Suora lento kohteesta Arba Minchin lentoasema (AMH)

Suoria lentoja kohteeseen 2 tarjoaa 1 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu Arba Minchin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ADD Addis Abeba

1-2 lentoja päivässä

1h 5m Näytä hinta
BCO Jinka

1 lentoja päivässä

0h 35m Näytä hinta

Tiedot koskien Arba Minchin lentoasema

Lentokentän nimi Arba Minchin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi AMH
Kaupunki Arba Minch
Maa Ethiopia (ET)
Täysi sijainti Arba Minchin lentoasema
Leveysaste 6.039389
Pituusaste 37.590453
Näytä kartalla Google maps

Arba Minchin lentokentän tilat ja palvelut

Etiopian eteläosassa sijaitseva Arba Minchin lentoasema on tärkeä liikenteen solmukohta sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille. Lentokenttä tarjoaa monipuolisilla tiloillaan ja palveluillaan matkustajille miellyttävän ja mukavan kokemuksen matkan aikana. Tässä on yleiskatsaus Arba Minchin lentoaseman tärkeimmistä mukavuuksista:

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Arba Minchin lentoasemalla on useita lähtöselvitystiskiä tehokkaaseen käsittelyyn matkustajien lähtöselvitykset ja sujuvan toiminnan varmistaminen.
 • Turvallisuus: Lentoasema ylläpitää korkeaa turvatasoa kaikkien matkustajien turvallisuuden priorisoimiseksi. Koko terminaalissa on käytössä tiukat turvatoimenpiteet.
 • Duty-Free-myymälät: Matkustajat voivat tutustua erilaisiin verovapaisiin liikkeisiin, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten hajuvesiä, kosmetiikkaa, vaatteita, elektroniikkaa ja matkamuistoja.
 • Ravintolat ja kahvilat: Arba Minchin lentokentällä on useita ruokailuvaihtoehtoja, jotka tarjoavat paikallisia ja kansainvälisiä ruokia. Matkustajat voivat nauttia aterian tai napata välipalan ennen lentoa.
 • Aulatilat: Matkustajille, jotka etsivät mukavampaa ja eksklusiivisempaa ympäristöä, Arba Minchin lentoasema tarjoaa VIP-loungeja, joissa on mukavat istuimet, virvokkeita ja Wi-Fi. pääsy.
 • Vähittäiskaupat: Lentokentällä on useita vähittäismyyntipisteitä, joista matkustajat voivat ostaa tärkeitä tuotteita, kuten kirjoja, lehtiä, matkatarvikkeita ja paljon muuta.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: useita Pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopalvelut ovat saatavilla helpottamaan sujuvaa rahaliikennettä sekä kotimaisille että kansainvälisille matkustajille.
 • Informaatiopisteet: Matkailijoiden avuksi informaatiopisteet on sijoitettu strategisesti koko terminaaliin. Nämä pöydät antavat opastusta, apua tiedusteluissa ja tarjoavat yleistä tietoa lennoista ja lentoaseman palveluista.

Matkustajapalvelut

 • Matkustajapalvelut: Arba Minchin lentoasema ylläpitää luotettava matkatavaroiden käsittelyjärjestelmä, joka varmistaa, että matkustajien matkatavarat lastataan ja puretaan tehokkaasti lentokoneesta.
 • Kadonnut ja löydetty: Jos matkatavarat katoavat tai kadonneet, lentoasemalla on käytössään erityishenkilöstö ja menettelyt, jotka helpottavat niiden palauttamista. kadonneista tavaroista.
 • Lääkintäpalvelut: Lääkärin apua tarvitsevat matkustajat voivat löytää lentoasemalta erillisen lääkärikeskuksen. Kokenut lääkintähenkilöstö on käytettävissä vastaamaan matkustajien terveystarpeisiin.
 • Ilmainen Wi-Fi: Arba Minchin lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden, jonka avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä, selata Internetiä ja kommunikoida rakkaiden kanssa. lentokentällä ollessaan.
 • Autonvuokraus: Matkailijoille, jotka haluavat tutustua alueeseen omaan tahtiinsa, autonvuokrauspalvelut ovat saatavilla lentokentällä. Nämä palvelut tarjoavat erilaisia ajoneuvovaihtoehtoja erilaisiin mieltymyksiin ja budjetteihin.
 • Pysäköinti: Arba Minchin lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa, mikä takaa kätevät ja turvalliset pysäköintimahdollisuudet sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun.
 • Palvelut liikuntarajoitteisille: Lentokentällä on tilat vammaisten matkustajien majoittamiseksi, mukaan lukien rampit, hissit ja erilliset wc-tilat.

Arba Minchin lentoasema on sitoutunut tarjoamaan saumattoman lentokentän matkakokemuksen tarjoamalla laajan valikoiman tiloja ja palveluita. Olipa kyse ostoksista, ruokailusta tai avun hakemisesta, lentoasema varmistaa, että kaikkien matkustajien tarpeet täytetään. Huomaavainen henkilökunta ja hyvin hoidetut mukavuudet tekevät Arba Minchin lentokentältä luotettavan ja mukavan portin Etelä-Etiopiassa vieraileville matkailijoille.


Arba Minchin lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Arba Minchin lentoasema?

Ilmailualalla Arba Minchin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, AMH, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Arba Minchin lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Addis Ababa Bole International Airport (ADD), ja sen arvioitu kesto on 1h 5m lennettäessä koneella De Havilland (Bombardier) DHC-8 Dash 8.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Arba Minchin lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Arba Minchin lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Ethiopian Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Arba Minch?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Arba Minch, suosivat usein Arba Minchin lentoasema (AMH)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Arba Minch sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella