Lennot lähtevät kohteesta Anaktuvuk Pass -lentokenttä (AKP)

Tutustu 1 paikkaan 1 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Anaktuvuk Pass -lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
FAI Fairbanks

1-Feb lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Anaktuvuk Pass -lentokenttä

Lentokentän nimi Anaktuvuk Pass -lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi AKP
Kaupunki Anaktuvuk Pass
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Anaktuvuk Pass -lentokenttä
Leveysaste 68.133333
Pituusaste -151.743333
Näytä kartalla Google maps

Anaktuvuk Pass -lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

Anaktuvuk Pass Airport on pieni alueellinen lentokenttä, joka sijaitsee Anaktuvuk Passin kylässä Alaskassa. Vaatimattomasta koostaan huolimatta lentoasema tarjoaa useita elintärkeitä tiloja ja palveluita alueen lentoliikenteen sujuvan toiminnan varmistamiseksi. Tutustutaanpa tämän kiinteän liikennekeskuksen tarjontaan.

Palvelut

Anaktuvuk Pass -lentokentällä on valikoima palveluita, jotka on suunniteltu palvelemaan sekä matkustajien että lentohenkilöstön tarpeita. Näitä tiloja ovat:

  • Yksi asfalttikiitotie, jonka pituus on noin 3 200 jalkaa. Kiitotielle mahtuu erilaisia pieniä ja keskisuuria lentokoneita.
  • Moderni matkustajaterminaalirakennus, jossa on odotustilat, wc-tilat ja perusmukavuudet matkustajille.
  • Lentokoneiden pysäköinti- ja ramppitilat matkustajien turvallinen ja tehokas nouseminen koneeseen ja sieltä poistuminen.
  • Lentokonehuoltohallit, joissa suoritetaan rutiinikorjauksia ja huoltotöitä ilma-aluksen lentokelpoisuuden varmistamiseksi.
  • Lentopolttoainetilat tankkauspalveluiden tarjoamiseksi. lentokoneisiin. Näin varmistetaan, että heillä on matkoilleen tarvittava polttoaine.

Palvelut

Tilojensa lisäksi Anaktuvuk Pass Airport tarjoaa erilaisia välttämättömiä palveluita, jotka takaavat vaivattoman lentokentän kokemusta matkustajille ja lentoliikennepalvelujen sujuvaa toimintaa. Näihin palveluihin kuuluvat:

  • Matkustajien lähtöselvitys- ja matkatavaroiden käsittelypalvelut, jotka tehostavat lennolle pääsyä ja varmistavat matkatavaroiden turvallisuuden.
  • Maapalvelut lentokoneille, mukaan lukien kattava huolto-, tankkaus- ja lentokoneiden käsittelyapu, joka varmistaa lentokoneiden turvallisen saapumisen ja lähdön.
  • Lennon tiedotus- ja viestintäpalvelut, jotka pitävät matkustajat ajan tasalla kaikista lentoja koskevista viivästyksistä, aikataulumuutoksista tai tärkeistä ilmoituksista.
  • Sää- ja navigointitietopalvelut, jotka auttavat lentäjiä lennon suunnittelussa ja mahdollistavat turvallisen navigoinnin usein haastavassa Alaskan maastossa.
  • Hätäpalvelut, mukaan lukien palontorjunta- ja lääkintäapuvalmiudet, nopean reagoinnin varmistamiseksi ja tukea mahdollisissa hätätilanteissa tai vaaratilanteissa.

Anaktuvuk Pass -lentokenttä toimii tärkeänä linkkinä Anaktuvuk Pass -alueen asukkaille Alaskassa. Syrjäisestä sijainnistaan huolimatta lentoasema tarjoaa olennaiset tilat ja palvelut matkustajien ja tavaran turvallisen ja tehokkaan kuljetuksen varmistamiseksi. Olipa kyseessä hyvin hoidettu kiitotie, moderni terminaalirakennus tai tarjottava palvelu, Anaktuvuk Pass -lentokentällä on keskeinen rooli paikallisen yhteisön yhdistämisessä muuhun maailmaan.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Anaktuvuk Pass -lentokenttä?

Ilmailualalla Anaktuvuk Pass -lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, AKP, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Anaktuvuk Pass -lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Anaktuvuk Pass -lentokenttä ja välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen .

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Anaktuvuk Pass -lentokenttä?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Anaktuvuk Pass -lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Astral Aviatio

Anaktuvuk Pass kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Anaktuvuk Pass -lentokenttä (AKP) on matkustajien suosiossa kaupungista Anaktuvuk Pass sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Anaktuvuk Pass sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella