Lentoerikoistarjoukset kohteesta Bacolod-Silayn kansainvälinen lentokenttä (BCD)

Non-stop-lentoja 4 kohteeseen 4 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Bacolod-Silayn kansainvälinen lentokenttä

Tiedot koskien Bacolod-Silayn kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Bacolod-Silayn kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi BCD
Kaupunki Bacolod City
Maa Philippines (PH)
Täysi sijainti Bacolod-Silayn kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 10.776905
Pituusaste 123.018395
Näytä kartalla Google maps

Bacolod?Silayn kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Silay Cityssä sijaitseva Bacolod?Silayn kansainvälinen lentokenttä on pääportti Bacolod Cityyn Filippiineillä. Lentoasema tarjoaa nykyaikaisilla mukavuuksillaan ja palveluillaan kätevän ja mukavan matkustuskokemuksen sekä kotimaisille että kansainvälisille matkustajille.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on tilava ja hyvin hoidettu terminaalirakennus, joka pystyy käsittelemään suuren määrän matkustajia. Siinä on moderni arkkitehtuuri ja tehokas asettelu, joka helpottaa navigointia.
 • Lähtöselvitystiskit: Matkustajat voivat tehdä lähtöselvityksen lennoilleen helposti useista lentoasemalla olevista lähtöselvitystiskeistä. Tämä varmistaa sujuvan ja vaivattoman alun matkalle.
 • Aulatilat: Bacolod?Silayn kansainvälinen lentoasema tarjoaa viihtyisiä oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoaan. Nämä oleskelutilat tarjoavat mukavuudet, kuten mukavat istuimet, Wi-Fi-yhteyden ja virvokkeita.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka palvelevat erilaisia kulinaarisia mieltymyksiä. Matkustajat voivat nauttia erilaisia herkullisia aterioita, välipaloja ja juomia odottaessaan lentoaan.
 • Duty-Free-kaupat: Niille, jotka haluavat nauttia vähittäiskaupan terapiasta, lentoasemalla on verovapaita liikkeitä, jotka tarjoavat laaja valikoima tuotteita, kuten viinaa, suklaata, hajuvesiä ja paljon muuta.
 • Vähittäismyymälät: Duty-free-myymälöiden lisäksi lentokentällä on myös erilaisia vähittäismyyntipisteitä, joista matkustajat voivat ostaa matkamuistoja, paikallisia tuotteita, vaatteet ja asusteet.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentoasema tarjoaa helpon pääsyn pankkiautomaateihin ja valuutanvaihtopalveluihin, mikä varmistaa, että matkustajat voivat käyttää paikallista valuuttaa matkatarpeisiinsa.
 • Pysäköinti.: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa niille, jotka haluavat ajaa lentokentälle. Pysäköintialue on turvallinen ja hyvin hoidettu.

Palvelut

 • Lennon tiedot: Lentoasema tarjoaa ajantasaiset lentotiedot näyttömonitoreiden kautta, jotka sijaitsevat kaikkialla terminaalirakennus. Matkustajat voivat helposti tarkistaa lentojensa tilan.
 • Matkalaukkujen käsittely: Lentokentällä on tehokkaat matkatavaroiden käsittelypalvelut varmistaakseen, että matkustajien matkatavarat käsitellään huolellisesti ja toimitetaan nopeasti.
 • Pyörätuolipalvelu: Liikuntarajoitteisille matkustajille on saatavilla erityisapua. Koulutetut henkilökunnan jäsenet ovat valmiita auttamaan pyörätuolia koskevissa pyynnöissä ja tarjoamaan tukea koko lentoaseman alueella.
 • Löytötavarat: Kadonneiden tavaroiden sattuessa matkustajat voivat ilmoittaa lentoaseman löytö- ja löytöosastolle, jossa henkilökunta auttaa kadonneiden tavaroiden paikantaminen ja palauttaminen.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on lääketieteelliset tilat ja koulutettu henkilökunta, joka pystyy käsittelemään mahdollisia lääketieteellisiä hätätilanteita. Matkustajat voivat tuntea olonsa turvalliseksi, kun he tietävät, että nopeaa lääketieteellistä apua on saatavilla.
 • Kuljetus: Lentokenttä tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja Bacolod Cityyn, mukaan lukien taksit ja sukkulat. Matkustajat pääsevät helposti kuljetuspalveluihin saapuessaan.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä kaikkialla lentokentällä, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä odottaessaan lentoaan.

Kaiken kaikkiaan Bacolod?Silayn kansainvälinen lentoasema tarjoaa valikoiman huippuluokan tiloja ja palveluita, jotka parantavat kaikkien matkustajiensa matkakokemusta. Saapuessaan tai lähtiessään matkustajat voivat odottaa saumatonta matkaa tällä modernilla ja hyvin varustetulla lentokentällä.


Bacolod-Silayn kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Bacolod-Silayn kansainvälinen lentokenttä?

Koodi BCD on myönnetty Bacolod-Silayn kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Bacolod-Silayn kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Bacolod-Silayn kansainvälinen lentokenttä ja Ninoy Aquino International Airport (MNL) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 25m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Bacolod-Silayn kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Bacolod-Silayn kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 4 eri lentoyhtiötä, joista Philippine Airlines, Cebu Pacific Air, Philippines AirAsia, Cebg tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Bacolod City?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Bacolod City, suosivat usein Bacolod-Silayn kansainvälinen lentokenttä (BCD)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Bacolod Cityin läheisyydessä?

Bacolod City läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella