Suora lento kohteesta Bacha Khanin kansainvälinen lentokenttä (PEW)

Tutustu 12 paikkaan 9 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäinen lähtöaikataulu Bacha Khanin kansainvälinen lentokenttä

Olennaiset tiedot koskien Bacha Khanin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Bacha Khanin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi PEW
Kaupunki Peshawar
Maa Pakistan (PK)
Täysi sijainti Bacha Khanin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 33.993889
Pituusaste 71.514444
Verkkosivusto Peshawarairport.com.pk
Näytä kartalla Google maps

Bacha Khanin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Bacha Khanin kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Peshawarin kansainvälinen lentoasema, on tärkeä portti Pakistanin Khyber Pakhtunkhwan maakuntaan. Se toimii kotimaan ja kansainvälisten lentojen solmukohtana tarjoten erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajilleen mukavan ja mukavan matkakokemuksen.

Palvelut:

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, jossa on erilliset osiot kotimaan ja kansainvälisille lennoille.
 • Sisäänkirjautuminen. Tilit: Matkustajat voivat tehdä lähtöselvityksen lennoillaan helposti erillisissä lähtöselvityspisteissä, jotka on varustettu tehokkaalla henkilökunnalla ja tekniikalla.
 • Liikkeitä: Lentokentällä on useita vähittäismyyntipisteitä, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita., mukaan lukien verovapaat kaupat, kirjakaupat, lahjatavaraliikkeet ja lähikaupat.
 • Ravintolat ja kahvilat: Matkailijat voivat löytää erilaisia ravintoloita ja kahviloita, joissa he voivat syödä aterian tai nauttia kuuman juoman.
 • Aulatilat: Bacha Khanin kansainvälinen lentoasema tarjoaa sekä kotimaisille että kansainvälisille matkustajille mukavat oleskelutilat, jotka tarjoavat rentouttavan ilmapiirin ja mukavuuksia, kuten Wi-Fi-yhteyden, televisioruudut ja mukavat istuimet.
 • Pankkiautomaatit ja valuutta. Vaihto: Terminaalirakennuksessa on useita pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä matkustajien avuksi.
 • Autonvuokrauspalvelut: Matkustajat voivat helposti vuokrata auton hyvämaineisista autovuokraamoista, jotka sijaitsevat lentoaseman tiloissa.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun, mikä varmistaa mukavuuden henkilöautoilla matkustaville tai niille, jotka noudetaan/noudetaan.
 • Lääkintäpalvelut: Lääketieteellisissä hätätilanteissa lentoasema tarjoaa lääkintäkeskuksen, jossa on koulutettu henkilökunta auttaakseen matkustajia.

Palvelut:

 • Lennon tiedot: Matkustajat voivat pysyä ajan tasalla. reaaliaikaiset lentotiedot näyttöruuduilla, jotka on sijoitettu strategisesti kaikkialle lentokentälle.
 • Matkalaukkujen käsittely: Lentokentällä on oma henkilökunta, joka vastaa matkatavaroiden tehokkaasta käsittelystä ja toimittamisesta.
 • Turvallisuus: Matkustajien ja heidän omaisuutensa turvallisuuden varmistamiseksi Bacha Khanin kansainvälinen lentoasema on ottanut käyttöön kattavan turvajärjestelmän, jossa on tiukat turvatarkastusmenettelyt.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos kadonneet tai kadonneet tavarat ovat kadonneet tai kadonneet, matkustajat voivat vierailla Lost and Found -tiskiltä ilmoittaa ja noutaa omaisuutensa.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko terminaalirakennuksessa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä lentokentällä ollessaan.
 • Kuljetuspalvelut: Lentokentällä on useita kuljetusvaihtoehtoja, kuten taksit, kuljetuspalvelut ja sovelluspohjaiset kyytipalvelut, jotka helpottavat pääsyä lentokentälle ja sieltä pois.

Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Bacha Khanin kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Bacha Khanin kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, PEW, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Bacha Khanin kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Bacha Khanin kansainvälinen lentokenttä ja King Abdulaziz International Airport (JED) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 5h 30m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Bacha Khanin kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 9 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Bacha Khanin kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Pakistan International Airlines, Airblue, Serene Air, Air Arabia, Air Arabia Jorda

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Peshawar?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Peshawar, suosivat usein Bacha Khanin kansainvälinen lentokenttä (PEW)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Peshawarin läheisyydessä?

Peshawar läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella