Lennot lähtevät kohteesta Burnie Lentokenttä (BWT)

Jatkuvat lennot 3 kohteeseen 3 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäinen lähtöaikataulu Burnie Lentokenttä

Olennaiset tiedot koskien Burnie Lentokenttä

Lentokentän nimi Burnie Lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi BWT
Kaupunki Burnie
Maa Australia (AU)
Täysi sijainti Burnie Lentokenttä
Leveysaste -40.996794
Pituusaste 145.725992
Verkkosivusto Burnieairport.com.au
Näytä kartalla Google maps

Burnien lentokentän tilat ja palvelut

Wynyardissa Tasmaniassa sijaitseva Burnie Airport on alueellinen lentokenttä, joka toimii tärkeänä liikenteen solmukohtana Tasmanian luoteisrannikolla. Vaikka Burnie on suhteellisen pieni lentokenttä, se tarjoaa valikoiman moderneja tiloja ja palveluita, jotka takaavat miellyttävän ja mukavan matkakokemuksen matkustajille.

Terminaalitilat

Lentokentän terminaali tarjoaa mukavan ja mukavan toimivaa tilaa matkustajille. Jotkut terminaalin tärkeimmistä palveluista ovat:

  • Lähiskirjautumistiskit: Burnien lentokentällä on erilliset lähtöselvitystiskit useille lentoasemalla toimiville lentoyhtiöille. Matkustajat voivat helposti jättää matkatavaransa ja saada maihinnousukortit.
  • Duty-Free Shopping: Matkustajat voivat tutustua valikoimaan tax-free-myymälöitä, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, kuten alkoholia, tupakkaa, kosmetiikkaa ja matkamuistoja verovapaalla hinnalla.
  • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on useita ruokailuvaihtoehtoja, jotka vaihtelevat nopeita välipaloja tarjoilevista kahviloista täyden palvelun ravintoloihin, joissa on laaja menu. Matkustajat voivat juoda kahvia tai nauttia aterian lentoaan odottaessaan.
  • Wi-Fi: Burnie Airport tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä, seurata sähköposteja tai selata Internetiä odottaessaan lentojaan.
  • Autonvuokrauspalvelut: Matkustajat voivat helposti vuokrata auton saapuessaan Burnien lentokentälle, ja terminaalissa toimii useita vakiintuneita autovuokraamoita. Tämän kätevän vaihtoehdon avulla vierailijat voivat tutustua kauniiseen ympäröivään alueeseen omaan tahtiinsa.

Esteettömyys ja pysäköinti

Burnie Airport varmistaa, että vammaiset tai liikuntarajoitteiset matkustajat pääsevät sen alueelle. tilat ilman esteitä. Lentoasema tarjoaa esteettömiä pysäköintipaikkoja lähellä terminaalin sisäänkäyntiä sekä esteettömiä wc-tiloja ja hissejä koko rakennuksessa.

Pysäköinnin osalta Burnie Airport tarjoaa sekä lyhytaikaisia että pitkäaikaisia pysäköintivaihtoehtoja. Pysäköintialueet sijaitsevat kätevästi terminaalin välittömässä läheisyydessä, mikä varmistaa matkustajille vaivattoman kokemuksen.

Kuljetusvaihtoehdot

Matkustaminen Burnien lentokentälle ja sieltä on helppoa, kiitos saatavilla useita eri kuljetusvaihtoehtoja:

  • Taksit: Matkustajat löytävät helposti terminaalin ulkopuolella olevat taksit, jotka tarjoavat kätevän kuljetustavan lentokentälle ja lentokentältä.
  • Shuttle-palvelut: Useita Kuljetuspalvelu liikennöi Burnien lentokentälle ja sieltä ja tarjoaa yhteisen kuljetuksen lähialueen suosittuihin kohteisiin.
  • Julkinen liikenne: Lentokentältä on hyvät yhteydet paikalliseen bussiverkostoon, joten matkustajat pääsevät lentokentälle helposti käyttämällä julkinen liikenne.
  • Yksityiset kuljetukset: Matkustajilla on myös mahdollisuus järjestää yksityisiä kuljetuksia haluamiinsa kohteisiin, mikä tarjoaa henkilökohtaisen ja kätevän matkakokemuksen.

Burnie Airport tarjoaa valikoima nykyaikaisia tiloja ja palveluita parantaakseen matkustajiensa matkakokemusta. Mukavista terminaalipalveluista käteviin kuljetusvaihtoehtoihin lentoasema varmistaa, että matkailijoilla on saumaton matka sen tiloja käyttäessään.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Burnie Lentokenttä?

Ilmailualalla Burnie Lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, BWT, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Burnie Lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Burnie Lentokenttä ja Melbourne Airport (MEL) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 15m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Burnie Lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Burnie Lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista Rex Regional Express, Sharp Airlines, Qanta tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Burnie?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Burnie, suosivat usein Burnie Lentokenttä (BWT)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Burnie sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella