Lentoerikoistarjoukset kohteesta Campo Granden kansainvälinen lentokenttä (CGR)

Matkusta 7 paikkoihin 3 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Campo Granden kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
CGH Sao Paulo

4-7 lentoja päivässä

1h 40m Näytä hinta
GRU Sao Paulo

4-5 lentoja päivässä

1h 45m Näytä hinta
VCP Campinas

3-4 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta
BSB Brasília

2 lentoja päivässä

1h 40m Näytä hinta
CWB Curitiba

1 lentoja päivässä

1h 25m Näytä hinta
CGB Cuiabá

1 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta
SSA Salvador
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 55m Näytä hinta

Tiedot koskien Campo Granden kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Campo Granden kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi CGR
Kaupunki Campo Grande
Maa Brazil (BR)
Täysi sijainti Campo Granden kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste -20.468694
Pituusaste -54.674123
Verkkosivusto Infraero.gov.br
Näytä kartalla Google maps

Campo Granden kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Campo Granden kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Campo Granden kaupungissa Brasiliassa, on moderni ja hyvin varusteltu lentokenttä, joka tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita varmistaa matkustajille miellyttävän ja kätevän matkakokemuksen.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Campo Granden kansainvälisellä lentokentällä on tilava ja moderni terminaalirakennus, joka on suunniteltu käsittelemään suuria volyymeja matkustajia ja lentokoneita tehokkaasti.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on useita ravintoloita ja kahviloita, joissa matkustajat voivat napata nopean välipalan tai nauttia aterian ennen lentoaan tai sen jälkeen.
 • Shopping: Lentokentällä on erilaisia kauppoja, kuten tax-free-myymälöitä, joista matkustajat voivat ostaa kosmetiikkaa, hajuvesiä, matkamuistoja ja muita esineitä.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Matkustajat voivat löytää pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä. palvelut terminaalirakennuksessa taloudellisten tarpeidensa täyttämiseksi.
 • Matkatavarasäilytys: Lentoasema tarjoaa matkatavarasäilytystilat matkustajille, jotka haluavat jättää matkalaukkunsa turvallisesti kaupunkiin tutustuessaan tai pitkän välimatkan ajaksi.
 • Pysäköinti: Campo Granden kansainvälinen lentoasema tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintivaihtoehtoja kätevästi lähellä terminaalirakennusta.

Palvelut

 • Infopiste: Matkustajien käytettävissä on neuvontapiste, joka auttaa matkustajia kaikissa heillä olevissa kysymyksissä ja tarjoaa tietoa lennoista, lentoaseman palveluista ja kuljetusvaihtoehdoista.
 • Wi-Fi: Lentokenttä tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden kaikkialla terminaaliin, jonka avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä lentoaseman aikana.
 • Lääkintäpalvelut: Campo Granden kansainvälisellä lentokentällä on lääkintäpalvelut ja koulutettu henkilökunta auttamaan kaikissa lääketieteellisissä hätätilanteissa tai pienissä lääketieteellisissä tilanteissa. matkustajien tarpeet.
 • Vammaiset tilat: Lentokentällä on tilat vammaisten matkustajien majoittamiseksi, mukaan lukien pyörätuolirampit, esteettömät wc-tilat ja nimetyt pysäköintipaikat.
 • Löydetyt ja kadonneet tilat.: Lentokentällä on saatavilla erillinen löytö- ja löytöpalvelu, joka auttaa matkustajia löytämään kadonneita tavaroita tai ilmoittamaan kadonneista matkatavaroista.
 • Kuljetus: Lentoasema tarjoaa matkustajille käteviä kuljetusvaihtoehtoja, mukaan lukien taksit ja autonvuokrauspalvelut. haluamaansa määränpäähän.

Modernisilla mukavuuksillaan ja palveluilla Campo Granden kansainvälinen lentoasema varmistaa, että matkustajilla on kaikki mitä he tarvitsevat mukavaan ja vaivattomaan matkaan.


Campo Granden kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Campo Granden kansainvälinen lentokenttä?

Koodi CGR on myönnetty Campo Granden kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Campo Granden kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Campo Granden kansainvälinen lentokenttä ja Deputado Luís Eduardo Magalhães International Airport (SSA) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 55m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Campo Granden kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Campo Granden kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista LATAM Airlines, Azul, Go tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Campo Grande kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Campo Granden kansainvälinen lentokenttä (CGR) on matkustajien suosiossa kaupungista Campo Grande sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Campo Grande sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella