Lentoerikoistarjoukset kohteesta Broomen kansainvälinen lentokenttä (BME)

Matkusta 6 paikkoihin 6 avulla

Päivittäinen lähtöaikataulu Broomen kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
PER Perth

3-5 lentoja päivässä

2h 35m Näytä hinta
KNX Kununurra

1 lentoja päivässä

1h 25m Näytä hinta
PHE Port Hedland
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 25m Näytä hinta
DRW Darwin
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 45m Näytä hinta
MEL Melbourne

1 lentoja päivässä

3h 55m Näytä hinta
SYD Maskotti
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

4h 0m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Broomen kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Broomen kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi BME
Kaupunki Broome
Maa Australia (AU)
Täysi sijainti Broomen kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste -17.952640
Pituusaste 122.234290
Verkkosivusto Broomeair.com.au
Näytä kartalla Google maps

Broomen kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Broomen kansainvälinen lentoasema on moderni ja hyvin varusteltu lentokenttä, joka sijaitsee Länsi-Australiassa. Se palvelee sekä kotimaan että kansainvälisiä lentoja ja tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita varmistaakseen matkustajille mukavan ja mukavan matkakokemuksen. Alla on joitain lentokentän tärkeimmistä ominaisuuksista:

Terminaalit

 • Sisäänkirjautumistiskit: Broome Airport tarjoaa useita lähtöselvitystiskiä sisäänkirjautumisen nopeuttamiseksi. ja lyhentää odotusaikoja.
 • Matkalaukkujen käsittely: Lentokentällä on tehokkaat matkatavaroiden käsittelyjärjestelmät, jotka varmistavat matkustajien matkatavaroiden sujuvan kuljetuksen.
 • Vessot: Käytettävissä on puhtaat ja hyvin hoidetut wc-tilat. koko terminaalissa matkustajien avuksi.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Terminaalissa on useita vähittäismyyntipisteitä, mukaan lukien verovapaita liikkeitä, lahjatavaramyymälöitä ja lähikauppoja. Lisäksi tarjolla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin makuihin ja mieltymyksiin.
 • Aulatilat: Niille, jotka etsivät lisämukavuutta ja mukavuuksia, Broome Airportilla on premium-loungeja, joissa matkustajat voivat rentoutua, nauttia ilmaisista virvokkeista ja käyttää Wi-Fi-yhteyttä ja latauspisteitä.

Kuljetuspalvelut

 • Taksit: Taksit ovat helposti saatavilla terminaalirakennuksen ulkopuolella, mikä tarjoaa käteviä kuljetusvaihtoehtoja matkustajille.
 • Vuokra-autot: Lentokentällä toimii useita autovuokraamoita, jotka tarjoavat laajan valikoiman ajoneuvoja erilaisiin matkustustarpeisiin.
 • Julkinen liikenne: Lentokentältä on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan ja ympäröivät alueet säännöllisillä linja-autoilla, mikä helpottaa matkustajien pääsyä määränpäähänsä.

Erityisapu

 • Pyörätuolilla saavutettavuus: Lentokenttä on täysin varustettu auttaa matkustajia liikkumisen haasteissa. Pyörätuolirampit, hissit ja nimetyt pysäköintipaikat varmistavat saumattoman saavutettavuuden.
 • Erityispalvelut: Broomen lentoasema tarjoaa erikoispalveluja vammaisille tai sairaalloisille matkustajille, jotka tarjoavat tukea ja apua koko matkan ajan.
 • Perhepalvelut: Lentokenttä ymmärtää lasten kanssa matkustavien perheiden tarpeet. Siinä on omat vauvanpukuhuoneet ja hoitotilat lisäämään käyttömukavuutta.

Turvallisuus

 • Matkalaukkujen tarkastus: Lentokenttä noudattaa tiukasti turvamääräyksiä ja toimii perusteellisesti. matkatavaroiden turvatarkastus kaikkien matkustajien ja lentojen turvallisuuden varmistamiseksi.
 • Valvonta: Terminaalia ja sen ympäristöä valvotaan kattavalla CCTV-järjestelmällä, mikä lisää turvallisuutta ja tarjoaa turvallisen ympäristön matkustajille.
 • Hätäpalvelut: Broomen lentokentällä on käytössä vakiintuneet hätäapumenettelyt, mukaan lukien koulutettu henkilökunta ja tarvittavat laitteet odottamattomien tilanteiden hoitamiseksi.

Broomen kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Broomen kansainvälinen lentokenttä?

Koodi BME on myönnetty Broomen kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Broomen kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Broomen kansainvälinen lentokenttä ja Sydney Kingsford Smith Airport (SYD) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 4h 0m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Broomen kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Broomen kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 6 eri lentoyhtiötä, joista Qantas, Airnorth, Virgin Australia, FlexFlight, Grandstar Carg tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Broome?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Broome, suosivat usein Broomen kansainvälinen lentokenttä (BME)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Broomein läheisyydessä?

Broome läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella