Lennot lähtevät kohteesta Birsa Mundan lentoasema (IXR)

Matkusta 11 paikkoihin 6 avulla

Olennaiset tiedot koskien Birsa Mundan lentoasema

Lentokentän nimi Birsa Mundan lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi IXR
Kaupunki Ranchi
Maa India (IN)
Täysi sijainti Birsa Mundan lentoasema
Leveysaste 23.317129
Pituusaste 85.325333
Verkkosivusto Aai.aero
Näytä kartalla Google maps

Birsa Mundan lentokentän tilat ja palvelut

Birsa Mundan lentoasema, joka sijaitsee Ranchissa Jharkhandissa, on tärkeä lentokenttä Itä-Intiassa. Se toimii porttina alueelle ja palvelee sekä kotimaisia että kansainvälisiä lentoja. Lentokenttä tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat mukavan ja mukavan kokemuksen matkustajille.

Palvelut

Birsa Mundan lentoasema tarjoaa erilaisia palveluita matkakokemuksen parantamiseksi:

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, joka on varustettu kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla.
 • Aulatilat: Matkustajat voivat nauttia lentokentän lounge-tilojen mukavuudesta, joka tarjoaa rauhallinen ilmapiiri, mukavat istuimet ja ilmaiset virvokkeet.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokentällä on valikoima kauppoja ja ravintoloita, joiden avulla matkustajat voivat nauttia vähittäiskaupan terapiasta tai napata syötävää ennen lentoa.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopalvelut ovat käytettävissä matkustajien avuksi.
 • Matkalaukkujen käsittely: Lentoasema tarjoaa tehokkaat matkatavaroiden käsittelypalvelut varmistaakseen vaivattoman matkan.
 • Pysäköinti: Saatavilla on runsaasti pysäköintitilaa sekä pitkäaikaiseen että lyhytaikaiseen pysäköintiin, mikä tarjoaa mukavuutta ajoneuvojen matkustajille.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko alueella. terminaali, jonka avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä.
 • Lääketieteellinen apu: Lentokentällä on lääkintäpalvelut valmiustilassa hätätilanteiden hoitamiseksi tai tarvittaessa avun antamiseksi.
 • Kadonnut ja löydetty: Matkustajat voivat ilmoittaa kadonneista tavarat Löydetyt-tiskillä varmistaen toipumismahdollisuuden.

Palvelut

Birsa Mundan lentoasema tarjoaa myös erilaisia palveluita sujuvan matkakokemuksen varmistamiseksi:

 • Lentotiedot: Matkustajat voivat saada reaaliaikaista tietoa lentoaikatauluista, myöhästymisistä ja peruutuksista erityisten näyttötaulujen ja infopisteiden kautta.
 • Liikenne: Lentokentälle on hyvät yhteydet Kaupungissa on erilaisia kulkuvälineitä, kuten takseja, busseja ja vuokra-autoja.
 • Erityistapu: Lentokenttä tarjoaa apua matkustajille, joilla on erityistarpeita tai vammaisia, mukaan lukien pyörätuoliapu ja omistettu henkilökunta.
 • Lastenhoitopalvelut: Lasten kanssa matkustavat matkustajat voivat käyttää lastenhoitopalveluja heidän tarpeisiinsa vastaamiseksi.
 • Lemmikkieläinten hoito: Lentoasema varmistaa lemmikkiystävälliset palvelut, jolloin matkustajat voivat matkustaa rakkaiden lemmikkiensä kanssa.
 • Lennonvaraus: Matkustajat voivat hyödyntää lentojen varauspalveluita lentokentällä, mikä tekee siitä kätevän viime hetken matkajärjestelyihin.
 • Kokoushuoneet: Lentokentällä on konferenssihuoneita liiketapaamisia ja kokouksia varten. tapahtumia, jotka on varustettu tärkeillä mukavuuksilla.
 • Matkailutietoa: Matkustajat voivat löytää matkailutietopisteitä saadakseen lisätietoja paikallisista nähtävyyksistä ja suunnitellakseen oleskeluaan.

Sen valikoiman ansiosta tilat ja palvelut, Birsa Munda Airport pyrkii tarjoamaan mukavan ja nautinnollisen kokemuksen kaikille sen porttien kautta kulkeville matkustajille.


Birsa Mundan lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Birsa Mundan lentoasema?

Koodi IXR on myönnetty Birsa Mundan lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Birsa Mundan lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Pune Airport (PNQ), ja sen arvioitu kesto on 2h 40m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Birsa Mundan lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Birsa Mundan lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 6 eri lentoyhtiötä, joista IndiGo, AirAsia India, GoAir, Vistara, Air Indi tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Ranchi kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Birsa Mundan lentoasema (IXR) on matkustajien suosiossa kaupungista Ranchi sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Ranchi sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella