valuutanvaihtopalveluita, jotka takaavat sujuvat liiketoimet paikallista valuuttaa tarvitseville matkustajille.

Changzhou Benniun lentoasema tarjoaa valikoiman moderneja tiloja ja palveluita matkustajien matkustuskokemuksen parantamiseksi. Hyvin varustetun terminaalirakennuksen, vähittäiskaupan ja ruokailumahdollisuuksien, oleskelutilojen ja kätevän pysäköinnin ansiosta lentoasema varmistaa, että matkustajat viihtyvät ja kaikki heidän tarpeensa on huomioitu. Lisäksi saatavilla on palveluita, kuten infopisteitä, matkatavaroiden käsittelyä, kuljetusvaihtoehtoja, erikoisapua, WiFi ja valuutanvaihto, jotka takaavat vaivattoman ja nautinnollisen matkan. Changzhou Benniun lentoasema pyrkii edelleen huippuosaamiseen vastaamaan sekä kotimaisten että kansainvälisten matkustajien tarpeisiin.


Changzhou Benniun lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Changzhou Benniun lentoasema?

Koodi CZX on myönnetty Changzhou Benniun lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Changzhou Benniun lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Changzhou Benniun lentoasema ja Don Mueang International Airport (DMK) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 4h 20m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Changzhou Benniun lentoasema?

Yhteensä 16 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Changzhou Benniun lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: China Eastern Airlines, Shenzhen Airlines, Sichuan Airlines, China Southern Airlines, Spring Airline

Changzhou kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Changzhou Benniun lentoasema (CZX) on matkustajien suosiossa kaupungista Changzhou sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Changzhou sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella