Edulliset lennot kohteesta Amasya Merzifonin lentoasema (MZH)

Suoria lentoja kohteeseen 2 tarjoaa 2 lentoyhtiötä.

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Amasya Merzifonin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
IST Arnavutköy

1 lentoja päivässä

1h 25m Näytä hinta
SAW Istanbul
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 20m Näytä hinta

Tiedot koskien Amasya Merzifonin lentoasema

Lentokentän nimi Amasya Merzifonin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi MZH
Kaupunki Amasya
Maa Turkey (TR)
Täysi sijainti Amasya Merzifonin lentoasema
Leveysaste 40.830825
Pituusaste 35.520775
Verkkosivusto Merzifon.dhmi.gov.tr
Näytä kartalla Google maps

Amasya Merzifonin lentoaseman tilat ja palvelut

Amasya Merzifonin lentoasema, joka sijaitsee Amasyan kaupungissa Turkissa, on moderni ja hyvin varusteltu lentokenttä, joka palvelee sekä kotimaan että kansainvälisiä lentoja. Lentokenttä tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita miellyttävän ja kätevän kokemuksen takaamiseksi matkustajille, ja se on omistautunut tarjoamaan huippuluokan mukavuuksia. Tässä on joitain tärkeimpiä ominaisuuksia, joita voit odottaa matkustaessasi Amasya Merzifonin lentokentän kautta:

1. Tilava terminaali

Lentokentän terminaali on suunniteltu majoittamaan suuri määrä matkustajia mukavasti. Runsaiden istuma-alueiden, odotustilojen ja selkeiden kylttien ansiosta navigointi terminaalin läpi on helppoa ja vaivatonta.

2. Ruokailu ja ostokset

Lentokentällä on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja kahviloista ravintoloihin, joissa tarjoillaan erilaisia ruokia eri makuihin. Lisäksi verovapaat kaupat tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, kuten koruja, elektroniikkaa, hajuvesiä ja paljon muuta, joten matkustajat voivat nauttia vähittäiskaupan terapiasta.

3. Autonvuokrauspalvelut

Jos aiot tutustua Amasyaan tai sen lähialueisiin, lentoasema tarjoaa autonvuokrauspalvelut. Saatavilla olevien autovaihtoehtojen ansiosta voit kätevästi vuokrata ajoneuvon matkatarpeisiisi ja tutustua alueeseen omaan tahtiisi.

4. Valuutanvaihto ja pankkitoiminta

Kansainvälisille matkustajille lentoasema tarjoaa valuutanvaihtopalveluita, joiden avulla voit vaihtaa valuutan Turkin liiraksi. Lisäksi saatavilla on pankkipalveluita kaikkiin taloudellisiin tarpeisiin, mukaan lukien pankkiautomaatit käteisen nostoon.

5. Saavutettavuus

Lentokenttä on suunniteltu esteettömyyttä ajatellen, mikä takaa sujuvan kokemuksen matkustajille, joilla on erityistarpeita tai vammaisia. Pyörätuolirampit, hissit ja omistautunut henkilökunta ovat käytettävissä auttamaan lisätukea tarvitsevia henkilöitä.

6. Infopiste

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, neuvontapiste sijaitsee kätevästi terminaalissa. Ystävällinen henkilökunta on valmis antamaan sinulle tietoa lentoaikatauluista, kuljetusvaihtoehdoista ja yleisistä lentokenttäohjeista.

7. Wi-Fi-yhteys

Pysy yhteydessä koko matkan ajan lentokentän ilmaisen Wi-Fi-palvelun avulla. Haluatpa sitten tarkistaa tärkeät sähköpostit tai vain selata Internetiä, luotettava Wi-Fi-yhteys varmistaa, että pysyt yhteydessä lentokentällä viettämäsi aikana.

8. Pysäköintipalvelut

Niille, jotka haluavat jättää ajoneuvonsa lentokentälle, on tarjolla runsaasti pysäköintimahdollisuuksia. Olitpa lyhytaikainen matkailija tai tarvitset pitkäaikaista pysäköintiä, lentoasema tarjoaa turvalliset ja kätevät pysäköintitilat sekä varatut alueet liikuntarajoitteisille pysäköintipaikoille.

Amasya Merzifonin lentoasema varmistaa enemmän ja enemmän. matkustajien mukavuutta ja tyytyväisyyttä. Lentokenttä pyrkii tarjoamaan saumattoman kokemuksen kaikille sen ovien läpi kulkeville matkailijoille monipuolisilla tiloillaan ja palveluillaan.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Amasya Merzifonin lentoasema?

Ilmailualalla Amasya Merzifonin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, MZH, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Amasya Merzifonin lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Amasya Merzifonin lentoasema ja Istanbul Airport (IST) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 25m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Amasya Merzifonin lentoasema?

Yhteensä 2 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Amasya Merzifonin lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Turkish Airlines, Pegasu

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Amasya?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Amasya, suosivat usein Amasya Merzifonin lentoasema (MZH)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Amasya sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella