Edulliset lennot kohteesta Augusta State Airport (AUG)

Suoria lentoja kohteeseen 1 tarjoaa 1 lentoyhtiötä.

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Augusta State Airport

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
BOS Boston

3 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta

Tiedot koskien Augusta State Airport

Lentokentän nimi Augusta State Airport
Lentokentän (IATA) koodi AUG
Kaupunki Augusta
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Augusta State Airport
Leveysaste 44.320121
Pituusaste -69.797796
Verkkosivusto Augustaairport.org
Näytä kartalla Google maps

Augustan osavaltion lentokentän tilat ja palvelut

Yhdysvaltain Mainen osavaltion pääkaupungissa Augustassa sijaitseva Augusta State Airport on julkinen lentokenttä, joka tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita matkustajiensa mukavuuden takaamiseksi..

Palvelut

  • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni terminaalirakennus, jossa on mukavat oleskelutilat, wc-tilat ja mukavuudet matkustajille.
  • Pysäköinti: Tilava parkkipaikka löytyy sekä lyhyt- että pitkäaikaispysäköinnistä. Matkustajat voivat pysäköidä ajoneuvonsa kätevästi ja turvallisesti matkansa aikana.
  • Autonvuokraus: Useilla autovuokraamoilla on terminaalirakennuksessa tiskit, jotka tarjoavat matkustajille erilaisia vaihtoehtoja vuokrata ajoneuvo kuljetustarpeisiinsa.
  • Ravintolat ja kaupat: Lentokentällä on erilaisia ruokailumahdollisuuksia ja vähittäiskauppoja, joiden avulla matkustajat voivat nauttia aterian tai ostaa tarvikkeita odottaessaan lentoaan.
  • Wi-Fi-yhteys: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä kaikkialla lentokentällä, minkä ansiosta matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä Augusta Staten lentoasemalla ollessaan.

Palvelut

  • Lento Tiedotus: Tietolaskurit ja digitaaliset näytöt on sijoitettu strategisesti terminaalirakennukseen, ja ne tarjoavat ajantasaiset tiedot lennoista, saapuvista ja lähdöistä.
  • Turvallisuus: Lentoasema asettaa matkustajien turvallisuuden etusijalle ja turvatoimet ovat käytössä. varmistaa turvallisen matkustusympäristön, mukaan lukien tehokkaan matkatavaroiden tarkastuksen ja valppaan henkilöstön.
  • Matkalaukkuapu: Matkustajat löytävät matkatavarakärryt, jotka auttavat kuljettamaan matkatavaransa kätevästi lentoaseman tiloissa.
  • Kuljetus: Lentokentältä on saatavilla useita kuljetusvaihtoehtoja, mukaan lukien taksipalvelut, bussit ja julkinen liikenne.
  • Löydetyt ja kadonneet: Lentokentällä on oma kadonneen ja löydetyn osasto, joka auttaa matkustajia kadonneiden asioiden palauttamisessa. tavarat Augusta State Airport -lentokentällä ollessaan.

Kattavilla tiloillaan ja palveluillaan Augusta State Airport pyrkii tarjoamaan miellyttävän ja vaivattoman kokemuksen kaikille sen porttien kautta kulkeville matkustajille. Olipa kyseessä matkustus-, ruokailu- tai kuljetustarpeet, lentoasema pyrkii vastaamaan matkustajien tarpeisiin ja tekemään matkasta mahdollisimman saumattoman.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Augusta State Airport?

Ilmailualalla Augusta State Airport tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, AUG, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Augusta State Airport?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Augusta State Airport ja välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen .

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Augusta State Airport kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Augusta State Airport lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Cape Ai tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Augusta kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Augustan alueellinen lentokenttä (AGS) on matkustajien suosiossa kaupungista Augusta sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Augustain läheisyydessä?

Augusta läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella