Jatkuva lento kohteesta Ballina Byron Gateway -lentokenttä (BNK)

Non-stop-lentoja 4 kohteeseen 4 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Ballina Byron Gateway -lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
SYD Maskotti

6-9 lentoja päivässä

1h 20m Näytä hinta
MEL Melbourne

1 lentoja päivässä

2h 10m Näytä hinta
NTL Newcastle

1 lentoja päivässä

1h 20m Näytä hinta
DBO Dubbo
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 40m Näytä hinta

Tiedot koskien Ballina Byron Gateway -lentokenttä

Lentokentän nimi Ballina Byron Gateway -lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi BNK
Kaupunki Ballina
Maa Australia (AU)
Täysi sijainti Ballina Byron Gateway -lentokenttä
Leveysaste -28.837606
Pituusaste 153.556400
Verkkosivusto Ballinabyronairport.com.au
Näytä kartalla Google maps

Ballina Byron Gateway -lentokentän tilat ja palvelut

Ballina Byron Gateway Airport, joka sijaitsee Ballinassa, New South Walesissa, Australiassa, toimii ensisijaisena porttina Byron Bayn alueelle. Se tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita mukavan ja mukavan kokemuksen varmistamiseksi matkustajille.

Palvelut:

 • Terminaalirakennus: Moderni ja tilava terminaalirakennus tarjoaa kutsuvan ja mukava ympäristö matkustajille.
 • Sisäänkirjautumistiskit: Käytettävissä on useita lähtöselvitystiskiä, jotka helpottavat sujuvaa lähtöselvitystä.
 • Tavaratavarailmoitus: Lentokentällä on oma alue matkatavaroiden nouto, jolloin matkustajien on helppo noutaa matkatavaransa.
 • Ravintolat ja kahvilat: Terminaalirakennuksessa on erilaisia ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat erilaisia ruokia ja virvokkeita.
 • Vähittäiskaupat: Matkustajat voivat tutustua valikoimaan vähittäiskauppoja, mukaan lukien verovapaita myyntipisteitä, joista he voivat ostaa erilaisia tuotteita.
 • Aulatilat: Niille, jotka etsivät lisämukavuutta ja yksityisyyttä, lentoasema tarjoaa loungeja, jotka tarjoavat mukavuudet, kuten mukavat istuimet, virvokkeet ja bisnespalvelut.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkiautomaatit sijaitsevat kätevästi kaikkialla lentokentällä, ja valuutanvaihtopalvelut ovat saatavilla kansainvälisille matkailijoille.
 • Autom. Vuokraus: Lentokentällä toimii useita autovuokraamoita, jotka tarjoavat helpon pääsyn kuljetukseen matkustajille, jotka haluavat tutustua alueeseen.
 • Pysäköinti: Lentoasema tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintimahdollisuuksia, mikä varmistaa, että matkustajilla on käteviä vaihtoehtoja jättää ajoneuvonsa matkan aikana.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko terminaalirakennuksessa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä lentokentällä ollessaan.
 • Erityistapu: Lentoasema tarjoaa erityisapupalveluita liikuntarajoitteisille tai muille erityistarpeille matkustajille, mikä varmistaa, että kaikki voivat matkustaa mukavasti.

Palvelut:

 • Lentotiedot: Matkustajat pääsevät helposti käsiksi ajantasaisiin lentotietoihin terminaalirakennuksessa olevien näyttöjen tai lentoaseman verkkosivuston kautta.
 • Kadonneet ja löydetyt: kadonneiden tavaroiden sattuessa matkustajat voivat ottaa yhteyttä lentoaseman kadonneiden ja löydettyjen avun osasto.
 • Asiakaspalvelu: Lentoasemalla on oma asiakaspalvelutiimi, joka auttaa matkustajia kaikissa kysymyksissä tai huolenaiheissa.
 • Kuljetus: Tarjolla on useita kuljetusvaihtoehtoja. saatavilla terminaalirakennuksen ulkopuolella, mukaan lukien taksit, kuljetuspalvelut ja julkinen liikenne.
 • Hotellit: Lentokenttä sijaitsee kätevästi lähellä useita hotelleja, ja se tarjoaa majoitusvaihtoehtoja matkustajille, jotka tarvitsevat yöpymisen.
 • Matkatoimistot: Paikan päällä toimivat matkatoimistot voivat auttaa matkustajia varaamaan majoitusta, retkiä tai muita matkailuun liittyviä palveluita.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on ensiaputilat ja lääkintäapua mahdollisissa tapauksissa. hätätilanteissa.
 • Lasten leikkialue: Pienten lasten kanssa matkustaville perheille lentoasemalla on oma leikkialue, joka pitää heidät viihteenä.
 • Vanhemmuushuoneet: Hoito- ja vanhempainhuoneita on saatavilla matkustavien vanhempien mukavuutta.
 • Kokoushuoneet: Lentoasema tarjoaa audiovisuaalisilla ominaisuuksilla varustettuja kokoustiloja liikematkustajille, jotka tarvitsevat tilaa kokouksiin tai konferensseihin.

Ballina Byron Gateway Airport pyrkii tarjoamaan miellyttävän ja tehokkaan matkakokemuksen kaikille matkustajille. Lentokenttä tarjoaa monipuolisilla tiloillaan ja palveluillaan sen, että matkustajat voivat aloittaa matkansa tai jatkaa matkaansa vaivattomasti.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Ballina Byron Gateway -lentokenttä?

Koodi BNK on myönnetty Ballina Byron Gateway -lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Ballina Byron Gateway -lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Ballina Byron Gateway -lentokenttä ja Melbourne Airport (MEL) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 10m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Ballina Byron Gateway -lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Ballina Byron Gateway -lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 4 eri lentoyhtiötä, joista Jetstar, Qantas, Virgin Australia, FlyPelica tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Ballina?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Ballina, suosivat usein Ballina Byron Gateway -lentokenttä (BNK)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Ballinain läheisyydessä?

Ballina läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella