Lennot lähtevät kohteesta Brive - La Rochen lentokenttä (BVE)

Suoria lentoja kohteeseen 4 tarjoaa 2 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu Brive - La Rochen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ORY Pariisi

2 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta
OPO Porto

1 lentoja päivässä

1h 45m Näytä hinta
STN Essex
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 40m Näytä hinta
CRL Charleroi
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta

Tiedot koskien Brive - La Rochen lentokenttä

Lentokentän nimi Brive - La Rochen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi BVE
Kaupunki Brive-la-Gaillarde
Maa France (FR)
Täysi sijainti Brive - La Rochen lentokenttä
Leveysaste 46.160329
Pituusaste -1.151139
Näytä kartalla Google maps

Brive - La Rochen lentoaseman tilat ja palvelut

Brive - La Rochen lentoasema, joka sijaitsee Nouvelle-Aquitaine alueella Lounais-Ranskassa, tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita miellyttävän ja kätevän matkan takaamiseksi. kokemus matkustajille. Viihtyisistä oleskelutiloista ja ruokailumahdollisuuksista tehokkaisiin liikenneyhteyksiin lentoasema pyrkii vastaamaan vierailijoidensa tarpeisiin.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni ja kaivo -kunnossa oleva terminaalirakennus, jossa on runsaasti istuma-alueita ja selkeät opasteet navigoinnin helpottamiseksi.
 • Aulatilat: Matkustajilla on pääsy mukaviin loungeihin, joissa he voivat rentoutua, työskennellä tai nauttia juomia ennen lentoa.
 • Ravintolat ja kahvilat: Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, jotka tarjoavat sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia sekä nopeita välipaloja ja juomia.
 • Vähittäiskaupat: matkustajat voivat selata valikoimaa vähittäiskauppoja ostaakseen matkamuistoja, matkatavaroita, kirjoja ja paljon muuta.
 • Pankkiautomaatti ja valuutanvaihto: Pankkipalvelut, kuten pankkiautomaatit ja valuutanvaihto, sijaitsevat kätevästi terminaalissa.

Palvelut

 • Autonvuokraus: Lentokentällä toimii useita tunnettuja autovuokraamoita, jotka tarjoavat matkustajille helpon pääsyn kuljetukseen.
 • Taksipalvelut: Taksit ovat helposti saatavilla lentokentällä terminaali kuljettaa matkustajat haluamiinsa kohteisiin.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun, mikä varmistaa matkustajien mukavuuden.
 • Wi- Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä kaikkialla terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä lentoasemalla ollessaan.
 • Löydetyt ja kadonneet: Kadonneiden tavaroiden varalta, käytettävissä on erillinen Lost and Found -toimisto. auttaa matkustajia hakemaan omaisuuttaan.
 • Vammaisille sopivat palvelut: Lentokentällä on liikuntarajoitteisille sopivat tilat, kuten esteettömiä wc-tiloja, hissejä ja ramppeja.

Brive - La Rochen lentoasema pyrkii tarjoamaan vierailijoilleen saumattoman matkakokemuksen tarjoamalla erilaisia tiloja ja palveluita. Olipa kyse sitten aterian nauttimisesta ennen lentoa, viime hetken tavaroiden ostamisesta tai luotettavista kulkuvälineistä, matkustajat voivat odottaa mukavaa ja kätevää oleskelua lentokentällä.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Brive - La Rochen lentokenttä?

Koodi BVE on myönnetty Brive - La Rochen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Brive - La Rochen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Francisco de Sá Carneiro Airport (OPO), ja sen arvioitu kesto on 1h 45m lennettäessä koneella Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Brive - La Rochen lentokenttä?

Yhteensä 2 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Brive - La Rochen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Flyest Lineas Aereas, Ryanai

Brive-la-Gaillarde kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Brive - La Rochen lentokenttä (BVE) on matkustajien suosiossa kaupungista Brive-la-Gaillarde sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Brive-la-Gaillardein läheisyydessä?

Brive-la-Gaillarde läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella