Lennot lähtevät kohteesta Aniakin lentokenttä (ANI)

Matkusta 2 paikkoihin 1 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Aniakin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ANC Ankkuri

1 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta
KSM Pyhän Marian

1 lentoja päivässä

0h 45m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Aniakin lentokenttä

Lentokentän nimi Aniakin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi ANI
Kaupunki Aniak
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Aniakin lentokenttä
Leveysaste 61.580799
Pituusaste -159.542582
Näytä kartalla Google maps

Aniakin lentokentän tilat ja palvelut

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Aniakin lentokentällä on moderni ja hyvin hoidettu terminaalirakennus, joka tarjoaa mukavan ja kätevän kokemuksen matkustajille.
 • Kiitotie: Lentokentällä on yksi asfalttikiitotie, jonka pituus on 6 000 jalkaa ja johon mahtuu useita erikokoisia lentokoneita, mukaan lukien pienet yksityiskoneet ja alueelliset suihkukoneet.
 • Pysäköinti: runsaasti. Pysäköintipaikkoja on tarjolla sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen pysäköimiseen, mikä varmistaa matkustajien ja vierailijoiden mukavuuden.
 • Tavaratavaran nouto: Lentokentällä on erillinen matkatavaroiden noutoalue, jossa matkustajat voivat noutaa matkatavaransa tehokkaasti saapumisen jälkeen.
 • Rampin pääsy: Aniakin lentokentällä on ramppeja, jotka helpottavat lentokoneiden liikkumista sekä matkustajien nousua ja poistumista.

Palvelut

 • Lennon tiedot: Lentokentällä on tietotauluja ja ilmoituksia, jotka tarjoavat reaaliaikaisia päivityksiä lentojen saapumisesta, lähdöstä ja viivästymisestä.
 • Autonvuokraus: Matkustajat voivat löytää useita autonvuokraustoimistoja kätevästi lentokentällä, mikä mahdollistaa helpon pääsyn Kuljetus saapumisen yhteydessä.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on useita ruokailuvaihtoehtoja, jotka vaihtelevat pikaruokapaikoista pöytäravintoloihin ja erilaisiin kulinaarisiin mieltymyksiin.
 • Lahja Kaupat: Matkailijat voivat tutustua lentoaseman erilaisiin lahjatavaramyymälöihin, jotka tarjoavat paikallisia matkamuistoja, Alaska-aiheisia tuotteita ja matkustustarvikkeita.
 • Pankkiautomaatit ja pankkipalvelut: Lentokentällä on pankkiautomaatteja ja pankkipalveluita, jotka varmistavat, että matkustajat voivat vastata taloudellisiin tarpeisiinsa matkansa aikana.
 • Wi-Fi: Aniakin lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä lentojaan odottaessaan.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos matkustajat hukkaavat esineitä matkan aikana, lentoasemalla on löydetty-osasto, joka auttaa palautusprosessissa.
 • Erityistapu: Lentoasema tarjoaa palveluja matkustajille, joilla on erityistarpeita, mukaan lukien esteettömyys pyörätuolilla, määrätyt pysäköintipaikat ja näkövammaisten avustaminen.

Kuljetus

Matkailijoille on tarjolla julkisen liikenteen vaihtoehtoja päästäkseen lentokentälle kaupungista ja sen ympäristöstä alueilla. Taksi- ja kuljetuspalvelut tarjoavat kätevän ja luotettavan kuljetuksen Aniakin lentokentälle ja takaisin. Lisäksi lentokentän autonvuokraustoimistot voivat auttaa vierailijoita varmistamaan oman kuljetuksensa oleskelunsa aikana.

Aniakin lentoasema tarjoaa erinomaiset tilat ja palvelut, jotka takaavat miellyttävän kokemuksen sen terminaalin kautta kulkeville matkustajille. Nykyaikaisen infrastruktuurinsa, runsaiden pysäköintimahdollisuuksien, erilaisten ruokailumahdollisuuksien ja hyödyllisten palveluidensa ansiosta lentoasema pyrkii vastaamaan matkustajien tarpeisiin ystävällisellä ja tehokkaalla tavalla.

Huomautuksia

Ei mitään


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Aniakin lentokenttä?

Koodi ANI on myönnetty Aniakin lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Aniakin lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC), ja sen arvioitu kesto on 1h 30m lennettäessä koneella De Havilland (Bombardier) DHC-8 Dash 8.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Aniakin lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Aniakin lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Ravn Alask tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Aniak?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Aniak, suosivat usein Aniakin lentokenttä (ANI)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Aniak sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella