Edulliset lennot kohteesta Bahir Darin lentokenttä (BJR)

Suoria lentoja kohteeseen 2 tarjoaa 1 lentoyhtiötä.

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Bahir Darin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ADD Addis Abeba

12 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta
LLI Lalibela

lentoja päivässä

0h 30m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Bahir Darin lentokenttä

Lentokentän nimi Bahir Darin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi BJR
Kaupunki Bahir Dar
Maa Ethiopia (ET)
Täysi sijainti Bahir Darin lentokenttä
Leveysaste 11.605704
Pituusaste 37.317257
Näytä kartalla Google maps

Bahir Darin lentoaseman tilat ja palvelut

Bahir Darin lentoasema, joka sijaitsee Bahir Darissa Etiopiassa, on keskeinen liikenteen solmukohta, joka palvelee sekä kotimaan että kansainvälisiä lentoja. Lentokenttä tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat sujuvan ja mukavan matkustuskokemuksen matkustajille.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Lentokentällä on hyvin varusteltu lähtöselvitystiskit, joissa matkustajat voivat tehdä lähtöselvityksen lennoillaan.
 • Matkalaukkujen käsittely: Bahir Dar Airport on ylpeä tehokkaasta matkatavaroiden käsittelyjärjestelmästään, joka varmistaa, että matkustajien matkatavarat toimitetaan nopeasti ja niitä käsitellään huolellisesti.
 • Vähittäismyymälät: Terminaalissa on useita vähittäismyyntipisteitä, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita paikallisista käsitöistä verovapaisiin tuotteisiin.
 • Ravintolat ja kahvilat: Matkustajat voivat nauttia valikoimasta ravintoloita. ja terminaalissa olevia kahviloita, joissa tarjoillaan sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia.
 • Aulatilat: Niille, jotka etsivät lisämukavuutta ja mukavuuksia, lentoasema tarjoaa loungeja, joissa matkustajat voivat rentoutua, käyttää Wi-Fi-yhteyttä, nauttia virvokkeita ja jopa pitää liiketapaamisia.
 • Duty-Free Shopping: Bahir Dar Airport tarjoaa verovapaita ostoksia, jolloin matkustajat voivat ostaa tavaroita, kuten kosmetiikkaa, elektroniikkaa ja muuta, verovapaalla hinnalla.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Kätevästi sijaitsevat pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopisteet ovat käytettävissä matkustajien taloudellisia tarpeita varten.
 • Lääkintäpalvelut: Hätätilanteissa tai lääkintäapua varten lentokentällä on lääketieteelliset tilat ja ensiapupalvelut vastaamaan matkustajien terveysvaatimuksiin.

Kuljetus

 • Taksit: Matkustajat löytävät helposti taksit terminaalin ulkopuolelta, mikä tarjoaa vaivatonta kuljetusta haluamaansa määränpäähän.
 • Autonvuokraus: Bahir Darin lentokentällä toimii useita autovuokraamoita, jotka tarjoavat matkustajille valikoiman ajoneuvoja, joiden avulla he voivat tutustua kaupunkiin omaan tahtiinsa.

Pysäköinti

Bahir Darin lentoasema tarjoaa tilavan pysäköintialueen matkustajille, jotka haluavat pysäköidä ajoneuvonsa matkansa aikana. Pysäköintilaitos varmistaa ajoneuvojen turvallisuuden matkustajien poissa ollessa.

Lisäpalvelut

 • Wi-Fi: Lentokenttä tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden, jonka avulla matkustajat voivat pysy yhteydessä ystäviin, perheeseen tai työhön.
 • Information Desk: Käytettävissä on erillinen neuvontapiste, joka auttaa matkustajia kaikissa heillä olevissa tiedusteluissa, mukaan lukien lentoaikataulut, reittiohjeet ja yleiset lentokenttätiedot.

Kaiken kaikkiaan Bahir Dar Airport on sitoutunut tarjoamaan miellyttävän matkakokemuksen tarjoamalla laajan valikoiman tiloja ja palveluita matkustajiensa tarpeisiin. Poikkeuksellisten mukavuuksiensa ja kätevien kuljetusvaihtoehtojensa ansiosta lentoasema pyrkii tekemään matkustamisesta Bahir Darin läpi saumattoman ja nautinnollisen matkan.


Bahir Darin lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Bahir Darin lentokenttä?

Koodi BJR on myönnetty Bahir Darin lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Bahir Darin lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Addis Ababa Bole International Airport (ADD), ja sen arvioitu kesto on 1h 10m lennettäessä koneella De Havilland (Bombardier) DHC-8 Dash 8.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Bahir Darin lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Bahir Darin lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Ethiopian Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Bahir Dar kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Bahir Darin lentokenttä (BJR) on matkustajien suosiossa kaupungista Bahir Dar sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Bahir Darin läheisyydessä?

Bahir Dar läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella