Edulliset lennot kohteesta Boone Countyn alueellinen lentokenttä (HRO)

Suoria lentoja kohteeseen 2 tarjoaa 1 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu Boone Countyn alueellinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
DFW Dallas ja Fort Worth

2 lentoja päivässä

2h 10m Näytä hinta
MEM Memphis

1 lentoja päivässä

1h 25m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Boone Countyn alueellinen lentokenttä

Lentokentän nimi Boone Countyn alueellinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi HRO
Kaupunki Harrison
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Boone Countyn alueellinen lentokenttä
Leveysaste 40.005861
Pituusaste -86.440893
Verkkosivusto Boonecountyairport.com
Näytä kartalla Google maps

Boone Countyn alueellisen lentokentän tilat ja palvelut

Boone Countyn alueellinen lentoasema on tärkeä liikenteen solmukohta Boonen piirikunnassa, ja se palvelee sekä kotimaisia että kansainvälisiä matkustajia. Huippuluokan mukavuuksillaan ja monipuolisilla palveluilla lentoasema pyrkii tarjoamaan saumattoman ja nautinnollisen kokemuksen matkustajille.

Palvelut

Lentoasema on moderni ja tehokas tilat, jotka on suunniteltu täyttämään kaikkien matkustajien tarpeet:

  • Terminaalirakennus: Tilava terminaalirakennus tarjoaa mukavan ja mukavan ympäristön matkustajille. Se on varustettu erilaisilla mukavuuksilla, mukaan lukien wc-tilat, kaupat, ravintolat ja oleskelutilat.
  • Kiitotiet: Boone Countyn alueellisella lentokentällä on useita kiitoratoja, joihin mahtuu erikokoisia ja -tyyppejä lentokoneita. Hyvin hoidetut kiitotiet varmistavat turvalliset nousut ja laskut.
  • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintipaikkoja, mukaan lukien lyhyt- ja pitkäaikaiset pysäköintimahdollisuudet. Matkustajat löytävät helposti turvallisen paikan pysäköidä ajoneuvonsa matkansa aikana.
  • Matkalaukkujen käsittely: Tehokkaat matkatavaroiden käsittelyjärjestelmät varmistavat matkustajien tavaroiden nopean ja luotettavan kuljetuksen. Lentokentän henkilökunta asettaa etusijalle matkatavaroiden turvallisen toimituksen matkustajien lopulliseen määränpäähän.
  • Tulli ja maahanmuutto: Kansainvälisille matkustajille ovat saatavilla tulli- ja maahanmuuttopalvelut. Tämä mahdollistaa saumattomat sisään- ja poistumisprosessit, mikä takaa vaivattoman matkakokemuksen.

Palvelut

Boone Countyn alueellinen lentoasema tarjoaa erilaisia palveluita matkakokemuksen parantamiseksi ja vastaa matkustajien tarpeisiin:

  • Lennon tiedot: Matkustajat pääsevät helposti käsiksi reaaliaikaisiin lentotietoihin terminaalissa olevien digitaalisten näyttöjen kautta tai tarkistamalla lentokentän verkkosivuilla. Tämä pitää matkustajat ajan tasalla kaikista muutoksista tai viivästyksistä.
  • Autonvuokraus: Lentokentällä toimii useita autonvuokraustoimistoja, jotka tarjoavat käteviä vaihtoehtoja matkailijoille, jotka haluavat käyttää omaa kuljetusta oleskelunsa aikana.
  • Maaliikenne: Lentokenttä tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja terminaaliin ja sieltä pois, mukaan lukien taksit, sukkulat ja joukkoliikenne. Nämä palvelut takaavat matkustajille helpon pääsyn haluamiinsa kohteisiin.
  • Ruokailu ja ostosmahdollisuudet: Terminaalirakennuksessa on useita ruokailuvaihtoehtoja pikaruokaravintoloihin, jolloin matkustajat voivat napata välipalan nauttia aterian ennen lentoaan. Lisäksi valikoima kauppoja tarjoaa erilaisia tavaroita, mukaan lukien matkatavaroita, matkamuistoja ja verovapaita tavaroita.
  • Esteettömyys: Lentokenttä on suunniteltu siten, että kaikki matkustajat pääsevät sinne heidän liikkumistarpeistaan riippumatta. Se tarjoaa tiloja ja palveluita, kuten hissejä, ramppeja ja esteettömiä wc-tiloja, jotka takaavat sujuvan matkan kaikille.

Kaiken kaikkiaan Boone Countyn alueellisen lentokentän huippuluokan tilat ja kattavat palvelut tekevät siitä ensisijainen valinta matkailijoille. Matkustajat voivat odottaa saumatonta matkakokemusta, mikä tekee matkastaan Boone Countyn läpi mukavan ja tehokkaan.


Boone Countyn alueellinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Boone Countyn alueellinen lentokenttä?

Ilmailualalla Boone Countyn alueellinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, HRO, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Boone Countyn alueellinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Dallas-Fort Worth International Airport (DFW), ja sen arvioitu kesto on 2h 10m lennettäessä koneella Cessna (Light aircraft-single turboprop engine).

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Boone Countyn alueellinen lentokenttä?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Boone Countyn alueellinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Southern Airways Expres

Harrison kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Boone Countyn alueellinen lentokenttä (HRO) on matkustajien suosiossa kaupungista Harrison sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Harrison sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella