Lentoerikoistarjoukset kohteesta Bancasin lentokenttä (BXU)

Non-stop-lentoja 2 kohteeseen 3 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Bancasin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
CEB Lapu-Lapu kaupunki

6-7 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta
MNL Metro Manila

6 lentoja päivässä

1h 43m Näytä hinta

Tiedot koskien Bancasin lentokenttä

Lentokentän nimi Bancasin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi BXU
Kaupunki Butuanin kaupunki
Maa Philippines (PH)
Täysi sijainti Bancasin lentokenttä
Leveysaste 8.951426
Pituusaste 125.478821
Näytä kartalla Google maps

Bancasin lentoaseman tilat ja palvelut

Bancasin lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Butuanin lentoasema, on tärkein lentokenttä, joka palvelee Butuanin kaupunkia ja sen lähialueita Agusan del Norten maakunnassa Filippiineillä.

Palvelut

 • Kiitotie: Bancasin lentokentällä on yksi asfalttikiitotie, jonka pituus on 2 100 metriä. Tälle kiitoradalle mahtuu erikokoisia lentokoneita, mukaan lukien potkuriturbiinit ja pienet suihkukoneet.
 • Terminaalirakennus: Lentokentän terminaalirakennus tarjoaa puhtaan ja mukavan tilan matkustajille. Se tarjoaa modernit mukavuudet ja mukavuudet, kuten puhtaat wc-tilat, istuinalueet ja infopisteet.
 • Pysäköinti: Bancasin lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa matkustajille ja vierailijoille. Pysäköintialue on hyvin hoidettu ja sijaitsee kätevästi lähellä terminaalirakennusta.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Matkustajien taloudellisiin tarpeisiin vastaamiseksi lentoasemalla on terminaalirakennuksen sisällä pankkiautomaatteja. Lisäksi siellä on valuutanvaihtotiski, jossa matkustajat voivat vaihtaa rahansa.
 • Matkalaukkupalvelut: Matkatavarapalvelut, kuten matkatavarakärryt ja matkatavaroiden kääriminen, tarjotaan matkustajien turvallisuuden ja mukavuuden varmistamiseksi.
 • Ravintolat ja kaupat: Lentokentän tiloissa on ravintoloita ja kauppoja, jotka tarjoavat erilaisia ruokia, juomia ja vähittäismyyntituotteita. Matkustajat voivat napata nopean välipalan tai ostaa viime hetken välttämättömät tavarat ennen lentoa.

Palvelut

 • Lennon tiedot: Lentokentällä on lentotietojen näyttöruutuja koko ajan. terminaalirakennus. Matkustajat voivat helposti tarkistaa lentojensa tilan, mukaan lukien lähtö- ja saapumisajat.
 • WiFi: Ilmainen Wi-Fi on saatavilla lentokentällä, jonka avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä lentoaan odottaessaan.
 • Aulatilat: Bancasin lentoasema tarjoaa yksityisiä oleskelutiloja, jotka tarjoavat mukavamman ja eksklusiivisemman kokemuksen premium-matkustajille ja tiettyjen lentoyhtiöiden jäsenille.
 • Autonvuokraus: Niille, jotka tarvitsevat kuljetusta saapuessaan, useita autonvuokraustoimistot toimivat lentokentällä. Matkustajat voivat varata ajoneuvon oleskelua tai jatkomatkaa varten.
 • Taksit ja joukkoliikenne: Taksit ja muut julkisen liikenteen vaihtoehdot ovat helposti saavutettavissa terminaalirakennuksen ulkopuolella, mikä tarjoaa kätevän kuljetuksen lentokentälle ja takaisin.
 • Lääkintäpalvelut: hätätilanteissa Bancasin lentoasemalla on lääkintäpalvelut ja koulutettu henkilökunta, joka tarjoaa välitöntä lääketieteellistä apua.

Oletpa sitten liike- tai vapaa-ajanmatkalla, Bancasin lentoasema pyrkii tarjota miellyttävä matkakokemus tarjoamalla erilaisia tiloja ja palveluita matkustajien tarpeisiin. Hyvin hoidetusta terminaalirakennuksesta erilaisiin palveluihin, lentoasema varmistaa, että matkustajat sujuvat sujuvasti koko lentokentällä viettämisen ajan.


Bancasin lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Bancasin lentokenttä?

Koodi BXU on myönnetty Bancasin lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Bancasin lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Bancasin lentokenttä ja Ninoy Aquino International Airport (MNL) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 45m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Bancasin lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Bancasin lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista Philippine Airlines, Cebgo, Cebu Pacific Ai tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Butuanin kaupunki kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Bancasin lentokenttä (BXU) on matkustajien suosiossa kaupungista Butuanin kaupunki sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Butuanin kaupunkiin läheisyydessä?

Butuanin kaupunki läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella