Edulliset lennot kohteesta Antonio B. Won Patin kansainvälinen lentokenttä (GUM)

Tutustu 14 paikkaan 11 eri kuljetusyhtiön kanssa

Olennaiset tiedot koskien Antonio B. Won Patin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Antonio B. Won Patin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi GUM
Kaupunki Hagåtña
Maa Guam (GU)
Täysi sijainti Antonio B. Won Patin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 13.483056
Pituusaste 144.795556
Verkkosivusto Guamairport.com
Näytä kartalla Google maps
Antonio B. Won Patin kansainvälinen lentokenttä
Antonio B. Won Patin kansainvälinen lentokenttä
Antonio B. Won Patin kansainvälinen lentokenttä
Antonio B. Won Patin kansainvälinen lentokenttä
Antonio B. Won Patin kansainvälinen lentokenttä
Antonio B. Won Patin kansainvälinen lentokenttä

Antonio B. Won Patin kansainvälinen lentokenttä

Antonio B. Won Patin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

Antonio B. Won Patin kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee Tamuningissa, Guamissa, on moderni ja hyvin varusteltu lentoasema. Lentokenttä, joka toimii porttina kauniilla saarella vieraileville matkailijoille. Lentokenttä pyrkii tarjoamaan kaikille matkustajille saumattoman ja nautinnollisen matkustuskokemuksen monipuolisilla tiloillaan ja palveluillaan.

Palvelut

  • Terminaalirakennus: Lentokentän pääterminaalirakennus toimii erilaisia mukavuuksia, kuten lähtöselvitystiskit, matkatavaroiden noutoalueet ja turvatarkastuspisteet. Se on suunniteltu käsittelemään matkustajavirtaa tehokkaasti koko matkan ajan.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: matkustajat voivat nauttia erilaisista vähittäiskaupan hoitovaihtoehdoista, joissa on useita kauppoja, jotka tarjoavat verovapaita ostoksia, paikallisia matkamuistoja ja kosmetiikkaa., ja enemmän. Lentokentällä on myös useita ravintoloita, kahviloita ja välipalabaareja, jotka palvelevat erilaisia kulinaarisia mieltymyksiä.
  • Aulatilat: Jos etsit eksklusiivisempaa ja mukavampaa kokemusta, lentoasema tarjoaa premium-loungeja, joissa matkustajat voivat rentoutua ja työskennellä., tai nauttia ilmaisia virvokkeita ennen lentoa.
  • Wi-Fi- ja latausasemat: Lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalirakennuksessa pysyäkseen yhteydessä. Lisäksi matkustajat voivat löytää latauspisteitä kätevästi elektronisten laitteidensa lataamista varten.
  • Autonvuokraus: Matkustajat, jotka haluavat tutustua Guamiin omatoimisesti, voivat helposti vuokrata auton arvostetuilta lentoasemalla olevilta autovuokraamilta.

Palvelut

  • Lentotiedot: Lentoasema varmistaa, että matkustajat pääsevät helposti ajantasaisiin lentotietoihin monitorien avulla, jotka on sijoitettu strategisesti koko terminaalirakennukseen.
  • Matkalaukkupalvelut: Omistautunut henkilökunta on käytettävissä auttamaan matkustajia kaikissa matkatavaroihin liittyvissä kysymyksissä. Lentokentällä on myös matkatavarasäilytyspalveluita tarvitseville.
  • Löydetyt ja kadonneet: Jos tavarat ovat kadonneet, lentoasemalla on löydetty-osasto, joka auttaa matkustajia noutamaan tavaransa.
  • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on lääketieteellinen keskus, jossa koulutetut ammattilaiset tarjoavat lääkintäapua hätätilanteissa tai terveyteen liittyvissä ongelmissa.
  • Erityistapu: Lentoasema varmistaa liikuntarajoitteisten tai muiden vammaisten matkustajien saavutettavuuden. tarjoamalla pyörätuoliapua, määrättyjä pysäköintipaikkoja ja esteettömiä wc-tiloja.

Antonio B. Won Patin kansainvälinen lentoasema asettaa etusijalle matkustajiensa mukavuuden ja mukavuuden. Modernien tilojen ja palveluiden ansiosta matkustajat voivat odottaa sujuvaa ja miellyttävää matkaa kulkiessaan tämän Guamin kansainvälisen lentokentän läpi.


Antonio B. Won Patin kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Antonio B. Won Patin kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Antonio B. Won Patin kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, GUM, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Antonio B. Won Patin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Honolulu International Airport (HNL), ja sen arvioitu kesto on 7h 25m lennettäessä koneella Boeing 777-300ER.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Antonio B. Won Patin kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Antonio B. Won Patin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 11 eri lentoyhtiötä, joista United Airlines, Jeju Air, Jin Air, Korean Air, Philippine Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Hagåtña?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Hagåtña, suosivat usein Antonio B. Won Patin kansainvälinen lentokenttä (GUM)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Hagåtña sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella