Jatkuva lento kohteesta Asturian lentokenttä (OVD)

Jatkuvat lennot 27 kohteeseen 6 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäinen lähtöaikataulu Asturian lentokenttä

Olennaiset tiedot koskien Asturian lentokenttä

Lentokentän nimi Asturian lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi OVD
Kaupunki Asturias
Maa Spain (ES)
Täysi sijainti Asturian lentokenttä
Leveysaste 43.561015
Pituusaste -6.035068
Verkkosivusto Aena.es
Näytä kartalla Google maps

Asturiasin lentoaseman tilat ja palvelut

Asturiasin lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Asturias Airport - Santiago del Monte, on kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee Asturian alueella Pohjois-Espanjassa. Lentokenttä palvelee Avilesin, Gijonin ja Oviedon kaupunkeja ja tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita varmistaakseen matkustajille mukavan ja mukavan matkakokemuksen.

Terminaalit

 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokentällä on useita paikallisia ja kansainvälisiä tuotteita myyviä kauppoja ja verovapaita myyntipisteitä. Matkustajat voivat nauttia erilaisista ravintoloista, kahviloista ja baareista, jotka tarjoavat sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia.
 • Wi-Fi: Asturiasin lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n koko terminaalirakennuksessa, mikä mahdollistaa matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä ollessaan lentokentällä.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Terminaalissa on useita pankkiautomaatteja, jotka tarjoavat kätevän käteisen. Lisäksi valuutanvaihtopalvelut ovat saatavilla matkustajille, jotka joutuvat muuttamaan valuutansa.
 • Aulatilat: Lentokentällä on viihtyisiä oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua tai käydä töissä ennen lentoa. Pääsy loungeihin voi olla liikematkustajien ja ensiluokkaisten matkustajien saatavilla sekä kanta-asiakasohjelmien ja lounge-jäsenyyksien kautta.
 • Tiedotiskit: Henkilökuntaneuvontapisteitä on kaikkialla lentoasemalla auttaa matkustajia kaikissa heillä olevissa tiedusteluissa, mukaan lukien lentotiedot, reittiohjeet ja yleinen tuki.

Kuljetus ja pysäköinti

 • Autonvuokraus: Useat autovuokraamot toimivat lentoasemalta, joten matkustajien on kätevää vuokrata ajoneuvo ja tutustua alueeseen omaan tahtiinsa.
 • Taksit: Taksit ovat helposti saatavilla Asturiasin lentokentällä, mikä tarjoaa kätevän tavan päästä lopulliseen määränpäähän. Taksiasemat sijaitsevat aivan terminaalirakennuksen ulkopuolella.
 • Julkinen liikenne: Useat bussiyhteydet yhdistävät lentokentän lähikaupunkeihin, mikä tarjoaa edullisen ja tehokkaan tavan matkustaa lentokentälle ja takaisin lentokentälle.
 • Pysäköinti: Lentokenttä tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintivaihtoehtoja, jolloin matkustajat voivat jättää ajoneuvonsa turvallisesti matkan aikana.

Erityistapu

 • Esteettömyys: Asturiasin lentoasemalla on tilat liikuntarajoitteisten matkustajien majoittamiseksi. Hissit, rampit ja esteettömät wc:t ovat käytettävissä koko terminaalirakennuksessa.
 • Erityispalvelut: Erityistä apua tarvitsevat tai vammaiset matkustajat voivat pyytää lisätukea lentoaseman henkilökunnalta. Suosittelemme ottamaan yhteyttä lentoyhtiöön tai lentokentälle etukäteen tarvittavan avun järjestämiseksi.

Asturiasin lentoasema varmistaa monipuolisilla mukavuuksillaan ja palveluillaan, että matkustajat saavat miellyttävän kokemuksen saapumishetkestä lähtien. heidän lähtöänsä asti. Tarvitsetpa sitten pikapurtavaa tai tarvitset erityisapua, lentoasema vastaa kaikkien matkustajien tarpeisiin, joten se on kätevä portti kauniille Asturian alueelle.


Asturian lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Asturian lentokenttä?

Koodi OVD on myönnetty Asturian lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Asturian lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Tenerife South Airport (TFS), ja sen arvioitu kesto on 3h 20m lennettäessä koneella Airbus A319.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Asturian lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Asturian lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 6 eri lentoyhtiötä, joista Vueling, Iberia, Volotea, Ryanair, Binter Canaria tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Asturias?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Asturias, suosivat usein Asturian lentokenttä (OVD)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Asturias sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella