Lentoerikoistarjoukset kohteesta Bhuj Rudra Matan ilmavoimien tukikohta (BHJ)

Matkusta 2 paikkoihin 2 avulla

Päivittäinen lähtöaikataulu Bhuj Rudra Matan ilmavoimien tukikohta

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
AMD Ahmedabad

1 lentoja päivässä

1h 3m Näytä hinta
BOM Mumbai

1 lentoja päivässä

2h 5m Näytä hinta

Tiedot koskien Bhuj Rudra Matan ilmavoimien tukikohta

Lentokentän nimi Bhuj Rudra Matan ilmavoimien tukikohta
Lentokentän (IATA) koodi BHJ
Kaupunki Bhuj
Maa India (IN)
Täysi sijainti Bhuj Rudra Matan ilmavoimien tukikohta
Leveysaste 23.287097
Pituusaste 69.670236
Näytä kartalla Google maps

Bhuj Rudra Matan lentotukikohdan tilat ja palvelut

Bhuj Rudra Matan ilmavoimien tukikohta, joka sijaitsee Bhujissa, Gujaratissa, on yksi Intian tärkeimmistä puolustuslaitoksista. Sillä on keskeinen rooli maan ilmatilan turvaamisessa ja kansallisen turvallisuuden varmistamisessa. Tukikohta tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita sen toiminnan ja henkilöstön tukemiseksi.

Tilastot:

 • Kiitotiet: Tukikohdassa on useita kiitotietä, jotka on rakennettu käsittelemään erilaisia lentokoneita. koot. Nämä kiitotiet on varustettu uusimmilla navigointilaitteilla ja valaistusjärjestelmillä varmistamaan turvalliset nousut ja laskut.
 • Hangaarit: Lentokoneen suojaamiseksi sääolosuhteilta lentotukikohdassa on useita suuria halleja. Nämä hallit tarjoavat suoja- ja huoltotiloja erityyppisille lentokoneille, mikä mahdollistaa saumattoman toiminnan ja korjaukset.
 • Ohjaustorni: Lentotukikohdan lennonjohtotorni toimii lennonjohdon toiminnan keskipisteenä. Se on varustettu kehittyneillä viestintäjärjestelmillä ja tutkalaitteistoilla, joilla voidaan valvoa ja ohjata lentokoneita sen ilmatilassa.
 • Asuinkorttelit: Tukikohta tarjoaa mukavat ja modernit asuintilat henkilöstölleen ja heidän perheilleen. Nämä asunnot on suunniteltu vastaamaan heidän asumistarpeisiinsa ja varmistamaan suotuisan elinympäristön.
 • Lääketieteellinen keskus: Paikan päällä on oma lääkärikeskus, joka palvelee ilmavoimien henkilöstön ja heidän perheidensä terveydenhuoltotarpeita. Se tarjoaa erilaisia lääketieteellisiä palveluita, mukaan lukien ensiapua, säännölliset tarkastukset ja asiantuntijakonsultaatiot.
 • Viihdepalvelut: Lentotukikohta ymmärtää virkistyksen ja rentoutumisen tärkeyden henkilöstönsä hyvinvoinnille. Se tarjoaa erilaisia virkistysmahdollisuuksia, kuten urheilukenttiä, uima-altaita ja kerhoja sosiaalisiin kokoontumisiin.
 • Koulutusinfrastruktuuri: Tukikohdassa on hyvin varustetut harjoittelutilat henkilöstön valmiuden ja taitojen kehittymisen varmistamiseksi. Näitä tiloja ovat simulaattorit, luokkahuoneet ja koulutuslentokoneita kattavien koulutusohjelmien tarjoamiseksi.

Palvelut:

 • Ylläpito: Lentotukikohta tarjoaa kattavat huoltopalvelut lentokoneilleen., mukaan lukien rutiinitarkastukset, korjaukset ja kunnostukset. Nämä palvelut ovat välttämättömiä laivaston pitämiseksi huippukunnossa toimintavalmiutta varten.
 • Turvallisuus: Tärkeänä puolustuslaitoksena tukikohta ylläpitää tiukkoja turvatoimia omaisuuden ja henkilöstön suojelemiseksi. Siinä on vankat turvajärjestelmät ja henkilökunta, joka työskentelee ahkerasti suojautuakseen mahdollisilta uhilta.
 • Ateriapalvelu: Henkilöstön ravitsemustarpeiden huomioon ottamiseksi tukikohdassa on omat sotkutilat, jotka tarjoavat terveellisiä aterioita koko päivän. Messut tarjoavat erilaisia ruokia monipuolisten ruokailumahdollisuuksien varmistamiseksi.
 • Kuljetus: Lentotukikohta tarjoaa kuljetuspalveluita helpottaakseen henkilöstön liikkumista tukikohdan sisällä. Se varmistaa nopean kuljetuksen eri paikkoihin, mukaan lukien kiitoradat, hallintorakennukset ja asuinalueet.
 • Yhteisön tuki: Tukikohta edistää yhteisöllisyyttä henkilöstönsä ja heidän perheidensä keskuudessa. Se tarjoaa tukijärjestelmiä, kuten kouluja, virkistystoimintaa ja muita hyvinvointiohjelmia, jotka parantavat henkilöstön ja heidän läheistensä yleistä hyvinvointia.

Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Bhuj Rudra Matan ilmavoimien tukikohta?

Koodi BHJ on myönnetty Bhuj Rudra Matan ilmavoimien tukikohta kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Bhuj Rudra Matan ilmavoimien tukikohta lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Sahar International Airport (BOM), ja sen arvioitu kesto on 2h 5m lennettäessä koneella ATR 72.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Bhuj Rudra Matan ilmavoimien tukikohta?

Yhteensä 2 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Bhuj Rudra Matan ilmavoimien tukikohta-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Shuttle America, Air Indi

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Bhuj?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Bhuj, suosivat usein Bhuj Rudra Matan ilmavoimien tukikohta (BHJ)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Bhuj sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella