Suora lento kohteesta Balmacedan lentokenttä (BBA)

Suoria lentoja kohteeseen 4 tarjoaa 4 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu Balmacedan lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
PMC Puerto Montt

2-4 lentoja päivässä

1h 8m Näytä hinta
SCL Pudahuel

1-3 lentoja päivässä

2h 23m Näytä hinta
ZCO Temuco
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 28m Näytä hinta
PUQ Punta Arenas
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Balmacedan lentokenttä

Lentokentän nimi Balmacedan lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi BBA
Kaupunki Balmaceda
Maa Chile (CL)
Täysi sijainti Balmacedan lentokenttä
Leveysaste -45.914780
Pituusaste -71.691824
Näytä kartalla Google maps

Balmacedan lentoaseman tilat ja palvelut

Balmacedan lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Aeropuerto de Balmaceda, sijaitsee Aysénin alueella Chilessä. Tämän syrjäisen alueen tärkeänä liikenteen solmukohtana toimiva lentoasema tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille mukavan ja miellyttävän matkakokemuksen.

Terminaalit

 • Lähtöselvitystiskit: Balmaceda Airport tarjoaa erilliset lähtöselvitystiskit eri lentoyhtiöille, jotka liikennöivät lentokentältä. Matkustajat voivat helposti tehdä lähtöselvityksen lennolle ja hankkia tarkastuskortteja.
 • Matkalaukkujen noutoalue: Kun matkustajat saapuvat Balmacedan lentokentälle, he voivat helposti noutaa matkatavaransa hyvin varustetulta matkatavaroiden noutoalueelta.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on useita ruokailuvaihtoehtoja, kuten ravintoloita ja kahviloita, joissa matkustajat voivat nauttia erilaisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia.
 • Kaupat: Terminaalissa on useita kauppoja., joka tarjoaa matkustajille mahdollisuuden ostaa matkamuistoja, välipaloja, aikakauslehtiä ja muita matkatarvikkeita.
 • Aulatilat: Balmacedan lentoasema tarjoaa viihtyisiä oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua, työskennellä tai lukea luettavaa ennen lentoaan.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Matkustajat voivat helposti käyttää pankkiautomaatteja nostaakseen paikallista valuuttaa tai suorittaakseen maksutapahtumia. Lisäksi terminaalissa on valuutanvaihtopalveluita.

Kuljetus

 • Taksipalvelut: Taksipalvelut sijaitsevat kätevästi terminaalin ulkopuolella ja tarjoavat matkustajille nopea ja tehokas kulkuväline läheisiin kaupunkeihin.
 • Autonvuokraus: Useilla autonvuokrauspalveluntarjoajilla on tiskit Balmacedan lentokentällä, joten matkustajat voivat vuokrata ajoneuvoja ja tutustua ympäröiviin alueisiin omaan tahtiinsa.
 • Julkinen liikenne: Paikalliset julkiset bussit yhdistävät Balmacedan lentokentän naapurikaupunkeihin.

Erityistapu

 • Pyörätuolilla saavutettavuus: Balmacedan lentoasema on varustettu liikuntarajoitteisten tai vammaisten matkustajien majoittamiseksi. Pyörätuoliramppeja ja apua on saatavilla pyynnöstä.
 • Lääkintäpalvelut: Lääketieteellisen hätätilanteessa lentokentällä on lääkintäpalvelut ja koulutettu henkilökunta, joka antaa välitöntä apua.
 • Information Desk: infopisteessä on asiantuntevaa henkilökuntaa, joka voi auttaa matkustajia kaikissa kysymyksissä tai huolenaiheissa.
 • Löydetyt ja kadonneet: Balmacedan lentokentällä on oma kadonneiden ja löydettyjen osasto, joka auttaa matkustajia noutamaan kadonneet tavarat.

Kaiken kaikkiaan Balmacedan lentoasema pyrkii tarjoamaan matkustajille miellyttävän ja tehokkaan kokemuksen tarjoamalla erilaisia tiloja ja palveluita. Olipa kyseessä mukavia oleskelutiloja, käteviä kuljetusvaihtoehtoja tai erikoisapupalveluita, lentoasema pyrkii varmistamaan sujuvan matkan kaikille sen ovista kulkeville matkustajille.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Balmacedan lentokenttä?

Ilmailualalla Balmacedan lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, BBA, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Balmacedan lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Arturo Merino Benitez International Airport (SCL), ja sen arvioitu kesto on 2h 23m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Balmacedan lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Balmacedan lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 4 eri lentoyhtiötä, joista Sky Airline, LATAM Airlines, JetSMART, Aerovías DA tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Balmaceda kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Balmacedan lentokenttä (BBA) on matkustajien suosiossa kaupungista Balmaceda sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Balmaceda sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella