Suora lento kohteesta Augusto C. Sandinon kansainvälinen lentoasema (MGA)

Matkusta 8 paikkoihin 9 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Augusto C. Sandinon kansainvälinen lentoasema

Tiedot koskien Augusto C. Sandinon kansainvälinen lentoasema

Lentokentän nimi Augusto C. Sandinon kansainvälinen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi MGA
Kaupunki Managua
Maa Nicaragua (NI)
Täysi sijainti Augusto C. Sandinon kansainvälinen lentoasema
Leveysaste 12.141667
Pituusaste -86.168333
Verkkosivusto Eaai.com.ni
Näytä kartalla Google maps

Augusto C. Sandinon kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Augusto C. Sandinon kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee Managuassa, Nicaraguassa, on maan suurin ja vilkkain lentokenttä. Se toimii tärkeänä solmukohtana sekä kotimaisille että kansainvälisille lennoille, ja sinne mahtuu miljoonia matkustajia vuosittain. Lentokenttä tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat vierailijoilleen mukavan ja mukavan matkakokemuksen.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on hyvin suunniteltu ja moderni terminaalirakennus, joka on varustettu kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla.
 • Vähittäiskaupat ja verovapaat kaupat: Matkustajat voivat nauttia ostosterapiasta erilaisissa vähittäis- ja verovapaissa liikkeissä, jotka tarjoavat monipuolisen valikoiman tuotteita, kuten paikallisia käsitöitä, muoti, elektroniikka ja paljon muuta.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokia ja juomia eri makujen ja mieltymysten mukaan.
 • Pankkitoiminta ja valuutanvaihto: Lentoasema tarjoaa pankkipalveluita, kuten pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä, auttaakseen matkustajia heidän taloudellisissa tarpeissaan.
 • Autonvuokraus: Matkustajat voivat helposti vuokrata auton yhdeltä lentoaseman alueella sijaitsevista autovuokraamoista, jotka tarjoavat kätevän kulkuvälineen kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustumiseen.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi-yhteys on käytettävissä koko terminaalirakennuksessa, jolloin matkustajat voivat pysyä yhteydessä läheisiinsä tai päästä töihin odotusaikansa aikana.
 • Aulatilat: Matkustajille, jotka etsivät ylellisyyttä. ja mukava kokemus, lentoasema tarjoaa oleskelutiloja, joissa on mukavat istuimet, virvokkeita ja muita mukavuuksia, jotka auttavat rentoutumaan ennen lentoa.

Palvelut

 • Lento Tiedot: Lentoasema tarjoaa ajantasaiset lentotiedot, joiden avulla matkustajat voivat helposti seurata lentonsa tilaa, porttitietoja ja mahdollisia muutoksia tai viivästyksiä.
 • Lääkintäpalvelut: hätätilanteissa tai sairaanhoidon yhteydessä. apua, lentoasemalla on lääkintähenkilöstö valmiina antamaan välitöntä hoitoa ja tukea.
 • Erityistapu: Matkustajat, joilla on liikuntarajoitteisia tai muita erityistarpeita, voivat käyttää erityispalveluita, kuten pyörätuoliapua ja etuoikeuslennolle pääsyä, mikä varmistaa vaivan -ilmainen matkakokemus.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentoasema tarjoaa matkatavarapalveluita, kuten matkatavaroiden käärimistä, vaunuja ja kadonneiden ja löytötavaroiden apua, mikä varmistaa matkustajien tavaroiden turvallisuuden ja mukavuuden.
 • Kuljetus.: Terminaalirakennuksen ulkopuolella on helposti saatavilla erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, kuten takseja ja kuljetuspalveluja matkustajien kuljettamiseksi heidän haluttuihin kohteisiin.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa matkustajille, jotka haluavat ajaa lentokentälle, jolloin he voivat pysäköidä ajoneuvonsa turvallisesti matkansa aikana.
 • Tulli ja maahanmuutto: Lentoasema helpottaa tulli- ja maahanmuuttoprosessia sujuvasti ja varmistaa tehokkaat saapumis- ja poistumismenettelyt sekä saapuville että lähteville matkustajille.

Hyvin hoidettujen tilojensa ja laajan palveluvalikoimansa ansiosta Augusto C. Sandinon kansainvälinen lentoasema pyrkii tarjoamaan matkustajille mukavan ja tehokkaan matkakokemuksen, mikä tekee siitä portin kauniiseen Nicaraguaan.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Augusto C. Sandinon kansainvälinen lentoasema?

Ilmailualalla Augusto C. Sandinon kansainvälinen lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, MGA, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Augusto C. Sandinon kansainvälinen lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen George Bush Intercontinental Airport (IAH), ja sen arvioitu kesto on 3h 26m lennettäessä koneella Boeing 737-800 Passenger.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Augusto C. Sandinon kansainvälinen lentoasema?

Yhteensä 9 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Augusto C. Sandinon kansainvälinen lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: TACA, La Costeña, Aeromexico, Copa Airlines, American Airline

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Managua?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Managua, suosivat usein Augusto C. Sandinon kansainvälinen lentoasema (MGA)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Managua sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella