Jatkuva lento kohteesta Baotoun lentoasema (BAV)

Suoria lentoja kohteeseen 25 tarjoaa 16 lentoyhtiötä.

Olennaiset tiedot koskien Baotoun lentoasema

Lentokentän nimi Baotoun lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi BAV
Kaupunki Baotou
Maa China (CN)
Täysi sijainti Baotoun lentoasema
Leveysaste 40.561728
Pituusaste 110.013188
Näytä kartalla Google maps

Baotoun lentokentän tilat ja palvelut

Baotoun lentoasema, joka sijaitsee Baotoun kaupungissa Kiinan sisä-Mongolian autonomisella alueella, on tärkeä keskus sekä kansallisille että alueellisille lentoille. Lentomatkailun jatkuvaan kehittymiseen Baotoun lentoasema on vastannut tarjoamalla erilaisia tiloja ja palveluita, jotka on suunniteltu parantamaan matkustajakokemusta. Alla kerromme, mitä vierailijat ja matkustajat voivat odottaa lentäessään Baotoun lentokentän kautta.

Matkustajapalvelut

 • Tiedotiskit: Nämä ovat helposti saatavilla koko terminaalissa auttamaan matkustajia yleisissä tiedusteluissa, lentotiedoissa ja lentoaseman palveluissa.
 • Lääkintäpalvelut: Baotoun lentoasema tarjoaa kaikkiin terveyteen liittyviin huolenaiheisiin tai hätätilanteisiin lääketieteelliset palvelut, jotka on varustettu perusterveydenhuollon tiloilla.
 • Matkalaukkupalvelut: Käsittely-, säilytys- ja kadonneiden ja löydettyjen palvelujen ansiosta matkatavaratilat pyrkivät helpottamaan matkustajien kulkua.

Ruokailu ja vähittäiskauppa

 • Ravintolat ja kahvilat: valikoima ruokailuvaihtoehtoja, jotka sisältävät sekä kansainvälisiä että paikallisia ruokia. erilaisia makuja ja ruokavalion tarpeita.
 • Ostokset: Duty-free-liikkeet ja erilaiset vähittäiskaupat tarjoavat matkustajille mahdollisuuden ostaa matkamuistoja, matkatarvikkeita ja luksustavaroita.

Liike- ja VIP-palvelut

 • VIP-lounget: Rentoumman ja eksklusiivisemman ympäristön etsiville VIP-lounget tarjoavat mukavat istuimet, virvokkeita, ja joskus jopa suihkutilat.
 • Business Center: varustettu Wi-Fi:llä, kokoushuoneilla ja työasemilla liikematkustajille, jotka tarvitsevat tuottavaa tilaa.

Esteettömyys

 • Esteettömyys pyörätuolilla: Tilat on suunniteltu liikkumisvaikeuksista kärsiville matkustajille, mukaan lukien pyörätuolirampit, mukautetut wc-tilat ja avustuspalvelut.
 • Ohjeita näkövammaisille: Näkövammaisten matkustajien avuksi koko lentoasemalla on kosketuslattia ja kuulosignaalit.

Kuljetus ja pysäköinti

 • Pysäköinti: Runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaiseen oleskeluun sekä vammaisille matkustajille tarkoitetut paikat.
 • Maaliikenne: Useat vaihtoehdot, kuten taksit, lentokenttäkuljetukset ja autonvuokrauspalvelut, yhdistävät lentokentän kaupunkiin ja lähialueille.

Lisäpalvelut

 • Wi-Fi: Ilmainen internetyhteys on tarjolla koko terminaalissa matkustajille, joiden on pysyttävä yhteydessä.
 • Rukoushuone: Rauhallinen tila on varattu matkustajille, jotka haluavat rukoilla tai meditoida.
 • Vanhemmuushuoneet: Nämä yksityiset tilat on varustettu vauvojen kanssa matkustaville matkustajille, mukaan lukien vaipanvaihtotilat ja hoitotilat.

Baotoun lentoasema omaksuu matkustajakeskeisen lähestymistavan lentoaseman tiloihin ja palveluihin, mikä varmistaa, että jokaisen matkustajan tarpeet huomioidaan ja huolehditaan heidän tarpeistaan tai syistä lentää.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Baotoun lentoasema?

Ilmailualalla Baotoun lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, BAV, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Baotoun lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Baotoun lentoasema ja Ürümqi Diwopu International Airport (URC) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 30m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Baotoun lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Baotoun lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 16 eri lentoyhtiötä, joista Gestair, Tianjin Airlines, Shanghai Airlines, Air China, Chengdu Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Baotou?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Baotou, suosivat usein Baotoun lentoasema (BAV)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Baotouin läheisyydessä?

Baotou läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella