Lennot lähtevät kohteesta Anqing Tianzhushanin lentokenttä (AQG)

Jatkuvat lennot 16 kohteeseen 8 eri lentoyhtiön kautta

Tiedot koskien Anqing Tianzhushanin lentokenttä

Lentokentän nimi Anqing Tianzhushanin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi AQG
Kaupunki Anqing
Maa China (CN)
Täysi sijainti Anqing Tianzhushanin lentokenttä
Leveysaste 30.583268
Pituusaste 117.051780
Näytä kartalla Google maps

Anqing Tianzhushanin lentokentän tilat ja palvelut

Anqing Tianzhushanin lentoasema, joka sijaitsee Anqingissa, Anhuin maakunnassa, Kiinassa, on alueellinen lentokenttä, joka palvelee sekä kotimaan lentoja että alueen matkustajien tarpeita. Lentokenttä on nimetty läheisen Tianzhu-vuoren mukaan, joka on kuuluisa luonnonkaunis paikka alueella. Laitos on varustettu tarjoamaan erilaisia palveluita mukavan ja mukavan kokemuksen varmistamiseksi matkustajille. Alla on tietoja Anqing Tianzhushanin lentokentän tiloista ja palveluista.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumispalvelut: Terminaali tarjoaa määrä lähtöselvitystiskiä sujuvan ja nopean prosessin takaamiseksi. Siellä on myös itsepalvelukioskeja matkustajille, jotka tekevät lähtöselvityksen mieluummin sähköisesti.
 • Odotuslounget: Matkustajille on mukavat odotustilat, joissa on istumapaikat yksilöille ja ryhmille.
 • Ostokset ja ruokailut: Lähtevien ja saapuvien matkustajien tarpeisiin on saatavilla valikoima kauppoja ja ravintoloita, jotka tarjoavat paikallisia ja kansainvälisiä tuotteita ja ruokia.
 • Tietopisteet: Neuvontapisteissä on asiantuntevaa henkilökuntaa, joka voi auttaa lentotiedusteluissa, reittiohjeissa ja muissa lentoaseman palveluissa.

Matkustajapalvelut

 • Matkalaukkupalvelut: Lentoasema tarjoaa matkatavaravaunuja, pakkauspalveluita ja kadonneita tavaroita, jotka ovat saattaneet kadota lentokentällä.
 • Palvelut vammaisille matkustajille: Vanhuksille ja liikuntarajoitteisille tarjotaan pääsy pyörätuolilla ja apua.
 • Lääkintäpalvelut: Ensiapu- ja ensiapupalvelut ovat saatavilla. odottamattoman terveysongelman sattuessa.

Kuljetus ja pysäköinti

 • Taksipalvelut: Taksiasema löytyy terminaali, josta pääsee kätevästi kaupunkiin ja ympäröiville alueille.
 • Pysäköinti: Anqing Tianzhushanin lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä vaihtoehtoja lyhyt- ja pitkäaikaiseen oleskeluun.
 • Julkinen liikenne: Lentokentälle liikennöivät paikalliset linja-autot, joten sieltä pääsee helposti keskustaan ja muihin kohteisiin.

Yritys- ja VIP-palvelut

 • VIP-lounget: Matkailijoille, jotka etsivät eksklusiivisempaa kokemusta, VIP-loungepalvelut tarjoavat hiljaisen ja mukavan alueen rentoutumiseen, työskentelyyn tai ruokailuun ennen heidän lentonsa.
 • Business Center: Liikematkailijat voivat hyödyntää toimiston mukavuuksia ja kokoustiloja jatkaakseen työskentelyä keskeytyksettä matkansa aikana.

Lisäpalvelut

 • Wi-Fi-yhteys: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä kaikkialla lentokentällä, jotta matkustajat voivat pysyä yhteydessä henkilökohtaisiin tai ammatillisiin verkkoihinsa.
 • Matkatavarasäilytys: Niille, jotka tarvitsevat säilytystilaa laukuilleen, tarjotaan turvallisia matkatavarasäilytyspalveluita.
 • Rukoushuone: omistettu tila rukoille ja reflektio on käytettävissä matkustajien uskonnollisten tarpeiden huomioon ottamiseksi.

Anqing Tianzhushanin lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Anqing Tianzhushanin lentokenttä?

Ilmailualalla Anqing Tianzhushanin lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, AQG, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Anqing Tianzhushanin lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Kunming Changshui International Airport (KMG), ja sen arvioitu kesto on 2h 55m lennettäessä koneella A320neo.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Anqing Tianzhushanin lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Anqing Tianzhushanin lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 8 eri lentoyhtiötä, joista Tianjin Airlines, Okay Airways, China Eastern Airlines, Hainan Airlines, Lucky Ai tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Anqing kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Anqing Tianzhushanin lentokenttä (AQG) on matkustajien suosiossa kaupungista Anqing sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Anqing sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella