Suora lento kohteesta Carajasin lentoasema (CKS)

Tutustu 1 paikkaan 2 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäinen lähtöaikataulu Carajasin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
BEL Belém
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 5m Näytä hinta

Tiedot koskien Carajasin lentoasema

Lentokentän nimi Carajasin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi CKS
Kaupunki Carajás
Maa Brazil (BR)
Täysi sijainti Carajasin lentoasema
Leveysaste -6.115940
Pituusaste -50.000970
Näytä kartalla Google maps

Carajasin lentoaseman tilat ja palvelut

Brasilian Parán osavaltiossa sijaitseva Carajas-lentokenttä tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajilleen mukavan ja kätevän matkakokemuksen. Olitpa saapumassa, lähdössä tai matkalla, lentoasema pyrkii vastaamaan kaikkien matkustajien tarpeisiin.

Palvelut

  • Lentokentän oleskelutilat: Carajas-lentokentällä on mukavat oleskelutilat, joissa matkustajat voivat rentoutua, napata välipalaa tai seurata työtä. Nämä lounget tarjoavat hiljaisen ja rauhallisen ympäristön kaukana pääterminaalin hälinästä.
  • Vähittäismyymälät: Lentokentällä on useita vähittäismyyntipisteitä, kuten tax-free-myymälöitä, muotiliikkeitä ja matkamuistomyymälöitä.. Matkailijat voivat tehdä ostoksia viime hetken ennen lentoaan.
  • Ravintolat ja kahvilat: Carajasin lentokentällä on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokailuvaihtoehtoja jokaiseen makuun. Halusitpa sitten nopean pureman tai täyden aterian, löydät jotain nälkäsi tyydyttämiseen.
  • Wi-Fi: Lentokenttä tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalissa, mikä mahdollistaa matkustajat voivat pysyä yhteydessä läheisiinsä tai seurata töitä.
  • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopalvelut sijaitsevat kätevästi lentokentällä, mikä varmistaa, että matkustajat saavat helposti käteistä tai paikallista valuuttaa.

Palvelut

  • Matkalaukkujen käsittely: Carajas Airport tarjoaa tehokkaita matkatavaroiden käsittelypalveluita varmistaakseen, että matkatavarasi hoidetaan lähtöselvityksestä noutoon. Koulutettu henkilökunta on käytettävissä auttamaan kaikissa matkatavaroihin liittyvissä kysymyksissä tai ongelmissa.
  • Lääkintäapu: Lääkärin hätätilanteissa lentoasema tarjoaa lääketieteellistä apua. Pätevät lääketieteen ammattilaiset ovat valmiina tarjoamaan välitöntä hoitoa tarvittaessa.
  • Kuljetus: Lentokentällä on useita kuljetusvaihtoehtoja matkustajille, mukaan lukien autonvuokrauspalvelut ja taksiasemat. Ennakkovarauspalvelut ovat myös saatavilla lisämukavuuden lisäämiseksi.
  • Erityisapu: Carajasin lentoasema pyrkii vastaamaan erityisapua tarvitsevien matkustajien tarpeisiin, kuten liikuntarajoitteisten henkilöiden tai erityissairaiden sairauksien tarpeisiin. Omistautunut henkilökunta on käytettävissä antamaan tarvittavaa tukea koko matkan ajan.

Carajasin lentoasema asettaa matkustajiensa mukavuuden ja tyytyväisyyden etusijalle tarjoamalla erilaisia tiloja ja palveluita, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa. Olipa kyseessä oleskelutilat rentoutumiseen, erilaisia ruokailu- ja ostosmahdollisuuksia tai käteviä kuljetuspalveluita, lentoaseman tavoitteena on tehdä matkakokemuksesta mahdollisimman saumaton.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Carajasin lentoasema?

Koodi CKS on myönnetty Carajasin lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Carajasin lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen , ja sen arvioitu kesto on 2h 25m lennettäessä koneella Embraer 195 E2.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Carajasin lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Carajasin lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 2 eri lentoyhtiötä, joista Azul, Go tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Carajás kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Carajasin lentoasema (CKS) on matkustajien suosiossa kaupungista Carajás sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Carajás sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella