Jatkuva lento kohteesta Carauarin lentoasema (CAF)

Jatkuvat lennot 2 kohteeseen 1 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäinen lähtöaikataulu Carauarin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
MAO Manaus
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 0m Näytä hinta
CIZ Coari
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

0h 50m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Carauarin lentoasema

Lentokentän nimi Carauarin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi CAF
Kaupunki Carauari
Maa Brazil (BR)
Täysi sijainti Carauarin lentoasema
Leveysaste -4.881974
Pituusaste -66.909098
Näytä kartalla Google maps

Carauarin lentoaseman tilat ja palvelut

Carauarin lentoasema, joka sijaitsee Carauarin kaupungissa Brasiliassa, tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille miellyttävän kokemuksen. Olitpa saapumassa tai lähdössä, lentoasema pyrkii vastaamaan matkustajien tarpeisiin eri mukavuuksillaan.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Carauarin lentokentällä on moderni ja hyvin varustettu terminaalirakennus, joka tarjoaa miellyttävän ympäristön matkustajille.
 • Odotusalue: Lentokentällä on tilava odotustila, jossa on mukavat istuinmahdollisuudet, joten matkustajat voivat rentoutua ennen lentoaan.
 • Vähittäiskauppa ja Ruokailu: Matkustajat voivat löytää lentoasemalta valikoiman vähittäiskauppoja ja ruokailupaikkoja, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita ja palveluita.
 • Wi-Fi: Carauarin lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalissa, mikä mahdollistaa matkustajien pysyä yhteydessä lentokentällä olonsa aikana.
 • Vessot: Terminaalirakennuksessa on siistit ja hyvin hoidetut wc-tilat matkustajien avuksi.
 • Kadonneet ja löydetyt: kadonneiden tavaroiden sattuessa matkustajat voivat vierailla osoitetulla kadonneella alueella tiedustellakseen kadonneista tavaroista tai ilmoittamassa löydetyistä tavaroista.

Palvelut

 • Tavaratavarapalvelut: Carauari Lentokenttä tarjoaa matkatavaroiden käsittelypalveluita, jotka auttavat matkustajia matkatavaroiden kanssa ja varmistavat sujuvan ja vaivattoman matkan.
 • Information Desk: Infotiskillä on asiantuntevaa henkilökuntaa, joka voi tarjota apua lentoaikatauluihin ja lentoaseman tiloihin liittyen., ja yleiset tiedustelut.
 • Lääketieteellinen apu: Lääkärin hätätilanteissa tai ensiavun tarpeessa lentoasemalla on lääkintäpalvelut ja henkilökuntaa, jotka voivat antaa tarvittavaa apua.
 • Kuljetus: Erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, kuten taksit ja autonvuokrauspalvelut, ovat helposti saavutettavissa lentokentältä, mikä helpottaa matkustajien saavuttamista määränpäähänsä.
 • Pankkiautomaatti ja valuutanvaihto: Lentokentällä on pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopalveluita, joiden avulla matkustajat voivat käyttää pankkipalveluita ja vaihtaa valuuttaa tarvittaessa.
 • Auton pysäköinti: Carauarin lentoasema tarjoaa turvalliset pysäköintitilat matkustajille, jotka haluavat jättää ajoneuvonsa matkan aikana.

Yleensä Carauari Airport on sitoutunut tarjoamaan positiivisen matkakokemuksen tarjoamalla valikoiman moderneja tiloja ja palveluita. Matkustajat voivat odottaa mukavaa ja kätevää matkaa, kun he käyttävät tämän lentokentän mukavuuksia.


Carauarin lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Carauarin lentoasema?

Ilmailualalla Carauarin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, CAF, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Carauarin lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Carauarin lentoasema ja Eduardo Gomes International Airport (MAO) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 0m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Carauarin lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Carauarin lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Passared tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Carauari?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Carauari, suosivat usein Carauarin lentoasema (CAF)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Carauariin läheisyydessä?

Carauari läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella