Suora lento kohteesta Caen - Carpiquetin lentokenttä (CFR)

Jatkuvat lennot 8 kohteeseen 2 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäinen lähtöaikataulu Caen - Carpiquetin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
LYS Lyon

3 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta
NCE Kiva

1 lentoja päivässä

1h 40m Näytä hinta
MRS Marseille

1 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta
AJA Ajaccio

1 lentoja päivässä

1h 50m Näytä hinta
BIA Bastia
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 50m Näytä hinta
FSC Figari
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 5m Näytä hinta
MPL Montpellier
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 25m Näytä hinta
TLS Toulouse
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 25m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Caen - Carpiquetin lentokenttä

Lentokentän nimi Caen - Carpiquetin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi CFR
Kaupunki Caen
Maa France (FR)
Täysi sijainti Caen - Carpiquetin lentokenttä
Leveysaste 49.182507
Pituusaste -0.459057
Verkkosivusto Caen.aeroport.fr
Näytä kartalla Google maps

Caen - Carpiquet -lentokentän tilat ja palvelut

Carpiquetissa sijaitseva Caen - Carpiquet -lentokenttä (IATA: CFR) tarjoaa tärkeän portin Normandian alueelle Ranskassa sekä liike- että lomamatkailijoille. matkustajat. Nykyaikaiset mukavuudet ja monipuoliset palvelut takaavat mukavan matkustuskokemuksen. Alla on kattava katsaus lentokentän tarjontaan.

Palvelut

 • Terminaalit: Lentokentällä on tyylikäs, yksi terminaalirakennus, joka on suunniteltu helpottamaan navigointia ja sujuvaa matkustajaliikennettä. kansainväliset lennot.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa, mukaan lukien lyhyt-, pitkä- ja pikapysäköintivaihtoehdot eri matkustajien tarpeisiin.
 • Autonvuokraus: Useat hyvämaineiset autonvuokraustoimistot toimivat lentokentältä, ja ne tarjoavat kätevän pääsyn ajoneuvoihin niille, jotka haluavat tutustua alueeseen tarkemmin.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä kaikkialla lentoasemalla, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä työhön tai vapaa-ajan toimintaan verkossa.
 • Aulatilat: Lentokenttä tarjoaa mukava oleskelutila, jossa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoaan. Vaikka se ei ole laaja, se tarjoaa perusmukavuudet odottaville matkailijoille.
 • Ravintolat ja kahvilat: Matkustajat voivat nauttia valikoimasta ruokailuvaihtoehtoja nopeista välipaloista runsaampiin aterioihin, tarjoilusta laaja valikoima makuja ja mieltymyksiä.
 • Ostokset: Käytettävissä on kourallinen kauppoja, jotka tarjoavat kaikkea matkatarvikkeista matkamuistoihin, kirjoihin ja verovapaisiin tuotteisiin kansainvälisille matkustajille.
 • Esteetön tilat: Caen - Carpiquet -lentokenttä on varustettu liikuntarajoitteisille matkustajille tarkoitetuilla mukavuuksilla, jotka takaavat esteettömän matkakokemuksen.

Palvelut.

 • Information Desk: Ystävällinen neuvontapiste on matkustajien käytettävissä lentoaikatauluja, lentokenttäpalveluita ja paikallisia tietoja varten.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos matkustajat kadottavat esineitä, käytettävissä on erityinen palvelu, joka auttaa kadonneen omaisuuden jäljittämisessä ja palauttamisessa.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopisteet sijaitsevat kätevästi terminaalissa tien päällä olevia rahoituspalveluja varten.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentokentällä on matkatavaravaunut sekä pakkaus- ja pakkauspalvelut tavaroiden turvaamiseksi ennen lentoja.
 • Turvapalvelut: Lentokenttä on ylpeä siitä, että se noudattaa korkeita turvallisuusstandardeja, ja se suorittaa perusteellisia tarkastuksia ja partioi matkustajien turvallisuuden varmistamiseksi.
 • Erityistapu: Lisäapua tarvitseville matkustajille, kuten vammaisille tai pienten lasten perheille, on helposti saatavilla erityisapupalveluita.
 • Liikepalvelut: Yritysmatkailijoille lentoasema tarjoaa kokoushuoneita ja yritystiloja, mukaan lukien tulostus- ja faksipalvelut.

Caen - Carpiquet -lentokenttä kehittyy edelleen ja hyödyntää palautetta ja teknisiä edistysaskeleita parantaakseen matkustajakokemus. Matkustitpa sitten liike- tai lomamatkalla, tämä lentokenttä on osoitus mukavuudesta ja tehokkuudesta viehättävällä Normandian alueella.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Caen - Carpiquetin lentokenttä?

Ilmailualalla Caen - Carpiquetin lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, CFR, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Caen - Carpiquetin lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Figari–Sud Corse Airport (FSC), ja sen arvioitu kesto on 2h 5m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Caen - Carpiquetin lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Caen - Carpiquetin lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 2 eri lentoyhtiötä, joista Air France, Volote tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Caen?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Caen, suosivat usein Caen - Carpiquetin lentokenttä (CFR)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Caen sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella