Suora lento kohteesta Busseltonin alueellinen lentoasema (BQB)

Matkusta 1 paikkoihin 1 avulla

Päivittäinen lähtöaikataulu Busseltonin alueellinen lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
MEL Melbourne

1 lentoja päivässä

3h 35m Näytä hinta

Tiedot koskien Busseltonin alueellinen lentoasema

Lentokentän nimi Busseltonin alueellinen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi BQB
Kaupunki Busselton
Maa Australia (AU)
Täysi sijainti Busseltonin alueellinen lentoasema
Leveysaste -33.685864
Pituusaste 115.398908
Verkkosivusto Busseltonmargaretriverairport.com.au
Näytä kartalla Google maps

Busseltonin alueellisen lentokentän tilat ja palvelut

Tervetuloa Busseltonin alueelliselle lentokentälle, joka on porttisi Länsi-Australian upealle lounaisalueelle. Täällä tarjoamme erilaisia tiloja ja palveluita, jotka on suunniteltu varmistamaan, että matkakokemuksesi on sujuva, mukava ja nautinnollinen.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Moderni ja tilava terminaalimme rakennus tarjoaa mukavan ympäristön matkailijoille. Siinä on istuinalueita, wc-tiloja ja tiloja matkustajille, joilla on erityistarpeita.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Nauti erilaisista ruokailumahdollisuuksista ja vähittäiskaupoista, jotka tarjoavat kaikkea välipaloista ja juomista paikallisiin tuotteisiin ja matkamuistoihin.
 • Pysäköinti: Tarjoamme kätevät pysäköintimahdollisuudet sekä lyhytaikaisesti että pitkällä aikavälillä, mikä varmistaa, että pääset helposti ajoneuvoosi palattuasi.
 • Autonvuokraus: Busseltonin alueellinen lentoasema isännöi useita suuria autovuokraamoita, joiden avulla voit varata ajoneuvon heti laskeutumisen jälkeen. Tutustu lounaisalueeseen omaan tahtiisi!
 • Ilmainen Wi-Fi: Pysy yhteydessä ilmaisella Wi-Fi-palvelullamme, joka on saatavilla koko lentoasemalla. Seuraa sähköposteja, selaa verkkoa tai suunnittele seuraavaa seikkailuasi.

Palvelut

 • Matkalaukkujen käsittely: Asiantunteva henkilökuntamme on sitoutunut käsittelemään matkatavarasi tehokkaasti ennen ja jälkeen lentosi. Voit olla varma, tavarasi ovat turvallisissa käsissä.
 • Lennon tiedot: Pysy ajan tasalla reaaliaikaisten lentotietojen avulla, jotka näkyvät näytöillä kaikkialla terminaalissa. Tarkista lähtöporttisi, nousuaikasi ja mahdolliset viivästykset.
 • Asiakaspalvelu: Ystävällinen asiakaspalvelutiimimme on aina valmis auttamaan sinua kaikissa tiedusteluissasi tai huolenaiheissasi.
 • Erityisapu: Pyrimme tarjoamaan kattavan kokemuksen kaikille matkustajille. Jos tarvitset erityistä apua, ilmoita siitä meille etukäteen, niin varmistamme, että matkasi on mukava ja vaivaton.
 • Konferenssitilat: Jos vierailet Busseltonissa liikeasioissa, hyödynnä konferenssiamme audiovisuaalisilla ominaisuuksilla varustetut tilat kokousten tai tapahtumien isännöintiä varten.
 • Yksityinen ilmailu: Busseltonin alueellinen lentoasema vastaa yksityisen ilmailun tarpeisiin, mukaan lukien erilliset oleskelutilat, tulli- ja maahanmuuttoselvitykset sekä ammattimaiset maahuolintapalvelut.

Busseltonin alueellisella lentokentällä pyrimme tekemään matkakokemuksestasi mahdollisimman miellyttävän. Olitpa saapumassa, lähdössä tai vain ohimennen, tilat ja palvelumme vastaavat tarpeitasi. Nauti vierailustasi Länsi-Australian lounaisosassa!


Busseltonin alueellinen lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Busseltonin alueellinen lentoasema?

Koodi BQB on myönnetty Busseltonin alueellinen lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Busseltonin alueellinen lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen , ja sen arvioitu kesto on lennettäessä koneella .

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Busseltonin alueellinen lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Busseltonin alueellinen lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Jetsta tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Busselton kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Busseltonin alueellinen lentoasema (BQB) on matkustajien suosiossa kaupungista Busselton sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Busseltonin läheisyydessä?

Busselton läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella