Suora lento kohteesta Aurillac – Tronquièresin lentoasema (AUR)

Tutustu 1 paikkaan 1 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Aurillac – Tronquièresin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ORY Pariisi

3 lentoja päivässä

1h 25m Näytä hinta

Tiedot koskien Aurillac – Tronquièresin lentoasema

Lentokentän nimi Aurillac – Tronquièresin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi AUR
Kaupunki Aurillac
Maa France (FR)
Täysi sijainti Aurillac – Tronquièresin lentoasema
Leveysaste 44.897781
Pituusaste 2.420698
Näytä kartalla Google maps

Aurillac? Tronquièresin lentokentän tilat ja palvelut

The Aurillac? Tronquièresin lentokenttä on pieni alueellinen lentokenttä, joka sijaitsee Auvergne-Rhône-Alpesin alueella Ranskassa. Kokostaan huolimatta lentoasema tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat sujuvan ja mukavan kokemuksen matkustajille.

Terminaalitilat

 • Odotuslounge: Lentokentällä on tilava ja viihtyisä odotustila, jossa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoaan.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on useita ruokailuvaihtoehtoja, joissa on tarjolla erilaisia välipaloja, aterioita ja juomia.
 • Kaupat: matkustajat voivat selata valikoimaa verovapaita liikkeitä, putiikkeja ja lähikauppoja ostaakseen viime hetken lahjoja, matkamuistoja tai matkatarvikkeita.
 • Pankkiautomaatti ja valuutanvaihto: siellä on pankkiautomaatti. käytettävissä käteisen nostoon sekä valuutanvaihtopalveluihin kansainvälisille matkailijoille.
 • Wi-Fi: Matkustajat voivat nauttia ilmaisesta Wi-Fi:stä koko terminaalissa, jolloin he voivat pysyä yhteydessä lentokentällä ollessaan.
 • Tiedotiski: Henkilökunnalla varustettu neuvontapiste on käytettävissä matkustajia auttamaan kaikissa heillä mahdollisesti olevissa tiedusteluissa tai huolenaiheissa.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos tavaroita katoaa tai sijoitetaan kadonneen tai kadonneen löydetty osasto on käytettävissä auttamaan matkustajia tavaroiden noutamisessa.

Maaliikenne

 • Taksit: Taksit ovat helposti saatavilla terminaalin ulkopuolella matkustajien kuljettamiseksi heidän haluttuihin kohteisiin.
 • Autonvuokraus: Useilla autovuokraamoilla on tiskiä lentokentällä, joten matkustajat voivat helposti vuokrata ajoneuvon Aurillacissa oleskelua varten.
 • Shuttle-palvelut: Jotkut hotellit ja lomakeskukset alueella alue tarjoaa asiakkailleen kuljetuspalvelun lentokentälle ja takaisin.
 • Julkinen liikenne: Lentokentän lähellä on bussi- ja junapalvelut, jotka tarjoavat käteviä kuljetusvaihtoehtoja matkustajille.

Erityisapu

 • Vammaisten tilat: Lentokentällä on tilat liikuntarajoitteisten tai vammaisten matkustajien majoittamiseksi, mukaan lukien esteettömät wc-tilat, rampit ja hissit.
 • Pyörätuolipalvelu: Pyörätuoliapua tarvitsevat matkustajat voivat pyytää sitä etukäteen tai saapuessaan lentokentälle.
 • Erityisruokavaliotarpeet: Ruokailuvaihtoehtoja matkustajille, joilla on erityisruokavaliovaatimuksia, kuten kasvissyöjä tai gluteeniton, on saatavilla pyynnöstä.
 • Lääketieteellinen palvelu: Lääketieteellisiä hätätilanteita varten lentoaseman tiloissa on lääkärikeskus.
 • Lapset ja perhepalvelut: Lentokentällä on vauvanvaihtotilat, nimetty lasten leikkipaikka ja perheystävälliset palvelut takaavat mukavan matkan pienten lasten perheille.

Oletpa sitten liike- tai vapaa-ajanmatkalla, Aurillac? Tronquières Airport on sitoutunut tarjoamaan miellyttävän ja kätevän matkakokemuksen. Monipuolisten tilojen ja palveluiden ansiosta matkustajat voivat nauttia vaivattomasta matkasta alusta loppuun.


Aurillac – Tronquièresin lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Aurillac – Tronquièresin lentoasema?

Ilmailualalla Aurillac – Tronquièresin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, AUR, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Aurillac – Tronquièresin lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen , ja sen arvioitu kesto on lennettäessä koneella .

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Aurillac – Tronquièresin lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Aurillac – Tronquièresin lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Air Franc tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Aurillac kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Aurillac – Tronquièresin lentoasema (AUR) on matkustajien suosiossa kaupungista Aurillac sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Aurillac sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella