Suora lento kohteesta Burlingtonin kansainvälinen lentokenttä (BTV)

Matkusta 14 paikkoihin 6 avulla

Olennaiset tiedot koskien Burlingtonin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Burlingtonin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi BTV
Kaupunki Burlington
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Burlingtonin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 44.470694
Pituusaste -73.151604
Näytä kartalla Google maps

Burlingtonin kansainvälinen lentokenttä

Burlingtonin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Palvelut

 • Terminaalit: Burlingtonin kansainvälinen lentoasema koostuu yhdestä pääterminaalirakennuksesta.
 • Aulatilat: Lentokenttä tarjoaa viihtyisiä oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoaan. Näissä lounge-tiloissa on mukavuuksia, kuten ilmainen Wi-Fi, latausasemia ja virvokkeita.
 • Ravintolat ja kahvilat: Burlingtonin kansainvälisellä lentokentällä on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja pikaruokaketjuista erikoisravintoloihin ja catering-palveluihin. eri makuihin ja mieltymyksiin.
 • Liikkeet: Matkailijat voivat nauttia erilaisista kaupoista ja putiikeista, jotka tarjoavat vaatteita, asusteita, matkamuistoja ja verovapaita tuotteita.
 • Autonvuokraus: Useita autoja Lentokentällä toimivat vuokrayhtiöt, jotka tarjoavat mukavuutta niille, jotka haluavat tutustua alueeseen maanteitse.
 • Pysäköinti: Burlingtonin kansainvälinen lentoasema tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintivaihtoehtoja, mikä takaa vaivattoman kokemuksen. matkailijoille.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkiautomaatit ovat käytettävissä kaikkialla terminaalissa, joten käteistä on helppo saada. Lentoasema tarjoaa myös valuutanvaihtopalveluita kansainvälisille matkustajille.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä lentoasemalla ollessaan.
 • Löydetyt ja kadonneet: kadonneiden tavaroiden sattuessa matkustajat voivat ottaa yhteyttä lentoaseman löytöosastoon saadakseen apua.

Palvelut

 • Tavaratavarapalvelut: Burlington International Lentokenttä tarjoaa matkatavaroiden mukavuutta lisääviä palveluita, kuten matkatavarakärryjä, matkatavaroiden käärimistä ja matkatavarasäilytystä.
 • Tiedotiskit: Terminaalissa on infopisteitä, joissa ystävälliset henkilökunnan jäsenet tarjoavat apua ja vastaavat kaikkiin matkustajien kysymyksiin. on.
 • Erityistapu: Lentoasema tarjoaa palveluita vammaisille tai liikuntarajoitteisille matkustajille, mukaan lukien esteettömiä tiloja, pyörätuoliapua ja omistautunutta henkilökuntaa sujuvan matkakokemuksen varmistamiseksi.
 • Turvallisuus: Burlingtonin kansainvälinen lentoasema asettaa etusijalle matkustajiensa turvallisuuden, ja sillä on oma turvallisuushenkilöstö ja -menettelyt turvallisen ympäristön varmistamiseksi.
 • Lääkintäpalvelut: Lääketieteellisissä hätätilanteissa lentoasemalla on lääkärikeskus, jossa on hoitaa perusterveydenhuollon tarpeet.
 • Löydetyt ja kadonneet: Kadonneiden tavaroiden sattuessa matkustajat voivat ottaa yhteyttä lentoaseman löydetty-osastoon saadakseen apua.
 • Lasten palvelut: Lentoasema tarjoaa palveluita, kuten leikkipaikat ja pukuhuoneet pienten lasten kanssa matkustavien perheiden tarpeisiin.
 • Lemmikkipalvelut: Burlingtonin kansainvälinen lentoasema on lemmikkiystävällinen ja tarjoaa erityisiä alueita lemmikkien kanssa matkustaville matkustajille.
 • Kuljetus: Lentokenttä tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja terminaaliin ja sieltä pois, mukaan lukien taksit, sukkulat ja joukkoliikennepalvelut.

Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Burlingtonin kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Burlingtonin kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, BTV, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Burlingtonin kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Burlingtonin kansainvälinen lentokenttä ja Denver International Airport (DEN) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 4h 14m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Burlingtonin kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Burlingtonin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 6 eri lentoyhtiötä, joista United Airlines, Delta Air Lines, American Airlines, JetBlue Airway tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Burlington?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Burlington, suosivat usein Burlingtonin kansainvälinen lentokenttä (BTV)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Burlington sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella