Jatkuva lento kohteesta Avram Iancu Clujin kansainvälinen lentoasema (CLJ)

Matkusta 50 paikkoihin 8 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Avram Iancu Clujin kansainvälinen lentoasema

Tiedot koskien Avram Iancu Clujin kansainvälinen lentoasema

Lentokentän nimi Avram Iancu Clujin kansainvälinen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi CLJ
Kaupunki Cluj-Napoca
Maa Romania (RO)
Täysi sijainti Avram Iancu Clujin kansainvälinen lentoasema
Leveysaste 46.782063
Pituusaste 23.687014
Verkkosivusto Airportcluj.ro
Näytä kartalla Google maps
Avram Iancu Clujin kansainvälinen lentoasema
Avram Iancu Clujin kansainvälinen lentoasema
Avram Iancu Clujin kansainvälinen lentoasema
Avram Iancu Clujin kansainvälinen lentoasema
Avram Iancu Clujin kansainvälinen lentoasema
Avram Iancu Clujin kansainvälinen lentoasema

Avram Iancu Clujin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Avram Iancu Clujin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Cluj-Napocan kaupungissa, Romaniassa, on moderni ja hyvin varusteltu lentokenttä, joka tarjoaa valikoiman palveluita. ja palvelut, jotka takaavat matkustajille mukavan ja nautinnollisen matkakokemuksen.

Palvelut

  • Terminaalirakennus: Lentokentällä on tilava ja moderni terminaalirakennus, jossa on kaikki tarvittavat tilat sujuva matkakokemus. Terminaalissa on mukavat oleskelutilat, kaupat, ravintolat ja verovapaat myymälät.
  • Matkalaukkupalvelut: Avram Iancu Cluj International Airport tarjoaa matkatavarapalveluita matkustajien matkatavaroiden turvallisen ja tehokkaan käsittelyn varmistamiseksi. Matkustajat voivat löytää matkatavaroiden noutoalueet, matkatavarasäilytyksen ja löytötavarat terminaalirakennuksesta.
  • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen pysäköintiin. Pysäköintialue on turvallinen ja hyvin hoidettu, mikä tarjoaa matkustajille mielenrauhan heidän matkansa aikana.
  • Vammaiset palvelut: Avram Iancu Clujin kansainvälinen lentoasema on sitoutunut tarjoamaan esteettömyyden vammaisille matkustajille. Terminaalirakennus on varustettu rampeilla, hisseillä ja vammaisille tarkoitetuilla pysäköintipaikoilla.
  • Business Lounge: Matkustajat, jotka etsivät hiljaista ja mukavaa työskentely- tai rentoutumistilaa, pääsevät lentokentän business-loungeen. Lounge tarjoaa mukavuuksia, kuten ilmaisen Wi-Fi:n, virvokkeita ja mukavat istuimet.

Palvelut

  • Lennon tiedot: Lentokenttä tarjoaa ajantasaiset tiedot lentotiedot digitaalisten näyttöjen kautta, jotka sijaitsevat terminaalirakennuksessa. Matkustajat voivat helposti saada tietoja saapumisista, lähdöistä ja mahdollisista viivästyksistä tai peruutuksista.
  • Kuljetus: Avram Iancu Clujin kansainvälinen lentoasema tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja lentokentälle ja takaisin. Matkustajat voivat valita takseista, yksityisautopalveluista, julkisista linja-autoista tai vuokra-autoista päästäkseen haluamaansa määränpäähänsä.
  • Ostos- ja ruokailumahdollisuudet: Lentokentällä on useita kauppoja, kuten tax-free-myymälöitä, joissa matkustajat voivat selata ja ostaa erilaisia tuotteita, kuten kosmetiikkaa, elektroniikkaa, matkamuistoja ja paljon muuta. Lisäksi on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokia ja juomia.
  • Valuutanvaihto: Matkustajat voivat helposti vaihtaa valuuttaa lentoaseman valuutanvaihtopisteissä. Tämä palvelu varmistaa, että matkustajat voivat käyttää paikallista valuuttaa välittömiin tarpeisiinsa saapuessaan tai lähtiessään.
  • Wi-Fi: Avram Iancu Clujin kansainvälinen lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalirakennuksessa, jolloin matkustajat voivat jäädä majoittumaan. olla yhteydessä ja selata Internetiä ollessaan lentokentällä.

Avram Iancu Clujin kansainvälinen lentoasema pyrkii tarjoamaan kaikille matkustajille saumattoman matkakokemuksen moderneilla mukavuuksillaan ja palveluillaan. Viihtyisistä istuinalueista ja ruokailumahdollisuuksista tehokkaisiin matkatavarapalveluihin ja lentotietoihin lentoasema varmistaa, että matkustajilla on kaikki tarvitsemansa sujuvaa matkaa varten.


Avram Iancu Clujin kansainvälinen lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Avram Iancu Clujin kansainvälinen lentoasema?

Ilmailualalla Avram Iancu Clujin kansainvälinen lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, CLJ, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Avram Iancu Clujin kansainvälinen lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Avram Iancu Clujin kansainvälinen lentoasema ja Abu Dhabi International Airport (AUH) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 5h 20m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Avram Iancu Clujin kansainvälinen lentoasema?

Yhteensä 8 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Avram Iancu Clujin kansainvälinen lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Wizz Air, TAROM, Lufthansa, Ryanair, Turkish Airline

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Cluj-Napoca?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Cluj-Napoca, suosivat usein Avram Iancu Clujin kansainvälinen lentoasema (CLJ)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Cluj-Napocain läheisyydessä?

Cluj-Napoca läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella