Lennot lähtevät kohteesta Brysselin kansallinen lentokenttä (BRU)

Suoria lentoja kohteeseen 170 tarjoaa 59 lentoyhtiötä.

Tiedot koskien Brysselin kansallinen lentokenttä

Lentokentän nimi Brysselin kansallinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi BRU
Kaupunki Bryssel
Maa Belgium (BE)
Täysi sijainti Brysselin kansallinen lentokenttä
Leveysaste 50.897881
Pituusaste 4.481756
Verkkosivusto Brusselsairport.be
Näytä kartalla Google maps
Brysselin kansallinen lentokenttä
Brysselin kansallinen lentokenttä
Brysselin kansallinen lentokenttä
Brysselin kansallinen lentokenttä
Brysselin kansallinen lentokenttä
Brysselin kansallinen lentokenttä

Brysselin kansallinen lentokenttä

Brysselin kansallisen lentokentän tilat ja palvelut

Brysselin kansallinen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Zaventem Airport, on Belgian suurin kansainvälinen lentokenttä ja tärkeä keskus Euroopassa. Se toimii porttina maahan ja tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille miellyttävän matkakokemuksen.

Palvelut

 • Terminaalirakennukset: Lentokenttä koostuu pääterminaalirakennuksesta, joka on jaettu kahteen tasoon, Lähdöt ja Saapuminen. Rakennus on tilava ja hyvin varustettu moderneilla mukavuuksilla.
 • Vähittäiskauppa ja verovapaa: Matkustajat voivat nauttia kattavasta ostokokemuksesta lentoaseman eri vähittäismyyntipisteissä ja tax-free-myymälöissä. Ne tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, kuten luksusmerkkejä, belgialaisia erikoisuuksia, muotia, elektroniikkaa ja paljon muuta.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lukuisia ravintoloita, kahviloita ja baareja on saatavilla kaikkialla terminaali, joka palvelee erilaisia makuja ja mieltymyksiä. Etsitpä sitten nopeaa välipalaa tai täyden palvelun ruokailuelämystä, jokaiselle löytyy jotakin.
 • Aulatilat: Brysselin lentoasema tarjoaa eksklusiivisia loungeja, joissa matkustajat voivat rentoutua ja rentoutua. rentoutua ennen lentoaan. Oleskelutiloissa on mukavat istuimet, ilmaisia virvokkeita, Wi-Fi-yhteys ja muita mukavuuksia, kuten suihkut ja bisnestilat.
 • Lasten leikkialue: Lentokenttä tarjoaa lasten kanssa matkustaville perheille omistetut leikkipaikat, joissa lapset voivat pitää hauskaa ja polttaa energiaa ennen matkaansa.
 • Kappeli: Lentokentän alueella on kappeli matkustajille, jotka etsivät hiljaista paikkaa pohdiskelua varten. tai rukous.
 • Apteekit ja lääketieteelliset palvelut: Lentokentällä on apteekkeja ja lääketieteellisiä tiloja, jotka auttavat matkustajia kaikissa terveyteen liittyvissä ongelmissa tai hätätilanteissa.

Palvelut

 • Tiedotiskit: Henkilökunnan neuvontapisteet sijaitsevat strategisesti kaikkialla lentoasemalla, jotta he voivat auttaa matkustajia tiedusteluissa, ohjeissa ja ajantasaisten matkatietojen antamisessa.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentokenttä tarjoaa matkatavarapalveluita, mukaan lukien matkatavaroiden säilytys, kääriminen ja apua kadonneiden tai vaurioituneiden matkatavaroiden yhteydessä.
 • Turvallisuus ja tulli.: Brysselin kansallisella lentokentällä on käytössä tehokkaat turva- ja tullimenettelyt matkustajien turvallisuuden ja sujuvan liikkumisen varmistamiseksi.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on saatavilla kaikkialla terminaalirakennuksissa, jolloin matkustajat voivat pysyä yhteydessä matkansa aikana.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopalvelut sijaitsevat kätevästi lentokentällä, joten käteistä on helppo käyttää. tai ulkomaan valuuttana.
 • Autonvuokraus: Useilla autovuokraamoilla on lentoasemalla myyntipisteitä, joista matkustajat voivat vuokrata ajoneuvon jatkomatkaansa varten.
 • Kuljetus: Lentokentältä on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan ja muille alueille erilaisten kulkuvälineiden, kuten taksien, linja-autojen ja junien, kautta. Matkustajat pääsevät helposti julkisiin kulkuneuvoihin tai vuokraavat taksin merkityiltä pysäkeiltä.

Brysselin kansallinen lentoasema pyrkii tarjoamaan huippuluokan mukavuudet ja palvelut matkustajiensa matkustuskokemuksen parantamiseksi. Laajan palveluvalikoiman ja tehokkaan toiminnan ansiosta lentoasema takaa miellyttävän alun tai lopetuksen jokaiselle matkalle.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Brysselin kansallinen lentokenttä?

Koodi BRU on myönnetty Brysselin kansallinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Brysselin kansallinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Narita International Airport (NRT), ja sen arvioitu kesto on 13h 30m lennettäessä koneella Boeing 787-9.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Brysselin kansallinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Brysselin kansallinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 59 eri lentoyhtiötä, joista Brussels Airlines, Ryanair, TUI Airlines Belgium, Lufthansa, Vuelin tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Bryssel kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Brysselin kansallinen lentokenttä (BRU) on matkustajien suosiossa kaupungista Bryssel sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Bryssel sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 2 lentokenttä(ä), joihin kuuluu: Brysselin eteläinen Charleroin lentoasema (CRL), Brysselin kansallinen lentokenttä (BRU)

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella