Lentoerikoistarjoukset kohteesta Bratskin lentoasema (BTK)

Matkusta 4 paikkoihin 3 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Bratskin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
OVB Novosibirsk

1-2 lentoja päivässä

2h 15m Näytä hinta
DME Moskova

1 lentoja päivässä

5h 45m Näytä hinta
IKT Irkutsk

1 lentoja päivässä

1h 20m Näytä hinta
KJA Krasnojarsk
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 50m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Bratskin lentoasema

Lentokentän nimi Bratskin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi BTK
Kaupunki Bratsk
Maa Russia (RU)
Täysi sijainti Bratskin lentoasema
Leveysaste 56.370000
Pituusaste 101.698333
Verkkosivusto Aerobratsk.ru
Näytä kartalla Google maps

Bratskin lentoaseman tilat ja palvelut

Venäjällä sijaitseva Bratskin lentoasema on keskeinen liikenteen solmukohta, joka palvelee Bratskin kaupunkia ja sen lähialueita. Laaja valikoima tiloja ja palveluja tarjoava lentoasema pyrkii tarjoamaan matkustajille kätevän ja mukavan kokemuksen. Tässä on yleiskatsaus siitä, mitä voit odottaa Bratskin lentokentällä:

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Bratskin lentokentällä on tilavat ja hyvin varustetut lähtöselvitystiskit, jotka varmistavat sujuva ja tehokas sisäänkirjautumisprosessi.
 • Vähittäismyymälät: matkustajat voivat tutustua terminaalissa oleviin useisiin vähittäiskauppoihin. Verovapaista myymälöistä matkamuistomyymälöihin löydät paljon vaihtoehtoja, joista voit selata ja ostaa.
 • Ruoka- ja juomavaihtoehdot: Lentokentällä on useita ravintoloita, kahviloita ja välipalabaareja, jotka tarjoavat valikoima ruokailuvaihtoehtoja eri makujen ja mieltymysten mukaan.
 • Business-lounget: Yksityisemmän ja mukavamman tilan etsiville Bratskin lentoasema tarjoaa omistettuja bisnesloungeja, joissa matkustajat voivat rentoutua tai tehdä töitä.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Haluatko nostaa käteistä tai vaihtaa valuuttaa? Pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopalvelut sijaitsevat kätevästi koko terminaalissa.

Matkustajapalvelut

 • Tietopisteet: Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää matkoistasi, ystävällisesti ja tietopisteiden asiantunteva henkilökunta on valmiina auttamaan.
 • Matkalaukkupalvelut: Bratskin lentoasema varmistaa matkatavaroiden turvallisen käsittelyn. Kadonneista tai vahingoittuneista matkatavaroista voidaan ilmoittaa ja niitä voidaan seurata erillisen palvelupisteen kautta.
 • Wi-Fi: Pysy yhteydessä ilmaisella Wi-Fi-yhteydellä, joka on saatavilla koko terminaalissa, joten voit seurata sähköposteja tai selata Internetiä aikana odotusasi.
 • Lääkintäpalvelut: Hätätapauksissa lentoasemalla on lääkintälaitoksia koulutetuilla henkilökunnalla tarjoamassa välttämättömiä lääketieteellisiä palveluita.
 • Erityistapu: Bratskin lentoasema vastaa tarpeisiin. liikuntarajoitteisia tai muita vammaisia matkustajia tarjoamalla tarvittaessa pyörätuoleja ja erityisapua.

Kuljetus

 • Taksit: Terminaalin ulkopuolella on oma taksialue, josta voit helposti varata taksin määränpäähäsi.
 • Autonvuokraus: Bratskin lentokentältä liikennöi useita autovuokraamoita, jotka tarjoavat käteviä kuljetusvaihtoehtoja niille, jotka haluavat ajaa itse.
 • Julkinen liikenne: Paikallisbussit ja kuljetuspalvelut yhdistävät lentokentän eri puolille kaupunkia tarjoten edullisen tavan päästä haluamaasi paikkaan.
 • Pysäköinti: Jos päätät pysäköidä ajoneuvosi Lentokentällä Bratskin lentoasema tarjoaa turvalliset pysäköintimahdollisuudet sekä pitkän että lyhytaikaisen pysäköintimahdollisuuden.

Bratskin lentoasema pyrkii jatkuvasti parantamaan tilojaan ja palvelujaan varmistaen miellyttävän ja vaivattoman pysäköinnin. kokemus kaikille sen ovesta kulkeville matkailijoille. Viihtyisistä oleskelutiloista lukuisiin ruokailuvaihtoehtoihin lentoasema pyrkii tekemään matkastasi mahdollisimman nautinnollisen. Olitpa saapumassa, lähdössä tai yksinkertaisesti kauttakulkumatkalla, Bratskin lentoasema tarjoaa sinulle takuun.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Bratskin lentoasema?

Ilmailualalla Bratskin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, BTK, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Bratskin lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Bratskin lentoasema ja Domodedovo International Airport (DME) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 5h 55m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Bratskin lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Bratskin lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista S7 Airlines, Angara Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Bratsk kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Bratskin lentoasema (BTK) on matkustajien suosiossa kaupungista Bratsk sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Bratskin läheisyydessä?

Bratsk läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella