Suora lento kohteesta Aucklandin lentoasema (AKL)

Non-stop-lentoja 57 kohteeseen 23 eri lentoyhtiöllä

Olennaiset tiedot koskien Aucklandin lentoasema

Lentokentän nimi Aucklandin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi AKL
Kaupunki Mangere
Maa New-Zealand (NZ)
Täysi sijainti Aucklandin lentoasema
Leveysaste -36.999261
Pituusaste 174.787905
Verkkosivusto Aucklandairport.co.nz
Näytä kartalla Google maps
Aucklandin lentoasema
Aucklandin lentoasema
Aucklandin lentoasema
Aucklandin lentoasema
Aucklandin lentoasema
Aucklandin lentoasema

Aucklandin lentoasema

Aucklandin lentokentän tilat ja palvelut

Mangeressa sijaitseva Aucklandin lentoasema on tärkein kansainvälinen portti Uuteen-Seelantiin. Se palvelee miljoonia matkustajia vuosittain tarjoten laajan valikoiman tiloja ja palveluita miellyttävän ja tehokkaan matkakokemuksen varmistamiseksi. Tässä on esimakua siitä, mitä voit odottaa Aucklandin lentokentällä:

Terminaalit

Aucklandin lentokentällä on kaksi pääterminaalia: kansainvälinen terminaali ja kotimaan terminaali. Kansainvälinen terminaali palvelee kansainvälisiä lentoja, kun taas kotimaan terminaali hoitaa kotimaan lennot. Molemmat terminaalit on hyvin varustettu moderneilla mukavuuksilla ja suunniteltu vastaamaan matkailijoiden tarpeita.

Vähittäiskauppa ja ruokailu

Matkailijat voivat nauttia upeasta ostos- ja ruokailukokemuksesta Aucklandin lentokentällä. Terminaaleissa on erilaisia vähittäiskauppoja luksusbrändeistä paikallisiin putiikkeihin, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, kuten muotia, elektroniikkaa ja matkamuistoja. Lisäksi on lukuisia kahviloita, ravintoloita ja baareja, joissa matkustajat voivat napata nopean välipalan tai nauttia herkullisen aterian ennen lentoaan tai sen jälkeen.

Loungeet

Aucklandin lentokentällä on useita loungeja. jotka tarjoavat mukavan ja eksklusiivisen tilan matkustajille rentoutua ja rauhoittua. Nämä oleskelutilat tarjoavat mukavuuksia, kuten ilmaisia ruokia ja juomia, Wi-Fi-yhteyden, suihkut ja bisnespalvelut. Matkustajat pääsevät näihin loungeihin joko lentoyhtiöiden kanta-asiakasohjelmien kautta tai ostamalla loungepassin.

Wi-Fi ja yhteydet

Yhteyden pysyminen on välttämätöntä matkoilla, ja Aucklandin lentoasema ymmärtää tämän. Lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden kaikissa terminaaleissa, jolloin matkustajat voivat selata Internetiä, tarkistaa sähköpostinsa tai olla yhteydessä läheisiisi odotuksensa aikana. Saatavilla on myös latausasemia, joilla varmistetaan, että laitteesi ovat täysin latautuneet ennen lentoa.

Kuljetus

Aucklandin lentoasema tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja lentokentälle ja takaisin. Molemmissa terminaaleissa on lukuisia autonvuokrausyrityksiä, jotka tarjoavat matkustajille oman ajoneuvon käyttömukavuuden. Taksi- ja kyytipalvelut ovat helposti saatavilla, mikä tarjoaa kätevän ovelta ovelle -kuljetusratkaisun. Lisäksi lentokentän ja Aucklandin eri kohteiden välillä liikennöi useita bussi- ja kuljetuspalveluja.

Erityistapu

Aucklandin lentoasema pyrkii tuomaan matkustamisen kaikkien matkustajien ulottuville. Lentokenttä tarjoaa erilaisia palveluita vammaisille ja erityistarpeita omaaville matkustajille. Näihin palveluihin kuuluvat esteettömät wc-tilat, pyörätuoliapu, erilliset pysäköintipaikat ja tarvittaessa erikoisvarusteet.

Matkailutiedot

Matkailijat voivat löytää tarvitsemansa tiedot helposti strategisesti sijoitettujen tietopisteiden kautta. terminaalit. Ystävällinen lentokenttähenkilökunta on valmis auttamaan kaikissa lentoihin, matkatavaroihin, lentokentän palveluihin tai kuljetusvaihtoehtoihin liittyvissä kysymyksissä.

Aucklandin lentoasema tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita, jotka vastaavat matkailijoiden erilaisiin tarpeisiin. Aucklandin lentoasema pyrkii tarjoamaan saumattoman ja nautinnollisen matkakokemuksen kaikille matkustajille moderneista terminaaleista ja laajasta valikoimasta vähittäiskauppa- ja ruokailuvaihtoehtoja käteviin kuljetusratkaisuihin ja erikoisapupalveluihin.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Aucklandin lentoasema?

Ilmailualalla Aucklandin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, AKL, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Aucklandin lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Aucklandin lentoasema ja Dubai International Airport (DXB) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 17h 10m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Aucklandin lentoasema?

Yhteensä 23 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Aucklandin lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Air New Zealand, Jetstar, Air Chathams, Qantas, LATAM Airline

Mangere kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Aucklandin lentoasema (AKL) on matkustajien suosiossa kaupungista Mangere sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Mangere sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu: Aucklandin lentoasema (AKL)

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella