Edulliset lennot kohteesta Cayenne – Félix Ebouén lentoasema (CAY)

Tutustu 3 paikkaan 2 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäinen lähtöaikataulu Cayenne – Félix Ebouén lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ORY Pariisi

1-2 lentoja päivässä

8h 30m Näytä hinta
FDF Le Lamentin

1-2 lentoja päivässä

2h 10m Näytä hinta
CDG Pariisi

1 lentoja päivässä

9h 0m Näytä hinta

Tiedot koskien Cayenne – Félix Ebouén lentoasema

Lentokentän nimi Cayenne – Félix Ebouén lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi CAY
Kaupunki Cayenne
Maa French-Guiana (GF)
Täysi sijainti Cayenne – Félix Ebouén lentoasema
Leveysaste 4.816667
Pituusaste -52.366670
Näytä kartalla Google maps

Cayenne? Félix Ebouén lentokentän tilat ja palvelut

Cayenne? Félix Ebouén lentokenttä, joka tunnetaan myös nimellä Rochambeau Airport, on tärkein kansainvälinen portti, joka yhdistää Ranskan Guayanan maailmaan. Matouryn kaupungin lähellä, noin 13 kilometriä Cayennesta lounaaseen sijaitseva lentoasema tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita varmistaakseen matkustajille sujuvan ja nautinnollisen matkakokemuksen.

Terminaalipalvelut

 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on useita ravintoloita ja kahviloita, joissa tarjoillaan erilaisia herkullisia aterioita, välipaloja ja juomia. Matkustajat voivat nauttia paikallista ja kansainvälistä ruokaa odottaessaan lentoaan.
 • Duty-Free Shopping: Matkustajat voivat tehdä verovapaita ostoksia eri puolilla terminaalia sijaitsevissa kaupoissa. Lentokenttä tarjoaa laajan valikoiman tax-free-tuotteita hajuveistä ja kosmetiikasta matkamuistoon ja elektroniikkaan.
 • Vähittäiskaupat: Verottomien ostosten lisäksi tarjolla on useita vähittäiskauppoja. kauppoja, jotka tarjoavat vaatteita, asusteita, kirjoja ja paljon muuta. Matkustajat voivat selata näitä myymälöitä ja ostaa viime hetken välttämättömiä tavaroita.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentokentällä on kätevä pääsy käteisen nostoautomaatteihin ja valuutanvaihtopalveluihin kansainvälisille matkustajille.. Tämä varmistaa, että matkustajat voivat helposti käyttää paikallista valuuttaa.

Matkustajapalvelut

 • Wi-Fi: Cayenne? Félix Ebouén lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n koko terminaalissa, minkä ansiosta matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä odottaessaan lentoaan.
 • Aulatilat: Business-luokan matkustajat ja matkustajat soveltuvin osin. kanta-asiakasohjelmat voivat nauttia mukavuudesta ja mukavuuksista, joita tarjotaan lentokentän lounge-tiloissa. Nämä lounget tarjoavat rauhallisen ja rentouttavan ympäristön kaukana vilkkaasta terminaalista.
 • Tavaratavarapalvelut: Lentoasema tarjoaa matkatavarapalveluita, mukaan lukien matkatavarasäilytyksen ja -kääreen, varmistaakseen matkustajien turvallisuuden ja mukavuuden. matkustajat. Matkustajat voivat käyttää näitä palveluja säilyttääkseen laukunsa turvallisesti tai suojellakseen niitä kuljetuksen aikana.
 • Erityistapu: Lentokenttä on varustettu liikuntarajoitteisten matkustajien tai erityisavun tarpeisiin. vaatimukset. Omistautunut henkilökunta on käytettävissä antamaan opastusta ja tukea koko matkan ajan.

Kuljetus

 • Taksit ja sukkulat: Matkustajat voivat helposti löytää taksit tai sukkulat aivan terminaalin ulkopuolelta saavuttaaksesi haluamasi määränpäät. On suositeltavaa käyttää valtuutettuja kuljetuspalveluita turvallisuuden ja mukavuuden varmistamiseksi.
 • Vuokra-autopalvelut: Useilla autovuokraamoilla on lentoasemalla tiskiä, jotka tarjoavat kätevän vaihtoehdon matkustajille, jotka haluavat matkustaa. tutustua alueeseen omatoimisesti. Vierailijat voivat vuokrata auton ja ajaa ympäriinsä omaan tahtiinsa.
 • Julkinen liikenne: Lentokentältä on hyvät yhteydet Cayennen kaupunkiin ja lähialueille julkisilla kulkuvälineillä. Bussit ja muut julkisen liikenteen muodot ovat helposti saatavilla, ja ne tarjoavat edullisen tavan päästä eri kohteisiin.

Kayenne? Félix Ebouén lentokenttä takaa mukavan ja vaivattoman kokemuksen sen ovien läpi kulkeville matkailijoille. Ruokailumahdollisuuksista ostosmahdollisuuksiin matkustajat voivat nauttia lentokentästä ennen seuraavaa seikkailuaan.


Cayenne – Félix Ebouén lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Cayenne – Félix Ebouén lentoasema?

Koodi CAY on myönnetty Cayenne – Félix Ebouén lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Cayenne – Félix Ebouén lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Cayenne – Félix Ebouén lentoasema ja Paris - Charles de Gaulle Airport (CDG) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 9h 0m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Cayenne – Félix Ebouén lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Cayenne – Félix Ebouén lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 2 eri lentoyhtiötä, joista Air France, Air Caraibe tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Cayenne?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Cayenne, suosivat usein Cayenne – Félix Ebouén lentoasema (CAY)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Cayenne sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella