Suora lento kohteesta Brasílian kansainvälinen lentokenttä (BSB)

Matkusta 46 paikkoihin 7 avulla

Tiedot koskien Brasílian kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Brasílian kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi BSB
Kaupunki Brasília
Maa Brazil (BR)
Täysi sijainti Brasílian kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste -15.869737
Pituusaste -47.917235
Verkkosivusto Bsb.aero
Näytä kartalla Google maps
Brasílian kansainvälinen lentokenttä
Brasílian kansainvälinen lentokenttä
Brasílian kansainvälinen lentokenttä
Brasílian kansainvälinen lentokenttä
Brasílian kansainvälinen lentokenttä
Brasílian kansainvälinen lentokenttä

Brasílian kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Brasílian kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Presidente Juscelino Kubitschekin kansainvälinen lentoasema, on Brasíliaa, Brasilian eloisaa pääkaupunkia, palveleva tärkein lentoasema. Lentokenttä on yksi maan vilkkaimmista, ja se tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita varmistaakseen saumattoman matkakokemuksen matkustajille.

Terminaalit

  • Ostos- ja ruokailumahdollisuudet: Brasílian kansainvälisellä lentokentällä on erilaisia kauppoja, putiikkeja ja verovapaita myyntipisteitä. Matkustajat voivat nauttia vähittäiskaupan terapiasta ja ostaa matkamuistoja, muotituotteita, elektroniikkaa ja paljon muuta. Lisäksi lentoasemalla on lukuisia ruokailuvaihtoehtoja pikaruokaravintoloista täyden palvelun ravintoloihin, mikä varmistaa, että jokaiseen makuun vastataan.
  • Aulatilat: Rentoutumista ja mukavuutta etsiville matkustajille lentoasemalla on useita lounge-tiloja. Nämä oleskelutilat tarjoavat rauhallisen ympäristön, jossa on mukavat istuimet, ilmainen Wi-Fi ja virvokkeita. Liikematkustajat arvostavat työtiloja, jotka parantavat tuottavuutta lentoaan odottaessaan.
  • Matkalaukkupalvelut: Brasílian kansainvälinen lentoasema tarjoaa tehokkaita matkatavarapalveluita, mukaan lukien matkatavaroiden käärimispalvelut arvokkaiden tavaroidesi suojaamiseksi. Saatavilla on myös matkatavarasäilytyspalveluita niille, jotka haluavat tutustua kaupunkiin ilman laukkujaan.
  • Lääketieteelliset tilat: Lääkärin hätätilanteissa tai terveyteen liittyvissä huolenaiheissa lentokentällä on lääkärikeskus, joka on varustettu ammattitaitoisella henkilökunnalla. vastata matkustajien tarpeisiin. Keskus tarjoaa ensiapua, lääkärin neuvontaa ja apua matkustajien hyvinvoinnin varmistamiseksi.

Matkapalvelut

  • Informaatiopisteet: Koko lentokentän siellä on neuvontapisteitä, joissa työskentelee ystävällinen monikielinen henkilökunta, joka on valmis auttamaan matkustajia kaikissa kysymyksissä tai huolissaan. Nämä tiskit tarjoavat tietoa lennoista, lentokenttäpalveluista ja yleisiä ohjeita kaupunkiin ja takaisin matkustamisesta.
  • Liikenne: Brasílian kansainvälinen lentoasema tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, jotta matkustajat pääsevät helposti kaupunkiin. Taksit, autonvuokraus- ja kuljetuspalvelut ovat helposti saatavilla terminaalin ulkopuolella, mikä varmistaa kätevän ja vaivattoman kuljetuksen.
  • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Matkustajat voivat löytää käteisen käteisen kätevästi sijoitetuista pankkiautomaateista.. Lisäksi valuutanvaihtopalvelut ovat saatavilla kansainvälisille matkustajille, jotka joutuvat muuttamaan rahansa paikalliseksi valuutaksi.
  • Lapsipalvelut: Lentokenttä ymmärtää lasten kanssa matkustavien perheiden tarjoilun tärkeyden. Se tarjoaa vauvanvaihtotilat, leikkialueet ja perheelle omistetut oleskelutilat, jotka takaavat mukavan ja nautinnollisen kokemuksen vanhemmille ja heidän pienimmilleen.

Esteettömyys ja erityistarpeet

  • Brasílian kansainvälinen lentoasema asettaa etusijalle esteettömyyden vammaisille tai erityistarpeita omaaville. Terminaali on varustettu hisseillä, rampeilla ja esteettömillä wc-tiloilla. Pyynnöstä on saatavilla erityisapua, mukaan lukien pyörätuolituki ja saattajapalvelut.
  • Lemmikkipalvelut: Lentokenttä tunnustaa lemmikkien kanssa matkustamisen tärkeyden. Se tarjoaa lemmikeille tarkoitetut alueet, joissa he voivat venyttää jalkojaan, juoda vettä ja rentoutua. Lemmikkieläinten omistajat voivat olla varmoja, että myös heidän karvaisista seuralaisistaan huolehditaan matkan aikana.

Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Brasílian kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Brasílian kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, BSB, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Brasílian kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Lisbon Portela Airport (LIS), ja sen arvioitu kesto on 9h 0m lennettäessä koneella Airbhus A330-900neo.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Brasílian kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 7 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Brasílian kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: LATAM Airlines, Gol, Azul, Passaredo, Copa Airline

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Brasília?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Brasília, suosivat usein Brasílian kansainvälinen lentokenttä (BSB)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Brasília sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu: Brasílian kansainvälinen lentokenttä (BSB)

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella