Lentoerikoistarjoukset kohteesta Bagdogran lentokenttä (IXB)

Matkusta 10 paikkoihin 8 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Bagdogran lentokenttä

Tiedot koskien Bagdogran lentokenttä

Lentokentän nimi Bagdogran lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi IXB
Kaupunki Bagdogra
Maa India (IN)
Täysi sijainti Bagdogran lentokenttä
Leveysaste 26.681549
Pituusaste 88.329750
Verkkosivusto Aai.aero
Näytä kartalla Google maps

Bagdogran lentokentän tilat ja palvelut

Bagdogran lentokenttä, joka sijaitsee Länsi-Bengalissa Intiassa, on suosittu lentokenttä, joka toimii porttina useisiin lähellä sijaitseviin turistikohteisiin, kuten Darjeelingiin, Gangtokiin ja Kalimpongiin. Lentoasema tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita matkustajiensa mukavuuden varmistamiseksi.

Terminaalipalvelut

 • Matkalaukkupalvelut: Bagdogran lentoasema tarjoaa matkatavaravaunuja, joiden avulla matkustajat voivat helposti kuljettaa matkatavaransa. Lisäksi saatavilla on matkatavaroiden käärimistilat lisäturvaa varten.
 • Ravintolat ja kahvilat: Matkustajat voivat nauttia lentokentällä erilaisista ruokailumahdollisuuksista. Paikallisesta intialaisesta ruoasta pikaruokaketjuihin löytyy jotakin jokaiseen makuun.
 • Duty-Free Shopping: Bagdogra Airport tarjoaa verovapaita ostosmahdollisuuksia, joten matkustajat voivat ostaa valikoima tuotteita, kuten hajuvesiä, kosmetiikkaa, elektroniikkaa ja viinaa, alennettuun hintaan.
 • Löydetyt ja kadonneet: Bagdogran lentoasema tarjoaa omaisuuden kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden varalta. kadonneiden ja löydettyjen osio auttaa matkustajia löytämään tavaransa.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on hyvin varusteltu lääkärikeskus, joka on avoinna 24/7 ja tarjoaa välitöntä lääketieteellistä apua, jos tarvitaan.

Kuljetus ja yhteydet

 • Taksit ja taksit: Matkustajilla on mahdollisuus vuokrata taksit tai taksit suoraan lentokentältä haluamiinsa kohteisiin. Taksit ovat helposti saatavilla ja tarjoavat kätevän kulkuvälineen.
 • Autonvuokraus: Bagdogran lentokentällä toimii useita autonvuokraustoimistoja, jotka tarjoavat matkustajille mahdollisuuden tutustua alueeseen omatoimisesti. tahdissa.
 • Julkinen liikenne: Paikallisbusseja ja yhteisiä jeeppejä on saatavilla aivan lentokentän ulkopuolella matkustajien kuljettamiseksi läheisiin kaupunkeihin.
 • Hotelli Kuljetukset: Monet lähikaupunkien hotellit tarjoavat edestakaisen kuljetuspalvelun Bagdogran lentokentälle. Matkustajat voivat käyttää näitä palveluita vaivattoman matkan takaamiseksi.

Lisäpalvelut

 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Bagdogran lentokentällä on useita pankkiautomaatteja, joista matkustajat voivat nostaa käteistä. Käytettävissä on myös valuutanvaihtopisteitä, jotka helpottavat valuutanvaihtoa.
 • WiFi ja latauspisteet: Lentokenttä tarjoaa ilmaisen WiFi-yhteyden koko terminaalirakennuksessa. Matkustajille on saatavilla latauspisteitä, joissa he voivat ladata kätevästi elektroniikkalaitteitaan.
 • Lastenhoitohuone: Bagdogran lentokentällä on oma tila, jossa vanhemmat voivat huolehtia lastensa tarpeista, mukaan lukien vaippa vaihtaminen ja ruokinta.
 • Erityisapu: Lentoasema tarjoaa apua liikuntarajoitteisille tai erityistarpeita omaaville matkustajille. Matkustajat voivat pyytää pyörätuoliapua tai muita erityisvaatimuksia.

Bagdogran lentoasema pyrkii tarjoamaan miellyttävän ja mukavan kokemuksen kaikille matkustajille tarjoamalla laajan valikoiman tiloja ja palveluita matkan tehostamiseksi. Kätevän sijaintinsa ja monipuolisten mukavuuksiensa ansiosta Bagdogran lentokenttä on erinomainen lähtökohta Länsi-Bengalin ja Sikkimin kauniisiin alueisiin tutustumiselle.


Bagdogran lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Bagdogran lentokenttä?

Ilmailualalla Bagdogran lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, IXB, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Bagdogran lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Bagdogran lentokenttä ja Suvarnabhumi Airport (BKK) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 15m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Bagdogran lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Bagdogran lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 8 eri lentoyhtiötä, joista IndiGo, SpiceJet, AirAsia India, GoAir, Vistar tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Bagdogra kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Bagdogran lentokenttä (IXB) on matkustajien suosiossa kaupungista Bagdogra sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Bagdograin läheisyydessä?

Bagdogra läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella