Edulliset lennot kohteesta Chacallutan kansainvälinen lentokenttä (ARI)

Suoria lentoja kohteeseen 3 tarjoaa 3 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu Chacallutan kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
SCL Pudahuel

4-7 lentoja päivässä

2h 29m Näytä hinta
IQQ Iquique

1 lentoja päivässä

1h 5m Näytä hinta
LSC La Serena

1 lentoja päivässä

2h 7m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Chacallutan kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Chacallutan kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi ARI
Kaupunki Arica
Maa Chile (CL)
Täysi sijainti Chacallutan kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste -18.349467
Pituusaste -70.334636
Näytä kartalla Google maps

Chacallutan kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Tervetuloa Chacallutan kansainväliselle lentokentälle! Tämä moderni ja tehokas lentokenttä sijaitsee lähellä Arican kaupunkia Chilessä, ja se tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat mukavan ja nautinnollisen kokemuksen kaikille matkustajille.

Palvelut

  • Terminaalirakennus: Chacallutan kansainvälisellä lentokentällä on tilava ja hyvin suunniteltu terminaalirakennus, joka on varustettu moderneilla mukavuuksilla ja mukavuuksilla.
  • Ravintolat ja kahvilat: Terminaalissa on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat erilaisia paikallisia ruokia. ja kansainvälisiä ruokia tyydyttämään makuhermojasi.
  • Kaupat ja Duty-Free: Nauti ostoskokemuksesta useissa vähittäismyyntipisteissä ja verovapaissa liikkeissä, joista löydät kaikkea paikallisista käsitöistä luksustavaroihin.
  • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkiautomaatit sijaitsevat kätevästi terminaalirakennuksessa, joten voit nostaa käteistä paikallisessa valuutassa. Saatavilla on myös valuutanvaihtopalveluita.
  • Wi-Fi: Pysy yhteydessä ystäviin ja perheeseen tai seuraa työasioita ilmaisella Wi-Fi-yhteydellä, joka on käytettävissä koko lentoasemalla.
  • Oleskelutilat: Matkustajille, jotka etsivät eksklusiivisempaa kokemusta, Chacallutan kansainvälinen lentoasema tarjoaa oleskelutiloja, joissa on mukavat istuimet, ilmaisia virvokkeita ja bisnespalveluita.
  • Vauvanhoitopalvelut: Perheet, joissa on pieniä lapsia, arvostavat vauvanhoitopalveluja, jotka ovat saatavilla osoitteessa lentokentälle, mukaan lukien pukuhuoneet ja ruokintatilat.
  • Pysäköinti: Jos päätät ajaa lentokentälle, tarjolla on runsaasti pysäköintipaikkoja sekä lyhyt- että pitkäkestoiseen oleskeluun.

Palvelut

  • Informaatiopiste: Lentokentällä on neuvontapiste, jossa on ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, joka on valmis auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä tai huolenaiheissa.
  • Matkalaukkujen käsittely: Chacallutan kansainvälinen lentoasema varmistaa tehokkaat matkatavaroiden käsittelypalvelut, jotka tekevät matkakokemuksestasi vaivatonta.
  • Löydetyt ja kadonneet: Jos kadotat tavaroita matkasi aikana, löytyy löydetty-osasto, joka auttaa sinua löytämään. ja hae tavarasi.
  • Lääketieteellinen apu: Lentokentällä on lääkintäpalvelut ja koulutettu henkilökunta, joka tarjoaa tarvittavaa lääketieteellistä apua tai ensiapua.
  • Kuljetus: Saatavilla on useita kuljetusvaihtoehtoja lentokentältä, mukaan lukien taksit, vuokra-autot ja julkiset liikennevälineet, mikä helpottaa määränpäähäsi.
  • Matkailutietoa: Jos vierailet Aricassa ensimmäistä kertaa, lentoasema tarjoaa matkailuneuvontapalveluita auttaa sinua suunnittelemaan lomaasi ja tutustumaan kaupunkiin.
  • Erityistapu: Chacallutan kansainvälinen lentoasema tarjoaa tukea ja apua matkustajille, joilla on erityistarpeita, ja varmistaa heidän mukavuuden ja saavutettavuuden koko matkan ajan.

Chacallutan kansainvälinen lentoasema pyrkii tarjoamaan miellyttävän ja kätevän kokemuksen kaikille sen porttien kautta kulkeville matkailijoille huippuluokan mukavuuksillaan ja palveluillaan. Olitpa saapumassa, lähdössä tai kauttakulkumatkassa, lentokentän tarjoukset on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja parantamaan matkaasi. Istu siis alas, rentoudu ja nauti ajasta Chacallutan kansainvälisellä lentokentällä!


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Chacallutan kansainvälinen lentokenttä?

Koodi ARI on myönnetty Chacallutan kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Chacallutan kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Arturo Merino Benitez International Airport (SCL), ja sen arvioitu kesto on 2h 30m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Chacallutan kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Chacallutan kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: JetSMART, Sky Airline, LATAM Airline

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Arica?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Arica, suosivat usein Chacallutan kansainvälinen lentokenttä (ARI)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Arica sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella