Jatkuva lento kohteesta Capitán Vicente Almandos Almonacidin lentoasema (IRJ)

Jatkuvat lennot 3 kohteeseen 1 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäinen lähtöaikataulu Capitán Vicente Almandos Almonacidin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
AEP Pääkaupunki liittovaltio

1 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta
EZE Ezeiza
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta
CTC Catamarca
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

0h 30m Näytä hinta

Tiedot koskien Capitán Vicente Almandos Almonacidin lentoasema

Lentokentän nimi Capitán Vicente Almandos Almonacidin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi IRJ
Kaupunki La Rioja
Maa Argentina (AR)
Täysi sijainti Capitán Vicente Almandos Almonacidin lentoasema
Leveysaste -29.381599
Pituusaste -66.795799
Näytä kartalla Google maps

Capitán Vicente Almandos Almonacid -lentokentän tilat ja palvelut

Capitán Vicente Almandos Almonacid -lentokenttä, joka tunnetaan myös nimellä La Riojan lentokenttä, on tärkeä liikenteen solmukohta La Riojan maakunnassa Argentiinassa. Tämä lentokenttä toimii porttina alueelle ja palvelee sekä kotimaisia että kansainvälisiä matkustajia. Capitán Vicente Almandos Almonacid Airport keskittyy tarjoamaan erinomaisia tiloja ja palveluja, ja se takaa miellyttävän ja kätevän kokemuksen kaikille matkustajille.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentän moderni terminaali rakennus on varustettu kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla matkustajien mukavan oleskelun varmistamiseksi. Se tarjoaa runsaasti oleskelutiloja, wc-tiloja ja tiloja vammaisille.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Matkustajat voivat nauttia lentokentällä erilaisista ostos- ja ruokailumahdollisuuksista. Terminaalissa on useita kauppoja, verovapaita myyntipisteitä ja ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita ja ruokia.
 • Autonvuokraus: Capitán Vicente Almandos Almonacid Airport tarjoaa käteviä autonvuokrauspalveluita, joiden avulla matkustajat voivat tutustua kauniiseen alueeseen La Riojan omaan tahtiinsa.
 • Pysäköinti: Lentoasema tarjoaa turvalliset pysäköintitilat sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun, mikä varmistaa matkustajien ajoneuvojen turvallisuuden.
 • Wi. -Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko terminaalissa, jonka avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä lentoasemalla ollessaan.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos tavarat katoavat, tarjolla on erillinen löytö- ja katoamispalvelu. käytettävissä auttamaan matkustajia tavaroiden löytämisessä ja noutamisessa.
 • Vauvanhoitopalvelut: Lentoasema ymmärtää matkustavien perheiden tarpeet ja tarjoaa vauvanhoitohuoneita, joissa on pukupisteet ja mukavat istuinalueet.

Palvelut

 • Lennon tiedot: Erilliset näyttöruudut ja ilmoitusjärjestelmät pitävät matkustajat ajan tasalla saapumis- ja lähtöajoista, mikä varmistaa sujuvan matkakokemuksen.
 • Tavaratavarapalvelut: Capitán Vicente Almandos Almonacid Airport tarjoaa tehokkaita matkatavarapalveluita, kuten matkatavarakärryjä, matkatavaroiden käärimistä ja säilytystiloja.
 • Kuljetus: Matkustajille on tarjolla useita kuljetusvaihtoehtoja päästäkseen määränpäähänsä lentokentältä. Taksit, linja-autot ja yksityisautot ovat helposti saatavilla terminaalin ulkopuolella.
 • Lääkintäapu: Lentokenttä tarjoaa lääketieteellistä apua kaikille sitä tarvitseville matkustajille. Ensiapukeskus on käytettävissä hoitamaan pieniä lääketieteellisiä ongelmia, ja hätäpalvelut voidaan kutsua tarvittaessa.
 • Valuutanvaihto: Matkustajat voivat vaihtaa valuuttaa kätevästi lentokentällä, mikä varmistaa, että heillä on tarvittavat varat tutkimiseen. La Rioja.
 • Pankkiautomaatit ja pankkipalvelut: Terminaalissa on pankkiautomaatteja ja pankkipalveluita, jotka tarjoavat matkustajille kätevän pääsyn rahoituspalveluihin.
 • Matkailutietoa: Ystävällinen henkilökunta on paikalla infopisteissä tarjotakseen apua, opastusta ja tietoa majoituksesta, matkailunähtävyyksistä ja paikallisliikenteestä.

Capitán Vicente Almandos Almonacid -lentokenttä on sitoutunut tarjoamaan matkustajilleen erinomaisen matkakokemuksen. Lentokenttä pyrkii nykyaikaisilla mukavuuksillaan ja kattavalla palveluvalikoimallaan tekemään jokaisesta matkasta La Riojan läpi ikimuistoisen.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Capitán Vicente Almandos Almonacidin lentoasema?

Koodi IRJ on myönnetty Capitán Vicente Almandos Almonacidin lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Capitán Vicente Almandos Almonacidin lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Capitán Vicente Almandos Almonacidin lentoasema ja Jorge Newbery Airfield (AEP) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 35m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Capitán Vicente Almandos Almonacidin lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Capitán Vicente Almandos Almonacidin lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Aerolineas Argentina tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista La Rioja?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista La Rioja, suosivat usein Capitán Vicente Almandos Almonacidin lentoasema (IRJ)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä La Rioja sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella