Suora lento kohteesta Birch Creekin lentoasema (KBC)

Non-stop-lentoja 2 kohteeseen 1 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Birch Creekin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
FAI Fairbanks

1 lentoja päivässä

0h 45m Näytä hinta
FYU Yukonin linnake

1 lentoja päivässä

0h 15m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Birch Creekin lentoasema

Lentokentän nimi Birch Creekin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi KBC
Kaupunki Keski
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Birch Creekin lentoasema
Leveysaste 66.274610
Pituusaste -145.817919
Näytä kartalla Google maps

Birch Creekin lentokentän tilat ja palvelut

Birch Creekin viehättävässä kaupungissa sijaitseva Birch Creekin lentoasema on tärkeä liikenteen ja yhteyksien keskus alueella. Hyvin hoidetuilla tiloillaan ja maailmanluokan palveluillaan lentoasema takaa saumattoman matkakokemuksen niin asukkaille kuin vierailijoillekin. Katsotaanpa tarkemmin Birch Creekin lentokentän tärkeimpiä ominaisuuksia ja palveluita.

Palvelut

  • Kiitoradat: Birch Creekin lentokentällä on kaksi huippumodernia kiitotiet, jotka tarjoavat runsaasti tilaa nousuja ja laskuja varten. Nämä kiitotiet tarkastetaan ja huolletaan säännöllisesti sen varmistamiseksi, että ne täyttävät korkeimmat turvallisuusstandardit.
  • Terminaalirakennus: Lentokentän moderni terminaalirakennus on suunniteltu vastaamaan matkustajien tarpeisiin. Viihtyisillä oleskelutiloilla, wc-tiloilla ja infopisteillä varustettu se tarjoaa miellyttävän ja kätevän ympäristön matkustajille.
  • Hangaarit: Birch Creekin lentoasema tarjoaa valikoiman hallitiloja yksityisille lentokoneiden omistajille, jotka tarvitsevat turvallista säilytystä. Nämä hallit on varustettu edistyneillä turvajärjestelmillä, jotka suojaavat lentokoneita mahdollisilta varkauksilta tai vaurioilta.
  • Maakuljetus: Saumattoman kuljetuksen helpottamiseksi lentokentälle ja lentokentältä on saatavilla useita maakuljetusvaihtoehtoja. Näitä ovat esimerkiksi vuokra-autopalvelut, taksit ja bussit, joilla varmistetaan, että matkustajat pääsevät määränpäähänsä tehokkaasti.
  • Ruoka ja juoma: Lentokentällä on valikoima ruokailumahdollisuuksia, kuten kahviloita ja ravintoloita, joista matkustajat voivat napata paikan pikapurpa tai nauttia rauhallista ateriaa ennen tai jälkeen lentoja.

Palvelut

  • Lentotoiminnot: Birch Creekin lentoasema tarjoaa kattavat lentotoimintapalvelut sujuvan noudon varmistamiseksi. - nousut ja laskut. Näihin palveluihin kuuluvat lennonjohto, lentokoneiden järjestys ja hätätilanne.
  • Tulli ja maahanmuutto: Lentokenttä tarjoaa tulli- ja maahanmuuttopalveluita kansainvälisille matkustajille, mikä yksinkertaistaa maahantuloa ja sieltä poistumista.
  • Lentotuki: Lentäjien ja miehistön jäsenten auttamiseksi lentoasema tarjoaa lentotukipalveluita, kuten säätietoja, tankkaustiloja ja huoltopalveluita pieniä korjauksia tai tarkastuksia varten.
  • Matkustajapalvelut: Birch Creek Lentoasema priorisoi matkustajien tyytyväisyyttä erilaisilla palveluilla, kuten matkatavaroiden käsittelyllä, kadonneiden ja löydettyjen avustusten ja matkustajien neuvontapisteillä.
  • Yleiset ilmailupalvelut: Lentoasema huolehtii myös yleisistä ilmailutarpeista, kuten lentokoneiden tankkaus, pysäköinti ja sitomispalvelut.

Birch Creekin lentokentän huippuluokan tilat ja palvelut takaavat sujuvan ja vaivattoman matkakokemuksen kaikille sen porttien kautta kulkeville matkustajille. Lentoaseman sitoutuminen turvallisuuteen, mukavuuteen ja asiakastyytyväisyyteen on tehnyt siitä merkittävän liikenteen solmukohdan alueella.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Birch Creekin lentoasema?

Ilmailualalla Birch Creekin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, KBC, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Birch Creekin lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Fairbanks International Airport (FAI), ja sen arvioitu kesto on 45m lennettäessä koneella Cessna (Light aircraft-single turboprop engine).

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Birch Creekin lentoasema?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Birch Creekin lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Astral Aviatio

Keski kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Birch Creekin lentoasema (KBC) on matkustajien suosiossa kaupungista Keski sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Keskiin läheisyydessä?

Keski läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella