Lentoerikoistarjoukset kohteesta Broken Hillin lentokenttä (BHQ)

Non-stop-lentoja 4 kohteeseen 2 eri lentoyhtiöllä

Päivittäinen lähtöaikataulu Broken Hillin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
SYD Maskotti

2-3 lentoja päivässä

2h 20m Näytä hinta
ADL Adelaide

1 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta
DBO Dubbo

1 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta
MQL Mildura

1 lentoja päivässä

0h 55m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Broken Hillin lentokenttä

Lentokentän nimi Broken Hillin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi BHQ
Kaupunki Broken Hill
Maa Australia (AU)
Täysi sijainti Broken Hillin lentokenttä
Leveysaste -31.998983
Pituusaste 141.468570
Näytä kartalla Google maps

Broken Hillin lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

Broken Hillin lentoasema on tärkeä liikenteen solmukohta Uuden Etelä-Walesin Outback-alueella Australiassa. Se palvelee Broken Hillin kaupunkia ja sen lähialueita tarjoten kotimaan lentoja useisiin Australian suuriin kaupunkeihin. Tämä artikkeli kattaa tärkeimmät lentokentällä saatavilla olevat tilat ja palvelut matkustajien avuksi.

Palvelut

Broken Hillin lentoasema tarjoaa valikoiman palveluita mukavan ja vaivattoman kokemuksen takaamiseksi. matkustajille:

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, jossa on oleskelualueet, wc-tilat ja mukavuudet.
 • Pysäköinti: Paikan päällä on pysäköintimahdollisuus sekä lyhyt- että pitkäaikaiset oleskelut, joissa on varatut pysäköintipaikat vammaisille matkustajille.
 • Informaatiopiste: Tietopiste sijaitsee kätevästi terminaalissa, ja se auttaa matkustajia kaikissa tiedusteluissa tai matkustusavussa.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: nappaa syötävää tai selaa vähittäiskauppoja, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita ja matkamuistoja.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi-yhteys on käytettävissä koko terminaalirakennuksessa jotta matkustajat pysyvät yhteydessä.
 • Saatavuus: Lentokenttä on suunniteltu niin, että se on helposti liikuntarajoitteisten matkustajien saatavilla, sillä terminaalissa on strategisesti sijoitettuja hissejä, ramppeja ja liikuntarajoitteisille tarkoitettuja laitteita.

Palvelut

Broken Hill Airport tarjoaa erilaisia palveluita matkustajien tarpeisiin:

 • matkatavarapalvelut: Lentoasema tarjoaa matkatavaroiden käsittelyä, säilytystä sekä kadonneiden ja löytyi palveluita tavaroidesi turvallisuuden varmistamiseksi.
 • Autonvuokraus: Matkustajat voivat vuokrata auton hyvämaineisista autovuokraamoista, jotka sijaitsevat lentoaseman tiloissa, mikä mahdollistaa kätevän kuljetuksen oleskelunsa aikana.
 • Taksit ja sukkulat: Taksit ja kuljetuspalvelut ovat helposti saatavilla terminaalirakennuksen ulkopuolella, ja ne tarjoavat kuljetusvaihtoehtoja lentokentälle ja lentokentältä.
 • Lennon tiedot: Reaaliaikaiset lentotiedot näkyvät näytöillä koko terminaalissa. matkustajille tiedotetaan saapumisesta, lähdöstä ja viivästyksistä.
 • Lääkintäpalvelut: Hätätilanteissa tai lääketieteellisissä tarpeissa lentoasemalla on ensiapupalvelut ja lääkärikeskus, jossa on koulutettuja ammattilaisia.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkiautomaatit sijaitsevat terminaalissa, ja valuutanvaihtopalvelut ovat saatavilla matkustajien taloudellisten vaatimusten helpottamiseksi.

Broken Hill Airport pyrkii tarjoamaan kätevän ja mukavan kokemuksen Outbackin alueelle ja sieltä lähteville matkustajille. Nykyaikaisilla mukavuuksillaan ja olennaisilla palveluillaan lentoasema varmistaa, että matkailijoilla on saumaton matka, olivatpa he saapuneet tai lähtevät alueelta.


Broken Hillin lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Broken Hillin lentokenttä?

Ilmailualalla Broken Hillin lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, BHQ, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Broken Hillin lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Sydney Kingsford Smith Airport (SYD), ja sen arvioitu kesto on 2h 15m lennettäessä koneella De Havilland (Bombardier) DHC-8-300 Dash 8 / 8Q.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Broken Hillin lentokenttä?

Yhteensä 2 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Broken Hillin lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Rex Regional Express, Qanta

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Broken Hill?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Broken Hill, suosivat usein Broken Hillin lentokenttä (BHQ)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Broken Hill sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella