Lennot lähtevät kohteesta Augusto Severon kansainvälinen lentoasema (NAT)

Matkusta 20 paikkoihin 4 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Augusto Severon kansainvälinen lentoasema

Olennaiset tiedot koskien Augusto Severon kansainvälinen lentoasema

Lentokentän nimi Augusto Severon kansainvälinen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi NAT
Kaupunki Natal
Maa Brazil (BR)
Täysi sijainti Augusto Severon kansainvälinen lentoasema
Leveysaste -5.764408
Pituusaste -35.372468
Verkkosivusto Infraero.com.br
Näytä kartalla Google maps
Augusto Severon kansainvälinen lentoasema
Augusto Severon kansainvälinen lentoasema
Augusto Severon kansainvälinen lentoasema
Augusto Severon kansainvälinen lentoasema
Augusto Severon kansainvälinen lentoasema
Augusto Severon kansainvälinen lentoasema

Augusto Severon kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Augusto Severon kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Natal Airport tai São Gonçalo do Amarante Airport, on moderni lentoasema, joka sijaitsee Greater Natalin alueella Rio Grande do Norten osavaltio Brasiliassa. Se on tärkeä liikenteen solmukohta sekä kotimaisille että kansainvälisille lennoille, ja se tarjoaa lukuisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat kätevän ja mukavan kokemuksen sen ovien läpi kulkeville matkustajille.

Matkustajapalvelut

 • Tietopisteet: Lentokentällä on useita neuvontapisteitä, joista matkustajat voivat saada apua lentokentän navigoinnissa, lentotiedoissa ja muissa tiedusteluissa.
 • Ilmainen Wi-Fi: Matkustajat voivat pitää yhteyttä ilmaisella langattomalla internetyhteydellä lentokentän terminaaleissa.
 • Löydetyt ja kadonneet: Matkustajille on varattu toimisto, jossa he voivat ilmoittaa kadonneista tavaroista tai etsiä niitä..

Ostokset ja ruokailut

 • Vähittäiskaupat: Useat kaupat tarjoavat kaikkea matkamuistoista muotiin, kirjoihin ja elektroniikkaan, palvelee viime hetken lahjaostoksia ja matkatarpeita.
 • Duty-Free: Kansainväliset matkustajat voivat hyödyntää verovapaita ostoksia valikoimalla paikallisia veroja vapaita tuotteita.
 • Ruoka ja juoma: Lentokentällä on erilaisia ruokapaikkoja kahviloista ja pikaruoasta ruokailuravintoloihin, jotka tarjoavat sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia.

Kuljetus ja pysäköinti

 • Taksipalvelut: Viralliset taksipalvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, mikä helpottaa matkustamista lentokentälle ja takaisin.
 • Autonvuokraus: Useilla autovuokraamoilla on lentoasemalla tiskiä, jotka tarjoavat matkustajille vapauden tutustua alueeseen oman aikataulunsa mukaan.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on turvallinen pysäköintialue, jossa on runsaasti tilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiselle pysäköinnille.

Lisäpalvelut

 • Pankkipalvelut: Pankkiautomaatit, valuutanvaihtopalvelut ja pankkitiskit ovat matkustajien käytettävissä kaikkia rahoitustapahtumia varten.
 • Aulatilat: VIP-lounget tarjoavat hiljaisen ja mukavan oleskelun. tilaa rentoutumiseen tai työskentelyyn ennen lentoja.
 • Lääkintäpalvelut: Lääkärikeskus on varustettu hätä- ja perusterveydenhuollon tarjoamiseksi tarpeessa oleville matkustajille.

Esteettömyys

 • Pyörätuolipalvelut: Pyörätuolipalvelu ja muut esteettömyyspalvelut ovat saatavilla liikuntarajoitteisille matkustajille.
 • Hissit ja Rampit: Lentokentän suunnittelu mahdollistaa helpon liikkumisen kaikille matkustajille, sillä hissit ja rampit on sijoitettu strategisesti laitoksen ympärille.
 • Mukautetut wc:t: WC:t on suunniteltu siten, että niihin pääsee vammaiset henkilöt.

Turvallisuus ja maahanmuutto

 • Turvatarkastus: Huippuluokan turvatoimet varmistavat matkustajien turvallisuuden perusteellisilla mutta nopeilla tarkastusprosesseilla.
 • Tulli ja rajavartio: Selkeät opasteet ja henkilökunnan apu ohjaavat kansainväliset matkustajat tehokkaasti tulli- ja maahanmuuttotarkastuspisteiden läpi.

Augusto Severon kansainvälinen lentoasema jatkaa tilojen ja palveluiden päivittämistä ja laajentamista pysyäkseen lentomatkustuksen kasvavien vaatimusten tasalla ja varmistaa, että jokaisella matkustajalla on sujuva ja miellyttävä kokemus matkansa kaikissa vaiheissa.

article>

Augusto Severon kansainvälinen lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Augusto Severon kansainvälinen lentoasema?

Ilmailualalla Augusto Severon kansainvälinen lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, NAT, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Augusto Severon kansainvälinen lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Augusto Severon kansainvälinen lentoasema ja Lisbon Portela Airport (LIS) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 7h 10m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Augusto Severon kansainvälinen lentoasema?

Yhteensä 4 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Augusto Severon kansainvälinen lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: LATAM Airlines, Gol, Azul, TAP Portuga

Natal kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Augusto Severon kansainvälinen lentoasema (NAT) on matkustajien suosiossa kaupungista Natal sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Natal sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella