Lentoerikoistarjoukset kohteesta Carriel Surin kansainvälinen lentokenttä (CCP)

Matkusta 7 paikkoihin 3 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Carriel Surin kansainvälinen lentokenttä

Olennaiset tiedot koskien Carriel Surin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Carriel Surin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi CCP
Kaupunki Concepción
Maa Chile (CL)
Täysi sijainti Carriel Surin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste -36.773842
Pituusaste -73.062498
Verkkosivusto Carrielsur.cl
Näytä kartalla Google maps

Carriel Surin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Carriel Surin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Concepciónissa Chilessä, on moderni lentokenttä, joka tarjoaa valikoiman mukavuuksia ja palveluita matkustajien matkakokemuksen parantamiseksi. Kätevistä kulkuvälineistä viihtyisiin oleskelutiloihin lentoasema pyrkii tarjoamaan korkeatasoisen asiakastyytyväisyyden.

Palvelut:

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on tilava ja hyvin suunniteltu terminaalirakennus.
 • Ravintolat ja kahvilat: Matkustajat voivat nauttia erilaisista ruokailumahdollisuuksista, mukaan lukien paikallisista ja kansainvälisistä ruoista.
 • Ostosostokset: Lentokentällä on valikoima kauppoja, jotka vaihtelevat päivystykseen. -ilmaisista myymälöistä putiikkeihin, joista matkustajat voivat ostaa matkamuistoja, lahjoja ja matkatarvikkeita.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Paikallista valuuttaa tarvitseville on saatavilla käteisnostoautomaatteja ja valuutanvaihtopalveluita.
 • Matkatavarasäilytys: Lentoasemalla on matkatavarasäilytys, jonka avulla matkustajat voivat säilyttää tavaransa turvallisesti kaupunkia tutkiessaan.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko lentoasemalla, mikä varmistaa matkustajat voivat pysyä yhteydessä lentokentällä ollessaan.

Palvelut:

 • Maaliikenne: Carriel Surin kansainvälinen lentoasema tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, kuten taksit ja vuokrauksen autot ja lentokenttäkuljetukset.
 • Löydetyt ja kadonneet: Lentoasema tarjoaa matkustajille erillisen kadonneen ja löydetyn palvelun, jonka avulla matkustajat voivat saada takaisin kadonneet omaisuutensa.
 • Lääkintäapu: Lääkärikeskus on saatavilla osoitteessa lentokentälle tarvittaessa lääketieteellistä apua varten.
 • Erityistapu: Lentoasema tarjoaa tukea vammaisille tai liikuntarajoitteisille matkustajille, mukaan lukien pyörätuoliapu ja esteettömät palvelut.
 • Tietopisteet: Vierailijat voivat löytää kaikkialla terminaalissa sijaitsevia neuvontapisteitä, joissa on asiantuntevaa henkilökuntaa, joka on valmis auttamaan tiedusteluissa.
 • Bisnespalvelut: Liikematkailijat voivat käyttää lentoaseman konferenssihuoneita, työasemia ja muita heidän mukavuutensa vuoksi suunniteltuja tiloja.

Carriel Surin kansainvälinen lentoasema pyrkii monipuolisilla mukavuuksillaan ja palveluillaan varmistamaan, että matkustajille on miellyttävä ja vaivaton kokemus. Olipa kyseessä sitten ateria, shoppailu tai välttämättömien palvelujen käyttö, lentoasema vastaa kaikkien matkustajien tarpeisiin.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Carriel Surin kansainvälinen lentokenttä?

Koodi CCP on myönnetty Carriel Surin kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Carriel Surin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Presidente Carlos Ibáñez del Campo International Airport (PUQ), ja sen arvioitu kesto on 3h 0m lennettäessä koneella Airbus A321.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Carriel Surin kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Carriel Surin kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: JetSMART, LATAM Airlines, Sky Airlin

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Concepción?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Concepción, suosivat usein Carriel Surin kansainvälinen lentokenttä (CCP)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Concepción sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella