Lennot lähtevät kohteesta Beihai Fuchengin lentokenttä (BHY)

Tutustu 24 paikkaan 19 eri kuljetusyhtiön kanssa

Tiedot koskien Beihai Fuchengin lentokenttä

Lentokentän nimi Beihai Fuchengin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi BHY
Kaupunki Beihai
Maa China (CN)
Täysi sijainti Beihai Fuchengin lentokenttä
Leveysaste 21.540486
Pituusaste 109.293386
Näytä kartalla Google maps

Beihai Fuchengin lentokentän tilat ja palvelut

Beihai Fuchengin lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Beihain lentotukikohta, on kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee Beihain kaupungissa Guangxi Zhuangin autonomisella alueella Kiinassa. Nykyaikaiset tilat ja kattava palveluvalikoima takaavat matkustajille miellyttävän ja mukavan matkakokemuksen.

Terminaalitilat

 • Lentoaseman terminaali on tilava ja hyvin hoidettu, joka tarjoaa mukavan odotusalueen matkustajille.
 • Saatavilla on useita vähittäiskauppoja ja verovapaita liikkeitä, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, kuten paikallisia matkamuistoja, elektroniikkaa, vaatteita ja paljon muuta.
 • Terminaalissa on erilaisia ravintoloita ja ruokapaikkoja, jotka tarjoavat sekä kansainvälistä että paikallista ruokaa eri makuun.
 • Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä koko ajan. lentokentällä.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopalvelut sijaitsevat kätevästi terminaalissa matkustajien avuksi.
 • Lasten kanssa matkustaville on varattu leikkialueita, jotka viihdyttävät heitä. ja sitoutunut.

Kuljetuspalvelut

 • Taksit ja autonvuokrauspalvelut ovat helposti saatavilla lentokentällä, mikä tarjoaa käteviä kuljetusvaihtoehtoja matkustajille.
 • Shuttle-bussit liikennöivät säännöllisesti lentokentän ja Beihain eri kohteiden välillä, joten matkustajat pääsevät helposti kaupungin keskustaan ja muihin tärkeisiin paikkoihin.
 • Matkailijoille, jotka haluavat pysäköidä autonsa, on tarjolla pitkäaikainen pysäköintimahdollisuus. ajoneuvoja lentokentällä matkansa aikana. Pysäköintialue on turvallinen ja valvottu mielenrauhan vuoksi.

Matkustajapalvelut

 • Lentoasema tarjoaa erilaisia matkustajapalveluita, mukaan lukien matkatavaroiden, kadonneiden ja löytyy, ja infopisteitä, jotka auttavat matkustajia kaikissa kysymyksissä tai huolenaiheissa.
 • Pyörätuoliapua on saatavilla liikuntarajoitteisille matkustajille. Lentoaseman henkilökunta on koulutettu tarjoamaan tarvittavaa tukea koko matkan ajan.
 • Terminaalissa on lääkäriasema, joka hoitaa mahdolliset lääketieteelliset hätätilanteet tai tarjoaa tarvittaessa perusterveydenhuoltoa.
 • niille, jotka tarvitsevat majoitusta, lentoasema on lähellä useita hotelleja, jotka tarjoavat viihtyisiä huoneita ja mukavuuksia.

Kaiken kaikkiaan Beihai Fucheng Airport pyrkii tarjoamaan matkustajille miellyttävän ja vaivattoman kokemuksen. Nykyaikaiset tilat, kattavat palvelut ja kätevä sijainti takaavat sujuvan matkan niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin matkustajille.


Beihai Fuchengin lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Beihai Fuchengin lentokenttä?

Koodi BHY on myönnetty Beihai Fuchengin lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Beihai Fuchengin lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Beijing Capital International Airport (PEK), ja sen arvioitu kesto on 3h 25m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Beihai Fuchengin lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Beihai Fuchengin lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 19 eri lentoyhtiötä, joista China Eastern Airlines, Spring Airlines, Sichuan Airlines, Air China, Chengdu Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Beihai?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Beihai, suosivat usein Beihai Fuchengin lentokenttä (BHY)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Beihai sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella